Jump to content


Amazon Pre order Price Guarantee


Recommended Posts

Βρηκα μια παρα πολυ καλη ευκαιρια αλλα δεν εχω ξανα αγορασει κατι απο εκει.

Αυτο που καταλαβα ειναι αν η τιμη πεσει απο τοτε σου δινουν πισω τη διαφορα.

 

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι γινεται αν η τιμη ανεβει; Εδω λενε οτι θα πληρωσεις την καλητερη τιμη μεταξυ της ημερας που πληρωσες και της ημερας που εγινε το delivery. Δηλαδη; Την τιμη που πληρωσες η μια αλλη μεταξη τω δυο τιμων;

 

Εχει καποιος εμπειρια απο αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Εάν παραγγείλεις σε κάποια τιμή, όποτε και να σταλεί έχεις κλειδωμένη την τιμή αυτή. Έχεις όμως και το δικαίωμα να ακυρώσεις εάν η τιμή στο ενδιάμεσο πέσει και να παραγγείλεις στη νέα τιμή. Παλαιότερα εάν η τιμή στο μεσοδιάστημα παραγγελίας - αποστολής έπεφτε, με λίγο μουρμούρα στο chat έκαναν τροποποίηση, τώρα σου λένε ακύρωσε και κάνε νέα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον εμαθα πως δουλευει.

Ουσιατικα δινεις μια προκαταβολη για να κανεις το preorder και οταν το προιον κυκλοφορισει σου εγγυαται οτι θα το παρεις στην τιμη που οριζει ο κατασκευαστης ακομα και αν αυτοι το πουλανε περισσοτερο.

Στην περιπτωση τη δικια μου μιλαμε για ενα MS surface 2 i7 16g ram 1t ssd στα 366 ευρω το preorder. Προφανως η τιμη θα παει πανω και οχι κατω οποτε εσυ θα παρεις την φθηνοτερη τιμη της αγορας οταν κυκλοφορισει, δηλαδη, αν κοστολογηθει στα 2000 π.χ αλλα στην αγορα εχει 2200 εσυ θα το παρεις στα 2000 και ασχετα απο την τιμη του amazon εκτος αν το amazon εχει ακομα καλυτερη τιμη οποτε το παιρνεις σε αυτην.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.