Jump to content



Επιγον επιλογη λαπτοπ


Recommended Posts

Καλημερα!! σκεφτομαι να παρω ενα laptop μεχρι 650 ευρω πανω κατω! το θελω για χρήση για απλα παιχνιδια χωρις εξελιγμένα γραφικά κλπ (αλλα βέβαια να μην σέρνεται κιόλας), για να βλεπω καμια ταινια και σερφαρισμα! οχι δηλαδη για καποια πολυ δυνατη χρηση!
εχετε κατι να προτεινετε? ποιες μαρκες laptop ειναι καλες και ποιες οχι? 
μου εχουν πει οτι καλο ειναι να κοιταξω λαπτοπ με εξωτερικη καρτα γραφικων και οχι με αυτα με την Intel HD πανω κλπ επισης να αποφυγω και τα Acer τι λετε?
 

Link to comment
Share on other sites

Για εμενα εχεις 2 δρομους να επιλεξεις 

1 λαπτοπ να κανεις αυτα που θες 

ή 1 λαπτοπ που να εξαντησεις τα οριο των χρηματων σου 

 

Τα χριστουγεννα πηρε φιλος αυτο  

Εχει SSD μεσα στο πακετο , αν και μικρος και οχι τοπ μαρκα , ειναι σαφος καλυτερη επιλογη απο εναν μηχανικο .

Τα ενσωματομενα γραφικα δεν ειναι κακα , καθως και η αναλυση στα 720π θα σπρωξει την κατασταση 

Θα μπορεσεις να παιξεις MOBA , platformaκια και σχετικα παιχνιδια με μικρες αναγκες . 

Γενικα το θεωρω αξιοπρεπες πακετο για καποιον που θα το παρει και δεν θα κατσει να το πειραξει . 

 

 

 

Μετα πιστευω πας εδω

Με 700 ευρα , μοναχα 50 παραπανω απο το οριο σου , περνεις i7 καλων επιδοσεων καθως και την 950Μ καρτα γραφικων +1080 οθονη, μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτα τα λεφτα . 

Το αρνητικο του ειναι οτι εχει μονο 4GB ram , πραμα που μπορεις να αναβαθμησεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με 30-40ε οταν σου βρεθουν+ οτι δεν εχει SSD που και αυτος καποια στιγμη μπορει να αλλαξει με περιπου 70-80ε . Σαφως θα σου κρατησει πολυ πολυ πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο 

 

Και τα δυο εχουν W10 απο μαμα με οτι συνεπαγεται αυτο.... 

 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
Link to comment
Share on other sites

Mα τα +30 που σου πρότεινε ο φίλος απο πάνω για RAM δεν είπε ότι θα τα βάλεις τώρα SONY και καλά.

Μην τα βάλεις πότε.

Το μηχάνημα που σου προτείνει σε σχέση με τα σαπάκια που προτείνεις στα 600 είναι μέρα/νύχτα!

Το 600αρι που λες είναι για καναλυκειοπαιδο, το άλλο στα 700 που λέει ο kpetros είναι επαγγελματικό μηχάνημα. Με πραγματική CPU , 2 φορές πιο δυνατό. Για να μην μιλήσω για τις GPU.

μην τσιγκουνευτείς 100 € γιατί σε 3 χρόνια θα το μετανιώσεις.

 

 

Έγινε επεξεργασία από mib
Link to comment
Share on other sites

βασικα δεν παιζω βαριά παιχνίδια ουτως ή αλλως! 650 ειπα μαχ (στην αρχη υπολογιζα 600, τα 650 θα τα εδινα για κατι πολυ ξεχωριστό που υπήρχε, με ιδια χαρακτηριστικα με αυτα που προτείνετε στα 700, αλλα τελικα εξαντλήθηκε!) και αυτα με ζορι, τα 100 παραπανω μου ειναι ανύπαρκτα (και να θελω δεν τα εχω, ουτε μπορω να τα βρω τωρα) δεν προλαβαινω κιολας γιατι σε μια εβδομαδα θα φυγω για ταξιδι...

 

φανταστείτε οτι τα παιχνίδια που παιζω ειναι απο Football Manager (θελει μεγαλη ram και οχι gpu) μεχρι max Battlefield 4... δεν ειμαι δηλαδη αυτο που λεμε Ο GAMER... απλα παιχνιδάκια!

Link to comment
Share on other sites

Πάρε το δεύτερο απ' αυτά που σου πρότεινε ο kpetros, αυτό. Μην κουράζεσαι και μη στενοχωριέσαι. Όποιος μπορεί να δώσει 600, μπορεί να δώσει και 700€. Δεν τά 'χεις, οκ, περίμενε και μάζεψέ τα, δανείσου, βάλτα σε μια κάρτα, κάτι τέλος πάντων. Βέβαια, το laptop αυτό, έτσι όπως είναι, δεν είναι γρήγορο, με τόσο λίγη ram και μηχανικό δίσκο. Αλλά αυτά αναβαθμίζονται εύ-κο-λα εν συγκρίσει προς την οθόνη και τον επεξεργαστή. Αν πάλι επιμένεις, απ' αυτά τα δύο που έχεις υποψήφια, πάρε το πιο πρόσφατο, το 510-15ISK. 

Link to comment
Share on other sites

πριν 41 λεπτά, το μέλος GdamprXP έγραψε:

Φίλε μην πάρεις Lenovo. Ότι άλλο θες εκτός από αυτό..... και ας ειναι τα αλλα κατώτερων προδιαγραφών. 

Γιατί είσαι αρνητικός με την νουμερο 1 εταιρία σε πωλήσεις λαπτοπ στον κόσμο;

Link to comment
Share on other sites

Από εμπειρία και μόνο λέω όχι στα Lenovo. Φτηνό κατασκευές και πρόχειρα φτιαγμένα. Χαλάνε υπερβολικά εύκολα και το service από μέτριο έως κακό. 1η σε πωλήσεις ειναι γιατί ειναι φτηνή. Τα acer ειναι σαφώς πολύ ανώτερα μηχανήματα 

Link to comment
Share on other sites

εμπειρια γιατι ειναι η δουλεια σου τετοια η προσωπικη εμπειρια;
Λενοβο εχει ο αδερφος μου και φαινεται σαν καινουργιο μετα απο 3 χρονια..
Επισης αν χαλανε υπερβολικα ευκολα, δε ξερω κατα ποσο θα ηταν και 1η σε πωλησεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος jasonas έγραψε:

εαν σε αυτο που προτείνεται του προσθεσω 4gb (θελω να πιστευω εχει ελευθερη slot) θα ειναι κομπλε ασχετα με τον δισκο?

Εάν δεν έχεις κακομάθει (όπως ο γράφων) με την ταχύτητα και αποκρισιμότητα ενός SSD, μάλλον ναι, είναι κομπλέ. Αλλά ο δίσκος μπορεί να αλλαχτεί πολύ εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Έγινε επεξεργασία από Oric
Link to comment
Share on other sites

πριν 40 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε:

εμπειρια γιατι ειναι η δουλεια σου τετοια η προσωπικη εμπειρια;
Λενοβο εχει ο αδερφος μου και φαινεται σαν καινουργιο μετα απο 3 χρονια..
Επισης αν χαλανε υπερβολικα ευκολα, δε ξερω κατα ποσο θα ηταν και 1η σε πωλησεις.

Οχι δεν είναι λόγο της δουλειάς μου αλλά είναι δουλεία του αδερφού μου. 7 στα 10 που πάνε για επισκευή είναι lenovo . Από προσωπική εμπειρία έχω πάρει το 530 το οποίο μέσα στο χρόνο χάλασε το σύστημα ψύξης κατόπιν η πλακέτα και τέλος η οθόνη άρχισε να εμφανίζει μαύρες γραμμές. Κάθε φορά το έστελνα στο servise της lenovo και έκανε 2+ μήνες για να μου επιστραφεί. Φυσικά θα μου πεις οτι ίσως έπεσα σε ελαττωματικό μοντέλο .....ναι ίσως αλλά με lenovo αυξάνεις τις πιθανότητες για  ελαττωματικό μηχάνημα. Οσο για το laptop του αδερφού σου δε ξέρω τι να πω εξαρτάτε απο την χρήση που κάνει ο καθένας προσωπικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω πάντως. Πρόσφατα πείρε και η κουμπάρα μου παρότι της είπα να μην το κάνει. Το laptop έφυγε με DOA ευτυχώς καθώς εμφάνισε πρόβλημα με συνεχείς μπλε οθόνες  πιθανολογώ οτι είχε πρόβλημα υπερθερμανσης ή μνήμης. Το καινούργιο που ήρθε σαφώς καλύτερο αλλά στους 2 μήνες bad sector ο δίσκος. Επίσης επιδή δεν είμαι κολλημένος πιστευω επιχείρισα να πάρω ενα tablet της εν λόγω εταιρίας την κριτική μου μπορείς να την βρείς εδω. http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-yoga-2-pro-59-428123-133-ips-quad-core-32gb-wifi-bt-android-44-silver-p-PER.910453 είναι η δεύτερη :)  Τώρα εφόσον εγώ έχω πάρει 2 μηχανήματα που δεν την χωνεύω τα 3 τελευταία χρόνια δε μου κάνει εντύπωση που είναι πρώτα σε πωλήσεις. Πάντως το  laptop είναι μια ιδιαίτερη αγορά και ο καθένας έχει άλλα στανταρ πχ για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής. Για να μην είμαι και άδικος δεν μιλάω για laptop ανω των 1000 ευρώ αν και δε νομίζω να αλλάζει η κατάσταση. Φαίνονται vfm γιαυτό τα παίρνει ο κόσμος αλλά δεν είναι. 

Link to comment
Share on other sites

εγω ρε παιδια παντως εχω ακουσει και διαβασει τα χειρότερα για την Acer (ειδικα σε ποιότητα κατασκευης) οπως φυσικα και για τα Turbo X!

Επισης εχω δει οτι η HP ναι μεν απο τις τοπ εταιρίες στον κοσμο αλλα το σερβις και η εξυπηρέτηση τους εδω ειναι τραγική και ανύπαρκτη...

απο την αλλη καλα ειναι τα Asus, Dell, Lenovo, τα Toshiba ηταν καλα παλια (σκυλια που λεν και στο χωριο μου)... τεσπα τα περιθώρια στενεύουν για μενα διοτι σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα φευγω και δεν εχω πολυ χρονο να το ψαξω (εχω να παρω και περιφερειακά), οποτε τείνω προς το Lenovo 700 προσθέτοντας μια 4gb ram και στο μελλον εναν ssd..

Link to comment
Share on other sites

Εγω πάντως απο το service της MSI είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Είχα μια περιπέτεια στην αρχή , μου έδωσαν καινούριο και πάλι τα ίδια, αλλά τελικά όλα καλά

 

Link to comment
Share on other sites

παντως το 700αρι δεν το προλαβα και πηγε στα 730.... κι αν θελω και 4 GB ram παει 760... δηλαδη 100 ευρω παραπανω απο οτι ειχα βαλει MAX οριο.... τι γίνεται ρε π....η και τα αλλαζουν ολα καθε εβδομαδα.... :angry::angry:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.