Jump to content



Nvidia Windows Kernel Driver


Recommended Posts

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και γιατι το βγαζει?

 

Δεν εχω OC την καρτα μου.

Δεν εχω θεματα με θερμοκρασιες.

Εχω δοκιμασει αρκετες διαφορετικες εκδοσεις για την καρτα.

Δεν ειναι χτυπημενη η προβληματικη η καρτα μου.

Link to comment
Share on other sites

Το Nvidia Kernel Driver απο οσο ξερω δεν εχει να κανει κανενα θεμα με το αν ειναι καλα η καρτα γραφικων η οχι, ειναι θεμα Drivers, για αυτο τα απεκλεισα εξ αρχης αυτα, γιατι τα ειδα πως τα ελεγαν και αλλου και μετα ειδα πως ειναι απλα spoil να το πω? Δεν ξερω, τεσπα δεν ειμαι και 100% σιγουρος και σε αυτο.

 

Αυτο για τα καλωδια το δοκιμασα πριν κανω το φορματ και το παραξενο ηταν οτι οταν αφηνα την μια οθονη πανω στον υπολογιστη και εβγαζα τις αλλες δουλευε μια χαρα, για να το πω καλυτερα ειδα πως η οθονη με το hdmi εκανε το προβλημα, δεν ξερω αν ηταν τυχαιο τι να πω.

 

Οπως και να εχει εκανα Format αναγκαστικα γιατι αλλιως δεν μπορεις να το φτιαξεις, μονο με επαναφορα συστηματος πραγμα που δεν μπορουσα να κανω.

Δυστιχως η Nvidia μας καταστρεφει με τους νεους Drivers που βγαζει καθε λιγο και λιγακι χωρις να τους τσεκαρει 100% αν ειναι ενταξει.

Δυστιχως που να με παρει αν και δεν το ηθελα εκανα Format, γιατι μετα απο τοσο ψαξιμο που εκανα και σε διαφορα sites ξενα κτλπ κανεις δεν δινει καποια σωστη απαντηση, τα δοκιμασα ολα και δεν επιασαν αν και αρχης το ηξερα πως δεν θα επιανε αλλα ειπα μπας και ειμαι τυχερος.

 

Μετα το Format παντως δηλαδη και τωρα ολα πανε ρολοι δεν εχω καποιο θεμα, και εννοειται πως εχω περασει τα παντα τοσες ωρες απο Drivers και τετοια.

Έγινε επεξεργασία από MaZzzZ
Link to comment
Share on other sites

Έχω περάσει όλους τους τελευταίους 10 drivers που έβγαλε η nVIDIA, θέμα ουδέν.
Αν μετρήσω πόσες φορές έχω δει αυτοί που λένε ότι τους έφταιγε ο driver να έχουν τελικά πρόβλημα στις RAM ή στο overclock του επεξεργαστή θα μείνω άυπνος κανά μήνα.

 

Μακάρι να ήταν καθαρά software-ικό το θέμα σου, αλλά αν όπως λες μετά το format με τον ίδιο driver είσαι κομπλέ, τότε δεν έφταιγε ο driver αλλά κάτι άλλο ( που δεν αποκλείω και στην παρούσα νέα εγκατάστασή σου να ξανασκάσει μύτη )

Link to comment
Share on other sites

Απο οσο κοιταξα ειναι ο Driver με κατι αλλο που μαζι το ενοχλει, τωρα αυτο το αλλο τι ειναι, ειναι κατι το αγνωστο.

Nvidia τι να πω, οπως και να εχει τωρα τα βλεπω ολα μια χαρα, και θελω να πιστευω πως ετσι θα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Τις περισσοτερες φορες οτι γραφει kernel ειναι ρευμα. Δεν εχει να κανει με την nvidia αυτο που λες ειναι καθαρα θεμα του pc.

Μακαρι να μην στο ξαναβγαλει αλλα αμφιβαλω, συνηθως παραμενει απλα εμφανιζεται αργοτερα.

Link to comment
Share on other sites

chrkon Ολα αυτα τα εκανα, τα βρηκα στο Google ολα αυτα και τα εκανα ολα και δεν επιασε κατι απο αυτα.

 

fatalara δες λιγο την φωτογραφια, ειναι μια απο το ιντερνετ με αλλη εκδοση πιο παλια αλλα το μηνυμα ειναι παντα το ιδιο, μονο τα νουμερα αλλαζουνε

d042118f2akernel.jpg

Λεει Nvidia, αρα μαλλον νομιζω πως εχει να κανει με την Nvidia για να το λεει.

 

Και αν δεν κανω λαθος οταν περνας τα Windows μετα μεσα στα Windows Update περνας κατι αλλο που λεγεται Microsoft Windows Kernel η καπως ετσι, δεν λεει Nvidia οποτε δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με την καρτα γραφικων, αλλα παλι κατι τετοιο λεει αν θυμαμαι καλα.

Έγινε επεξεργασία από MaZzzZ
Link to comment
Share on other sites

Τελος παντων οπως και να εχει δεν ξερω τι να πω, παντως με format το προβλημα λυθηκε 100%

Ουτε μου βγαζει καποιο προβλημα ουτε τιποτα πλεον.

Απλα μπορουσα να κανω μονο format γιατι δεν ειχα καποιο σημειο για να κανω επαναφορα συστηματος, γιατι με την επαναφορα συστηματος φτιαχνει.

Το εχω ξανα δει αυτο το προβλημα οταν εκανε αυτοματα καποιο Update η καρτα, το οποιο δεν μπορουσες να το φτιαξεις με το να βγαλεις αυτους τους drivers και να περασεις πιο παλιους, αλλα μονο με επαναφορα συστηματος να παει πισω το συστημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.