Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 30, 2016 #101 Νοέμβριος 30, 2016 free titanfall 2 weekend http://www.pcgamer.com/play-titanfall-2-for-free-this-weekend/?utm_content=buffer0f363&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb 2
tommybertsen Νοέμβριος 30, 2016 #102 Νοέμβριος 30, 2016 Το campaign ειναι πολυ ωραιο. Αυτο που με χαλασε στο online ειναι οτι παιζουν 3 modes. Δηλαδη στα υπολοιπα δε γινεται game με τιποτα. Ηθελα να δω τα FFA, Last Titan STanding, Pilot Vs Pilot, Capture the flag. Μονο στο Attrition μπαινεις in a matter of secs. Πραγματικα , δε θελω να παιζω 1-2 modes μονο, θελω και FFA ας πουμε, για χαλαρωση. Κανω μηπως κατι λαθος; Γιατι μου δινεται η εντυπωση οτι τσαμπα υπαρχουν τα modes αυτα.
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 30, 2016 #103 Νοέμβριος 30, 2016 2 hours ago, tommybertsen said: Δηλαδη στα υπολοιπα δε γινεται game με τιποτα. 1. Θα μπαίνεις σε Mix-tape για αυτά τα mode! Έπαιζα mix-tape και είχα βαρεθεί να παίζω last titan standing 2. Αυτό πάει για όλους. Υπάρχουν διάφορα networks! Καλό θα ήταν να πάτε αλλάξετε network και να πάτε σε κάποιο με "οργανωμένη" κοινότητα. Εγώ πχ. είμαι στο network του reddit και πέρα από το ότι λύνεις απορίες δικές σου και άλλων, ή λέτε καμιά σαχλαμάρα , έχεις και τη δυνατότητα να ρωτήσεις ποιος θέλει να παίξει το x mode ή ακόμα ακόμα μπορείς να ρίξεις ένα global invite στο network οπού εκεί κατά 99% θα μαζέψεις άτομα για να μπεις στο mode που θέλεις.
tommybertsen Νοέμβριος 30, 2016 #104 Νοέμβριος 30, 2016 Καλο το 2. , αλλα mixtape δεν εβρισκε game ουτε για αστειο. Θα δοκιμασω να αλλαξω network και να ριξω καποιο invite καποια στιγμη , μπας και δω πως ειναι το FFA , αν εχει φαση κλπ, γιατι οκ , FFA εισαι Για το χαβαλε ειναι μια χαρουλα πιστευω! Εγω βαρεθηκα το attrition (που λεει ο λογος - ωραιο mode αλλα αρκετα χυμαριο)
tommybertsen Νοέμβριος 30, 2016 #105 Νοέμβριος 30, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: global invite στο network οπού εκεί κατά 99% θα μαζέψεις άτομα για να μπεις στο mode που θέλεις. Δεν γινεται invite για Free For All τελικα
Recommended Posts