rip_noob Αύγουστος 29, 2018 #41 Αύγουστος 29, 2018 Το ενδιαφέρον πλέον είναι στους guardians of the galaxy. Απέλυσαν τον james gunn και είχαν πει οτι θα κρατήσουν το σενάριο που είχε γράψει αλλά πριν μερικές μέρες σταμάτησαν την παραγωγή του 3, ψάχνουν σκηνοθέτη λένε. Η πιο περίεργη φήμη που κυκλοφορεί είναι οτι μπορεί να τους σκοτώσουν με το avengers 4 μιας και θα γυρίσουν reshoots σε μερικές βδομάδες.
astrolabos Αύγουστος 29, 2018 #42 Αύγουστος 29, 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Εννοώ δεν έβαλε τελεία. Έβαλε άνω τελεία. Λογικό γιατί θα παίξει και sequel
yanni Αύγουστος 29, 2018 #43 Αύγουστος 29, 2018 Ήταν γνωστό το ότι το Infinity War θα ήταν σπασμένο σε δύο κομμάτια. Το τέλος, συμφωνώ με τον astro, ήταν εξαιρετικό. Βασικά δεν έχουμε άνω τελεία. Έχουμε κλείσιμο κεφαλαίου/τέλος τόμου.
GriGaS Οκτώβριος 6, 2018 Author #45 Οκτώβριος 6, 2018 To ξανάδα χθες. Κύλισε νεράκι (έτρεξα μόνο τη σκηνή με την Γκαμόρα μικρή που την πήρε ο Θάνος και αυτή με το soul stone με τον red skull γιατί βαριόμουνα τα παιδικά της τραύματα). Κατά τα άλλα η ταινία τα έσπασε και πάλι! 2
HotPeanut Οκτώβριος 6, 2018 #46 Οκτώβριος 6, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: To ξανάδα χθες. Κύλισε νεράκι (έτρεξα μόνο τη σκηνή με την Γκαμόρα μικρή που την πήρε ο Θάνος και αυτή με το soul stone με τον red skull γιατί βαριόμουνα τα παιδικά της τραύματα). Κατά τα άλλα η ταινία τα έσπασε και πάλι! Συνήθως αν τα σπάει την πρώτη φορά τότε θα τα σπάσει και την δεύτερη
HotPeanut Οκτώβριος 6, 2018 #48 Οκτώβριος 6, 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος antonis έγραψε: εγώ που είμαι στις 5 είμαι καλά ? 1 1
Recommended Posts