Jump to content



Error 0xc0000142 σε WIN 10......τι ειναι????


Recommended Posts

απο προχτες με την κακοκαιρια, εχω ενα προβλημα με τα Windows 10. 

 

ενω το πισι εκανε καποιες εργασιες (Claymore's miner), εκανε διακοπη ρευματος και εκλεισε. απο τοτε, δεν ανοιγει ουτε η εν λογω εφαρμογη, ουτε και η Γραμμη εντολων (cmd.exe) και βγαζει αυτο το σφαλμα (0xc0000142). 

 

βρηκα καποιες προτασεις για επιδιορθωση -Malware scan, repair windows, ρυθμισεις registry- αλλα καμια δεν δουλεψε. 

 

εκανα και απεγκατασταση και επανεγκατασταση drivers γραφικων, αλλα τζιφος...!! 

 

 

τι αλλο να κοιταξω?

 

 

 

ΥΓ  ειναι η δευτερη φορα τους τελευταιους 6 μηνες που τα WIn 10 παρουσιαζουν προβλημα.  την προηγουμενη δεν λειτουργουσαν Start Button, το δεξι κλικ στην μπαρα, και ουτε η δεξια πλαινη "κουρτινα" ειδοποιησεων.....!!!  και εκανα φορματ πριν 1 μηνα.....!!! 

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

επισης απο οτι βλεπω, δεν λυνεται ευκολα, και τα 10αρια, με αυτα και μ'αυτα, εχουν αρχισει να μου την δινουν στα νευρα, με την "σταθεροτητα" τους.......!!!!    

 

2 φορματ σε λιγοτερο απο 2 μηνες, για να λυσω προβληματα που δεν λυνονται...!!!!   ΗΜΑΡΤΟΝ...!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το error μπορεί να βγει και σε Win 7, οπότε, άδικα κατηγορείς τα Win 10. Μετά τη διακοπή, μπορεί να σημαίνει και hw πρόβλημα, αν και τα περισσότερα google searches επιστρέφουν διάφορα προβλήματα σχετικά με εφαρμογές.

Link to comment
Share on other sites

εχω τα WIN 7 σχεδον απο την αρχη που βγηκαν. στα  τοσα χρονια λειτουργιας τους, στο ιδιο συστημα, τι αλλαγες συσκευων εχουν φαει, τι διακοπες ρευματος εχουν φαει, δεν χαμπαριαζουν τιποτα. 

 

αντιθετως, στο ιδιο συστημα, φετος εβαλα τα WIN 10, και ηδη εχω κανει 3 εγκαταστασεις. μεσα στο 6 μηνο.  προφανως δεν ειναι ακομα τοσο σταθερα.....!!!! 

 

και τα 2 λειτουργικα ειναι σε SSD (830 + Arc100).  δλδ τι να συμπερανω? μιλαω για το ιδιο βασικο συστημα (μονο καρτα γραφικων αλλαξα, λες να φταει αυτη? αλλα και παλι γιατι στα 7αρια δουλευει ρολοι..?)) εδω και μια 5ετια πια....!!!  

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω ρε φίλε, εγώ πάλι δεν είχα πρόβλημα ούτε στα 7 αλλά ούτε και στα 10 που όλοι γκρίνιαζαν για οδηγούς κτλ. Το μόνο που κάνανε τα 10 ήταν που έπρεπε να άρεις κάποιους περιορισμούς πρόσβασης και αλλαγής σε διάφορα directories, πολύ σπάσιμο το συγκεκριμένο. Δε φταίνε τα 10 από μόνα τους. Κάτι δεν κούμπωσε καλά, δυστυχώς υπάρχουν 1000 2 πράγματα που μπορεί να στραβοκάτσουν. Συνήθως είναι θέμα οδηγών ή κάποιου hardware conflict.

Έγινε επεξεργασία από konnos
Link to comment
Share on other sites

δεν διαφωνω φιλε konnos.    

 

 

αλλα 3 εγκαταστασεις και να μην "κατσει"  καμια?  

 

η πρωτη ηταν απο αναβαθμιση των 7. 

η δευτερη clean install

η 3η ηταν σαν αναβαθμιση, που κραταει την προηγουμενη εκδοση σε φακελο "windows.old" 

 

δλδ τι αλλο πρεπει να κανω για να κατσει καλα?  να γυρισω την μπιλια στη ρουλετα.... μπας και.....????? 

Link to comment
Share on other sites

UPDATE:   τελικα, παραμονη Πρωτοχρονιας, εκανα ΠΑΛΙ (4η φορα) φορματ, με την τελευταια εκδοση των 10  και αγορασα και κλειδι, για να ειναι "επισημα"   (μπας και......).   ξαναστησα το συστημα, το ξαναβαλα να κανει mining (σημειωτεον εδω, οτι βαζω τους "ειδικους" drivers της AMD για mining, που ειχε βγαλει τον Αυγουστο, και ΟΧΙ τους τελευταιους.  δινουν καλυτερη αποδοση.   εβαλα drivers, εβαλα προγραμματα, το αφησα κανα 2-3 μερες να δουλευει,  προχτες, καποια ενημερωση εκανε, ζητησε επανεκκινηση,  του δινω εντολη να κανει επανεκκινηση, και......αυτο ηταν.   δεν ξαναμπαινει WIndows..... μενει μαυρη οθονη...!!!       

 

μπαινω safe Mode, με 1002 ζορια, και μπαινοντας στα Windows μου βγαζει συνεχεια (ασχετως αν εγω το κλεινω)  το εξης παραθυρακι:

"ctfmon.exe" -επιτυχια   

 Unknown Hard Error 

 

λεω......drivers VGA. ας τους απεγκαταστησω, να δουμε........, δινω εντολη απο πινακα ελεγχου,  παπαρια......!!!   παλι το παραθυρακι μπροστα..!!  ο,τιδηποτε κι αν θελω να εγκαταστησω- απεγκαταστησω, δεν με  αφηνει...!!    

 

κανω repair windows   =τιποτα

sfc / scannow           = τιποτα

και κατι αλλες λυσεις-προτασεις που βρηκα στην Microsoft  =  τιποτα...!!!   

 

Φταιω εγω τωρα που τα βριζω..?  φταιω εγω να τα πεταξω?    αλλα ελα που αποδιδουν κατα πολυ καλυτερα απο τα 7αρια...!! 

 

τι αλλο να κανω...?     ΕΚΤΟΣ απο 5o φορματ δλδ....!!!!!!

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

UPDATE 2:  τελικα, φαινεται οτι μαλλον δεν θελει το πισι να μεταβει σε 10αρια.

 

 μετα και το 6ο (...!!!!) φορματ ειπα να βαλω official drivers ATI-AMD μπας και εφταιγαν οι Blockchain drivers, αλλα μετα απο 1 βδομαδα λειτουργιας, παλι σε επανεκκινηση, δεν ξανανοιγει και βαραει μπλε οθονες με "critical service error" .......!!!!      και σημειωτεον, τα Windows ειναι στα τελευταια φορματ "αδεια" απο εφαρμογες- προγραμματα. βαζω μονο drivers και mining.   ΤΠΤ αλλο....!!    παρ ολα αυτα, μετα απο λιγες μερες, χτυπανε......!!!    

 

ευτυχως που εχω τον αλλο δισκο με τα 7αρια και κανω δουλεια μου......!!!! 

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

Η microsoft το εκανε το θαυμα της. Φοβομαστε να κανουν update τα windows 10 στη δουλεια γιατι σταματανε να λειτουργουν τα προγραμματα :hehe:

 

Γιατι δε βαζεις win 7 να ησυχασεις; (αν δεν ειναι HW problem τελικα)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

Η microsoft το εκανε το θαυμα της. Φοβομαστε να κανουν update τα windows 10 στη δουλεια γιατι σταματανε να λειτουργουν τα προγραμματα :hehe:

 

Γιατι δε βαζεις win 7 να ησυχασεις; (αν δεν ειναι HW problem τελικα)

 

εχω 2 SSD στο συστημα. 

1 με Windows 7 Ultimate x64  και

1 με Windows 10 Pro X64. 

 

τα 7αρια τα εχω χρονια πλεον πανω στο μηχανημα  (και αυτη τη στιγμη που τα 10αρια παλι εχουν μπλοκαρει, με τα 7αρια δουλευω..!!).   απλα ειπα μιας και εχω και 2ο SSD να βαλω και τα 10αρια, να μην μενω "καθυστερημενος" τεχνολογικα.......!!  αλλα... δεν θελουν να κατσουν.. με τιποτα...! 

 και εχω αλλαξει και 3 Builds των 10αριων.  να πεις οτι εβαζα  ολο το ιδιο...........!!! 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.