Jump to content

beastie

Premium Members
  • Posts

    693
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by beastie

  1. beastie

    FRITZ!Box 5530 Fiber Review - Με τη δύναμη του Fiber

    FRITZ!Repeater 1200 AX αυτο εχω μαζι με το router για το wifi και ευχομουν να γινοταν μεσω αυτού... ειναι πολλα τα 100 για το dect. παίζω ήδη με κανονική βαση.
  2. beastie

    FRITZ!Box 5530 Fiber Review - Με τη δύναμη του Fiber

    εχω μία ερώτηση για το mesh που δίνουν μαζί. αν μπορεί η Dect συνδεση ενός τηλεφώνου μιλάει μόνο με το router ή και με το MESH.... ειμαι πολύ ευχαριστημένος από όλη την λειτουργία του.
  3. Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις αλλά τα πράγματα στην πραγματικότητα είναι πιο απλά. Το πετρέλαιο ΔΕΝ το πληρώνουν οι ένοικοι όταν το αγοράζουν αλλά όταν το καταναλώνουν !!! Η αγορά γίνεται από το αποθεματικό και καταγράφονται λίτρα και τιμή. Στα κοινόχρηστα του μήνα βλέπετε πόσο έχει καταναλωθεί και επιμμερίζεται στους ενοικιαστές είτε με ώρες είτε με θερμίδες το υπόλοιπο μένει σαν αποθεματικό (οχι χρήμα αλλά υλικό) ακόμα στην παραδοση απο εναν διαειριστή στον άλλο πχ το καλοκαίρι το πετρελαιο που εχει η δεξαμενη ειναι κεφάλαιο.
  4. beastie

    Εξαίρεση Κελιού σε Τυπο στο Excel

    ναι πάγιο είναι Η εξίσωση είναι (Fi x εi + Ωi x εi / Σ (Ω ix εi) x (1 – Σ (fi x εi))) σε περίπτωση που οι ώρες είναι 0 για ένα διαμέρισμα Ωi =0 τότε η διαίρεση και ο πολλαπλασιασμός κάνουν 0 και μένει μόνο το Fi x εi για αυτό οι μαχανικοί δίνουν ανάλογα με την μελέτη τους fi kai ei για κάθε διαμερισμα.
  5. beastie

    Εξαίρεση Κελιού σε Τυπο στο Excel

    Κάνε νέο excel και βαλε στηλη ενοικων και αντεγραψε τους τυπους που χρησιμοποιεί για τα βρει τα αποτελεσματα.. Edit. δεν ξερω αν ειναι σωστός υπολογισμός γιατί κανονικά και με 0 ώρες πρέπει να έχεις ποσό σε κάθε διαμέρισμα (πάγιο) edit 2, το άρθροισμα των ei πρέπει να είναι πάντα 1
  6. beastie

    Σύνδεση Cosmote FTTH σε FritzBox 7590

    ναι έχεις δίκαιο. δεν κοιταξα το μοντέλο.
  7. beastie

    Σύνδεση Cosmote FTTH σε FritzBox 7590

    επειδη την ειχα πατήσει και εγώ..., μου ειχαν στειλει router και repeater μεσω courier χωρίς να ερθει τεχνικός (γιατι απλα ήθελα να τα βάλω μόνος μου, και ήθελα να κάνω αλλαγες στην εσωτερική διαταξη) απλά δεν συγχρόνησε ποτε η οπτική. το πρόβλημα ήταν οτι πρέπει να δηλωθούν τα serial numbers των συσκευών στο δικτυο της εταιρίας αντί για το speedport θέλει και απο τα router/repeater αλλά και από το module GPON που μπαίνει μέσα στο fritz για να διαβάσει την οπτική.
  8. Βαλε vpn για να πάρεις μέρος στην waiting list.
  9. Εβλεπα οτι εχανες καποια braking points και νομίζω ότι αυτο γινεται επειδη βλέπεις πολυ κάτω και μπροστά από οτι IRL
  10. να παιζεις με incar camera !!! :) εβλεπα χθες το stream και πιστευω οτι θα εισαι πιο γρηγορος απο την κανονική κάμερα.
  11. το παιχνιδι δεν ειναι μονο το αποτέλεσμα ... ειναι και η εμπειρια. οπως οταν βλέπεις ταινια... την βλεπεις και στο κινητο αλλα και στο κινηματογραφο. ιδια ταινία αλλα διαφορετική εμπειρία
  12. Απλά με χαμηλού επιπέδου εξοπλισμό δεν μπορείς να φτιάξεις ούτε muscle memory ούτε τίποτα που να πηγαίνει προς sim... βελτιώνεσαι σαν gamer οπως θα έκανες και σε ένα fps ή σε άλλο τίτλο...
  13. νομιζω ισχύουν και τα 2. Η αναβάθμιση πρώτα από ολα φέρνει την καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού Οταν ρυθμίζετε σωστά και όχι σε υπερβολές τότε η επανάληψη δινει πρώτα την σταθερότητα και έπειτα αυτό δίνει και χρόνους. Το αν ισχύει το 1 στον α ανθρωπο και το 2 στον β εχει να κάνει και στην διαφορετικότητα του καθενός. μπορει να βρεις εναν με "ποντικι" να βγάζει καλύτερους χρόνους... δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας.
  14. beastie

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές γιορτές σε όλο τον Λάμπη... Κάποιοι κάνουν προπονηση όλο το χρόνο στο ΠΟΘ να βρίσκουν γάτες ώστε να είναι έτοιμοι τώρα!!! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό.
  15. beastie

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Επειδη το προίον δεν υπαρχει... δειτε την φωτογραφια του.
  16. Μολις κάλεσα... μπορεις να δωσεις στοιχεια τις πρωτες μερες καθε μήνα και παραλλαβή απο αυτούς σε 6 έως 8 εβδομάδες.!!! Πρεπει να φυγει πιο αμεσα
  17. Υπαρχει σύνθετο σκρινιο με βιτρίνα 4 ων κομματιών σε πολυ καλη κατάσταση και καλο ξύλο. Μεταφορά απο ζωγραφου με δικα σας μεσα (και χέρια) IMG 20221028 164706 — Freeimage.host FREEIMAGE.HOST Image IMG 20221028 164706 hosted in Freeimage.host
  18. beastie

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Ετσι μπράβο... να δούμε και λίγο θάλασσα!!!
  19. beastie

    Console Gaming (Συζήτηση)

    φιλοι απο xbox κοινότητα έχουν giveaway
  20. beastie

    εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια...!!!

    μα έτσι και αλλιως το κόστος βαραίνει την πολυκατοικία και όχι το διαμέρισμα
  21. beastie

    εξαιρετικά πολύτιμη βοήθεια...!!!

    καταρχήν το έξοδο αλλα και ότι ζημιές έγιναν ακόμα και μεσα στα διαμερισμα πληρώνονται από την πολυκατοικία άσχετα σε ποιό διαμέρισμα έσκασε η βλάβη. από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορείς να βάλεις στη σωλήνα και να μην κάνει πιο εύκολη την επόμενη ζημιά.. απο 2 χρονών τα παιδιά σπιτι ξέρουν οτι δεν πετάμε στην λεκάνη τίποτα εκτός απο χαρτί υγείας! στην δική μας οταν ειχαμε θέματα δεν ήταν κάτι τόσο κραυγαλέο...
  22. beastie

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    οχι οχι... να μπει στο προφίλ το στρατόπεδο.. Καλημεράκιας, Αντι-Καλημερακιας, Ειρηνευτική δύναμη
  23. beastie

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Γιατι δεν το βάζουμε σαν πεδίο στο profile ωστε να βγαίνει κάτω απο το avatar, δίπλα στο rank?
  24. beastie

    The FTTH thread

    @GeoF1Το fritz 5530 το δινουν ετσι και αλλιως λόγο gbit ή το πληρώνεις έξτρα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.