Jump to content



VDSL από Forthnet, Vodafone (Hol) ή WIND ?


papajim

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους !

 

Ο Οτε ξεκίνησε να δίνει στην περιοχή μου (Μοσχάτο) vdsl από τα νέα kv, και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το ποιον πάροχο να επιλέξω (δεν δίνουν ακόμα οι υπόλοιποι, αλλά πιστεύω όπου να 'ναι θα ξεκινήσουν).

Αυτή τη στιγμή είμαι συνδρομητής Forthnet και δε μπορώ να πω πως έχω κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή (πέρα απο τη ταχύτητα ίντερνετ που κλειδώνει στα 9 Mbps).

Έχω διαβάσει διάφορα για τους άλλους παρόχους, όπως για τη Forthnet που παλιά δεν έδινε απο τα νέα kv αλλά ξεκίνησε να δίνει πέρυσι.

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα παίρνω από kv, νομίζω είναι δεδομένο ότι θα πιάνω full ταχύτητα από όποιον πάροχο κι αν διαλέξω, αλλά αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι αν κάποιος πάροχος αντιμετωπίζει bottleneck στο δίκτυό του στις συνδέσεις εξωτερικού, και ενώ εγώ έχω σωστή σύνδεση να με κόβει.

Έτσι θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω απόψεις από συνδρομητές vdsl αυτών των παρόχων.

 

Επιπλέον η Wind έχει αρχίσει να βάζει και δικές στις καμπίνες στην περιοχή μου και υπάρχει η υποψία ότι θα δώσει πιλοτικά FTTH στο άμεσο μέλλον (εχω καμπίνα της στα 150μέτρα).

Αλλά δε γνωρίζω αν θα πιάσει το τετράγωνό μου, δεν γνωρίζω πότε θα γίνει, δε γνωρίζω τιμή και τελικά δε ξέρω αν είναι σωστή κίνηση να δεσμευτώ με άλλο πάροχο για 1 - 2 χρόνια.

 

Ευχαριστώ πολύ :)

Έγινε επεξεργασία από papajim
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.