Jump to content



PDF fonts


Recommended Posts

Έχω το foxit reader και όταν ανοίγω ένα pdf και θέλω να κάνω αντιγραφή του κειμένου και επικόλληση σε ένα text document ή στον browser αντί για κανονικά γράμματα μου βγάζει αυτό

 

 ǽȊīǿȈȉȍȃ - ĭȊȁǹȀȍȃ

Το ίδιο και με το adobe reader.Καμιά ιδέα πως να το διορθώσω?

Link to comment
Share on other sites

Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις με τις οποίες παράχθηκε το pdf. Δεν υπάρχει λύση. Μόνο να το μετατρέψεις εικόνα και να το περάσεις από οπτική αναγνώριση με κατάλληλο λογισμικό, αν θέλεις οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το κείμενο. 

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Πω ρε γμτ.Εντωμεταξύ κατέβασα οτι φόντο υπήρχε απ'το internet και το πέρασα στα windows fonts μήπως ήταν αυτό το πρόβλημα.Ήθελα να γράψω τις θέσεις μιας προκήρυξης και επειδή είναι πολλές έχω λιώσει το πληκτρολόγιο να γράφω.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν,έκανα μια δοκιμή και το μετέτρεψα σε word με το ilovepdf.Οι θέσεις εργασίας που περιγράφονται φαίνονται πάλι στα κινέζικα.Το κείμενο με τις προυποθέσεις κτλ είναι κανονικά στα ελληνικά και μπορώ να το κάνω κόπι πάστε:p άρα ισχύει αυτό που έγραψε ο gdp77 στην αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.