Jump to content



Avengers Infinity War - Full spoilers topic - Enter at your own risk


GriGaS

Bαθμολογία ταινίας  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Θάνατοι προ Infinity Gauntlet : Loki, Heimdal, Gamora, Collector. Δεν ξέρουμε εάν θα αναιρεθούν.

 

Θάνατοι με finger snap : από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Λογικά θα αναιρεθούν.

 

Tί μου άρεσε:

  • Η χημεία Stark - Strange
  • O Spiderman
  • To νέο όπλο του Thor (Stormbreaker) καθώς και ότι πλέον δείχνει πολύ πιο δυνατός

Tι δε μου άρεσε:

  • Ο τρόπος που τελείωσε με το Thanos να έχει ξενερώσει και λογικά να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το time stone να αναιρέσει τις πράξεις του.

Ο Strange όταν είδε τα 16 εκατομμύρια σενάρια χρησιμοποιώντας το time stone είπε πως μόνο σε ένα κερδίζουν. Ο τρόπος με τον οποίο επέμενε να το δώσει στον Thanos, μας δείχνει πως μάλλον έτσι θα πραγματοποιούνταν το σενάριο αυτό.

 

Ο Stark που έμεινε μόνος στον Τιτάνα, λογικά θα επιστρέψει με τη βοήθεια του Thor, μιας και το Stormbreaker ανοίγει και την Bifrost.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αρχικά να πω οτι είμαι ευχαριστημένος με αυτό που είδα.


Δηλαδή για το mcu που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία, και τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί αρκετοί και σημαντικοί χαρακτήρες, η ταινία κάλυψε τις προσδοκίες μου.

 

Χύμα σκέψεις:

 

Η marvel τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει φτιάξει το πρόβλημα που είχε με τους villains και χαίρομαι που εστίασαν στον Thanos.

Ίσως ο καλύτερος vilain που έχουμε δει.

Το καλό είναι οτι τελευταία για motivation χρησιμοποιούν ένα real life πρόβλημα και συγκεκριμένα εδώ το overpopulation.

Φοβερό το cgi αλλά για το 1δις budget σύνολο που ακούγεται και για τα 2 avengers δεν είναι περίεργο, στο black panther είδαμε λίγο spiderman3 cgi βέβαια.

 

Θέλω να το ξαναδώ από εβδομάδα.

 

Οι θάνατοι στα κομικ και στις κομικ ταινίες δεν έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον θεατή γιατί κλασσικά τους ανασταίνουν κατευθείαν όπως τον superman πρόσφατα.

(δείτε οπωσδήποτε το The Death and Return of Superman)

Εδώ όμως η marvel έκανε το ιδανικό και ξέρουμε οτι τελειώνει το συμβόλαιο σε αρκετούς ήρωες που βλέπουμε τόσο καιρό και δεν γνωρίζουμε αν και ποιοι θα ανανεώσουν, με συνέπεια ο θάνατος του loki στην αρχή να είναι λίγο σοκαριστικός αν και θα ήθελα να τον έβλεπα περισσότερο στην ταινία, του Heimdall όχι και τόσο, κρίμα που χαραμίστηκε τόσο καλός ηθοποιός στο mcu με τόσο μικρό ρόλο.

 

#justiceforPeterDinklage :D

Ωραίος ο ρόλος του, για πρώτη φορά ήταν ο πιο ψηλός από όλους :p

 

Έκπληξη και ο red skull αν και δεν ήταν ο Hugo Weaving, επίσης έτσι απλά λίγο πριν την κυκλοφορία ανακοίνωσαν οτι τη φωνή της Proxima Midnight την κάνει η Carrie Coon!

 

 

Όσο αφορά το μέλλον (στο επόμενο phase μετά το 4) ενδιαφέρον έχει αυτό που ακούγεται για ενσωμάτωση των Eternals η/και την προσαρμογή του House of M μιας και έρχονται οι Xmen σύντομα.

Και τα 2 είναι αρκετά καλά αλλά θα ήθελα να δω το δεύτερο λόγω της Olsen που παίζει την Scarlet Witch μιας και είναι καλή ηθοποιός και μπορεί να το αποδώσει φανταστικά πιστεύω.

 

Μπορούμε να γράψουμε και για το 4 άμα θέλετε μιας και έχει leakαρει μια φωτογραφία όταν το γύριζαν που δίνει μια ιδέα για το τι θα κάνουν αλλά είναι τεράστιο spoiler.

Έγινε επεξεργασία από rip_noob
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, GriGaS said:

Εννοείς αυτή με τον Captain? 

Ναι

 

Όσοι πέθαναν 

 

Και οι φωτογραφίες που λέω για το avengers 4 για όσους ενδιαφέρονται: link

 

Φαντάζομαι οτι ο antman τους γυρνάει στο σκηνικό του 1 για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν οτι έγινε Λάθος έκανα διαβάζω τα σχόλια και χρησιμοποιούν την BARF του iron man τελικά 

 

QR0M0SLwsJo3sKBjKUaYQ-u_UlahtLg6WrVWYdgTPIU.jpg

Έγινε επεξεργασία από rip_noob
Link to comment
Share on other sites

Αρκετά ενδιαφέρον. Προσωπικά βαθμολόγησα με 8.5 αντί για φουλ 10ρι . Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

 

Θετικά:

1. Επιτέλους έχουμε ένα ΑΞΙΟΛΟΓΟ "κακό" στης ταινίες της Marvel μιας και με τον Ultron απέτυχαν παταγωδώς και για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται καν σχολιασμός (μεγαλύτερη πατάτα -- Mandarin).

2. Οι σκηνές μάχης ήταν πολύ καλές. Αρκετή δράση μιας και στο, κάτω κάτω, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τέτοιων ταινιών. Οι μάχες με Thanos αλλά και στη Wakanda ήταν απίστευτες!

3. Η χημεία μεταξύ ηρώων ήταν αρκετά καλή με πολλά αστεία σκηνικά με το καλύτερο, για μένα, ο Hulk - Baner αλά Jekyll - Hyde με αρκετές κωμικές καταστάσεις.

4. thanos-snap-1093771-1280x0.jpeg

5. Thanos: Νομίζω οτι προσπάθησαν να ακολουθήσουν στον δρόμο που χάραξε η ταινία "X-Men: First Class" επικεντρώνοντας αρκετά στο backstory του Thanos, όπως επικεντρώθηκαν στον Magneto, αλλά αφήνοντας έξω μερικά σημαντικά στοιχεία, αναφορικά με τα κόμιξ (βλ. Death love story, Origins κτλ). Μιας και επικεντρώθηκαν τόσο στο backstory θα περίμενα να δω περισσότερα.

6. Στολές του Ironman και Spiderman ήταν τρομερές!!

7. Red Skull ftw....δυστυχώς no Hugo Weaving :(  

8. Captain Marvel incoming.

9. Επιτέλους είδαμε και έναν κακούλη να κερδίζει έστω και αν, πιθανόν, θα τα κάνουν πατάτα και η νίκη δεν θα κρατήσει για πολύ...όπου πάμε στα αρνητικά.

10. Ο θάνατος του Λόκι που το ευχαριστήθηκα δεόντως. Αν και μιλάμε για πολύ δυνατή ερμηνεία όλα αυτά τα χρόνια από τον Hiddleston ήταν κάτι που το περίμενα μιας και έκανα μπαμ και στα τρέιλερ. Αλλά από την άλλη περιμένω να δω στο επόμενο να έχει κάνει πάλι την τσαχπινιά του και να σκάσει στην μάχη ξανά.

 

Αρνητικά:

1. Δυστυχώς όσον και αν το ευχαριστήθηκα να βλέπω τον Thanos να τα κάνει όλα ρημαδιό και στο τέλος να εκπληρώνει στον στόχο του κάτι μου λέει δεν θα κρατήσει για πολύ. Ξέρω ακούγομαι παρανοϊκός αλλά επειδή τόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον καλό/καλούς την υπόθεσης πάντα να κερδίζουν, για 90% των ταινιών που έρχονται από HW, μια φορά θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Μας το έδωσαν με τον A:IW αλλά φοβάμαι ότι δεν θα κρατήσει για πολύ και ήδη λέγεται πως κάποια μαγκιά έχει κάνει ο μάγος και στο επόμενο όλα θα επιστραφούν ως ήταν. Χειρότερο αποτέλεσμα δεν μπορώ να σκεφτώ και ελπίζω να είναι παραμύθι γιατί θα καταστρέψουν ότι έχτισαν με τον πιο ηλίθιο τρόπο αρκεί να κερδίσουν οι καλοί. 

2. Black Order: Αλήθεια τώρα? Η ανύπαρκτη blackwidow να τα χώνει στα ίσα με την Proxima? Καταλαβαίνω την ανάγκη μιας και η ηθοποιός που υποδύεται την bw είναι μεγάλο όνομα πρέπει να φανεί και στην οθόνη αλλά έλεος..επίσης Glaive, Black Dwarf και Maw αρκετά underrated και έφυγαν εύκολα. Γενικά περίμενα πολλά περισσότερα να δω από αυτούς και νομίζω ότι στο τέλος έπρεπε να δούμε τον Thanos να ανασταίνει (με την βοήθεια του Χάρου ή πετραδιού) την ομάδα ξανά.

3. Thanos και πάλι Thanos. Από την στιγμή που στα κόμιξ θεωρείται αθάνατος και πιθανόν ο μεγαλύτερος vilain ever (μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Ultron αλλά όχι αυτόν που είδαμε στις ταινίες) πρέπει να live up to the hype. Δεν γίνεται να πετάει ο Thor, αν και πιθανόν αυτός θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στην πτώση του τρελοτιτάνα, το τσεκούρι του και να μην μπορεί να το αντιμετωπίσει ο Thanos μαζί με το γάντι και ΟΛΑ τα πετράδια!! Ειδικά όταν στο Ragnarok βλέπεις την Hela να καταστρέφει το Mjolnir στο χαλαρό χωρίς πετράδια, χωρίς τίποτα! Μην ξεχνάμε ότι είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό και υποτίθεται ότι έχουν παρόμοιες ιδιότητες αν και στα κόμιξ άλλος είναι ο "ιδιοκτήτης" του τσεκουριού (το έχει δηλωμένο και στο Ε9).

 

 

 

Ξέρω ότι εστιάζω αρκετά στα αρνητικά αλλά, προσωπικά, είναι ο λόγος για τον οποίο δεν βάζω 10ρι αν και το ήθελα. Αν ψήφιζα μόνο για σενάριο, πλοκή και εξέλιξη/ανάπτυξη χαρακτήρων πάνω από 6 δεν θα έβαζα. Και ένας άσχετος με τα κόμιξ να δει την ταινία, χρησιμοποιώντας κοινή λογική, είναι αδύνατο να συμπεράνεις ότι μερικά άλιεν με υπερφυσικές δυνάμεις δεν μπορούν να τα βάλουν στα ίσα με μερικά ανθρωπάκια. 

 

Παρ' όλα αυτά ανυπομονώ για το επόμενο, προέχει ο θεούλης Deadpool τώρα, και θα γούσταρα να δω και άλλους χαρακτήρες (Αdam Warlock) που νομίζω θα μπορούσαν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην μάχη κατά του Thanos.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ο raven.

 

Γιατί ήταν τόσο σκοτείνο σε πολλές σκηνές; Για να μη κάνουν μπαμ τα cgi;

 

Για τον adam warlock δεν έχω καταλάβει τι θα παιχτεί, ναι μεν θα είναι θα είναι στο gotg3 αλλά δεν νομίζω να είναι στο avengers 4 και δεν χρειάζεται πιστεύω.

 

btw η είσοδος του thor στην wakanda ήταν γκαυλοτική.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 26 λεπτά, το μέλος rip_noob έγραψε:

btw η είσοδος του thor στην wakanda ήταν γκαυλοτική.

 

Όπως είπα και στην παρέα που το βλέπαμε μαζί, είχα 3 οργασμούς στην ταινία. Πρώτα στην εμφάνιση της νέας στολής του Ironman, μετά στη σκηνή που πίσω από το τραίνο στη Σκωτία εμφανίζεται ο cap και πέφτει το ξύλο της αρκούδας και τέλος στην εμφάνιση του thor στη wakanda.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 4/26/2018 at 11:41 ΠΜ, το μέλος antonis έγραψε:

Το cinema γεμάτο ο κόσμος να χειροκροτεί , το έχω ξαναδεί μόνο στο force awakens .

 

Στο odeon που πηγα 11 φορες χειροκροτησαν καθολη τη διαρκεια της ταινιας.Περισσοτερες απο το force awakens.
Σκηνες που θυμαμαι ηταν οταν εμφανιστηκαν οι guardians οφ γαλαχυ,οταν ειδαμε τη νεα στολη του iron man αλλα και του spiderman, οταν ειδαμε το σημα της captain marvel αλλα και σε πολλα ακομα σημεια!

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω, εμένα αυτά τα χειροκροτήματα μου γυρίζουν τα μάτια προς τα πάνω και επίσης μου θυμίζουν και τα πιόνια που χειροκροτάνε όταν βγάζει λόγο ο αρχηγός τους. Επίσης το  ForceAwakens ήταν εξαιρετικά μέτριο για star wars και δεν άξιζε χειροκρότημα. Τέλος πάντων, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και έχει φάση που υπάρχουν ακόμη παιδιά που περιμένουν να ζήσουν τ όνειρο, για μένα το star wars τελείωσε στο revenge of the sith, κάνοντας γαργάρα την ηθοποιία του νεαρού Vader+Padme... ελεεινοί ρόλοι. Πολύ αξιόλογο μου φάνηκε το Rogue One που δεν το περίμενα.

 

 Αλλά η πιο γαμώ σκηνή ήταν εκεί που σκάει ο Thor στην Wakanda με το καινούριο όπλο, more of this please... Επίσης ήταν ωραίο σε διάφορες στιγμές που κάνουν συνδυαστικές επιθέσεις 3-4 απ τους avengers και μου θύμισε λίγο marvel vs capcom στα ηλεκτρονικά, καλή ιδέα και θα μπορούσαν να κλέψουν και combo απ το παιχνίδι για να καυλώσουν και τα fanboys ακόμη πιο πολύ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μονο και μονο που φτιαχτηκε ξεχωριστο θρεντ για αυτη την ταινια, νομιζω οτι κερδισε και τον στοχο της.
Πηγα προχθες να την δω με παρεα. Μας αρεσε σε ολους. Χειροκροτημα δεν επεσε, αλλα σε πολλες στιγμες επεφτε πολυ γελιο σε ολο το σινεμα.
Οντως η πιο γαμω σκηνη ηταν του θορ στην Wakanda οπως και του captain στην Σκωτια..
Αυτο που δε μου αρεσε ηταν τα animation του Θανος. Δε νοειται για τετοια studios να εχουν τοσο ψευτικο περπατημα(καποιες φορες)
Οσο για το τελος, πιστευω η θα γυρισει τον χρονο πισω, η μπορει να βρει "χαμενη" την γκομενα του ο Tony.
 

Αυτοι που ψηφισαν "1" , την εχουν δει αραγε; :p

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Άξιζε! Να φανταστείς οτι στη Λάρισα (έχουμε ξεμείνει με έναν κινηματογράφο με 4 αίθουσες...) η προβολή το Σάββατο στις 22:00 γέμισε, βάλανε άλλη αίθουσα για τις 22:15 και μετά άλλη μια για 22:30... Στην τελευταία που με βάλανε, με πληρότητα περίπου ένα 70%, στο τέλος δεν έφυγε σχεδόν κανένας, για να δούμε μήπως έχει τίποτα σκηνές bloopers ή που θα δείχνουν teaser για το επόμενο! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό τα τελευταία χρόνια, και ήταν αρκετή ώρα τα credits!

Έγινε επεξεργασία από konnos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.