Jump to content



Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)


morph

Recommended Posts

Στρατός είναι.

Και είναι το μέρος που αν συνδέσεις με την πολιτική όπως και γίνεται χάνεις την μπάλα όπως και πάλι γίνεται.

Να τρέξει το κωλόπαιδο, να πάρει και 10 κάμψεις, και να πήξει, και να κάνει και 6ώρα σκοπέτα, και να πάει και φυλάκιο.

Στο διάολο ποια με όλους τους κακομαθημένους, μάγκες.

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε ρε, ξέρω πολύ καλά απο ειδικές δυνάμεις όπως έχω πει απο αδερφό μου + 4 κολλητούς μου.

Αλλά το να τρέξω το πρωί 2κ, να πάρω 15 κάμψεις, ΔΕΝ είναι ειδικές δυνάμεις...

Και if anything στο 90% των φαντάρων θα τους έκανε και καλό.

Link to comment
Share on other sites

Αυτα ναι, το 6ωρο σκοπετο οχι ! ειχα κανει 6-10 στην πυλη της λεσχης αξιωματικων μαζι με τους στρατονομους εν ωρα κοσμικης εκδηλωσης και μετα σηκωθηκα με τα χιλια ζορια το πρωι για να κανω το 4-6, η αλληλεγγυη εκει μεσα ητανε ωρες ωρες 10 βαθμοι κατω του 0 !

εδω θυμαμαι σαν χθες την ημερα που ξεφορτωναμε την αποθηκη ιματισμου με 1 νεο 1 παλιο και 2 αξιωματικους ενω 2 παλιοι και ενα γιωταμηνο της σειρας μου εκαναν τσιγαρο απεξω σαν να μην τρεχει τιποτα, τους ειπα κηφηνες και θιχτηκαν :hehe:

Επισης σαν χθες θυμαμαι το τελειως ακυρο προγραμμα του λοχου που ελεγε για παραδειγμα, πρωινη γυμναστικη και στο καπακι επιθεωρηση, δηλαδη να βγαλουμε τις φορμες και να βαλουμε τις παραλλαγες ΧΩΡΙΣ να κανουμε 3 λεπτα ντους στο ενδιαμεσο :S

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Καλά και το 6ώρο αν είναι έτσι η μονάδα/λόχος τι να κάνεις?

Στην Λήμνο είχαμε στάνταρ 2 * 3 ώρα την μέρα με καμιά φορά ένα ακόμα 2-3ώρο μπαλαντέρ.

Είχα κάνει 14 σερί 2-5, "Γερμανικά" που μετά δεν κοιμάσαι γιατί μέχρι να έρθουν να σε αλλάξουν, να πας θάλαμο, κλπ έχεις ξυπνήσει.

Αλλά τι να γίνει? Δεν έχει η μονάδα κόσμο, με τις ******** που κάνανε και κάνανε τις σκοπιές διπλές οι υπηρεσίες πέσανε στις μισές, και πρέπει να φυλάξει κάποιος.

Με το να πάρω τον φάδερ να πάρει τον στρατηγό και να λουφάξω εγώ τι κερδίζω? Να πηδήξω τις σειρές μου, να με πουν γαμω-σείρη και και και.

Δεν είναι ευχάριστο, αλλά είσαι εκεί, και πρέπει να το κάνεις.

Το θέμα είναι πως επιλέγεις εσύ να κινηθείς εκεί μέσα γιατί ο στρατός είναι μια μικρογραφία της σκατίλας που υπάρχει εκεί έξω, και εκεί έξω αν σε "χώσει" κανείς δεν είναι για ένα 3ωρο σκοπέτο στην Λήμνο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στην Λήμνο πάντως (το σωτήριο έτος 2005μχ) που ήταν διαβιβαστής ο αδερφός μου (88ΛΔΒ) πέρασε αψογα αφου πρωτα τον ειχαν στειλει για την uber "σοβαρη" εκπαιδευση στα ΛΥΒ της Σπάρτης (βγηκε λοχίας με ειδικοτητα εκπαιδευτη οδηγου χωρις να εχει ακομα διπλωμα οδηγησης). Θυμάμαι στην Λήμνο είχε μπει και για ένα διάστημα στη λέσχη αξιωματικών και τις άδειες που έπαιρνε άραζε στο νησί και έκανε διακοπές. Αντίθετα εγώ (μπήκαμε μαζί και οι δυο ίδια περίοδο) που ήμουν διαβιβαστής στο Σουφλί Έβρου (50ΛΔΒ) αντε να κάθισα στο ΚΕΠΙΚ της ταξιαρχιας μετρημένα 2-3 βδομάδες και έπειτα στο καπάκι αποσπάσεις σε τάγμα προκάλυψης στο ποτάμι. Η κατάσταση εκεί ήταν γραφική με συνεχείς επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών, ενέδρες και χίπικη μουσική στον ρυθμο των τυμπανων του ποταμιού. Θυμαμαι δεν είχα πάρει καμια άδεια και το πήρα σερί μέχρι να απολυθώ γιατί θα ήταν αρκετά δύσκολη η επαναπροσαρμογή στους ρυθμούς εκεί.

Έγινε επεξεργασία από narcomenos
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

300 ΕΣΣΟ εδώ,

Η Λήμνος, ΚΑΠΟΤΕ, προ 2πλών σκοπιών και όταν είχε 10.000 φαντάρους θεωρήτο τρομερή, γιατί μάζευες και μόρια για Αθήνα μετά.

Εγώ όταν μου έκατσε είχα χαρεί γιατί λέω, έχει κόσμος, θα έχω μόρια για να γυρίσω Αθήνα μετά και όλα κομπλέ.

Απλά όταν πήγα εγώ το νησί ήταν με ~1.200 φαντάρους και μας πήγε 45-1 :D

Τώρα γελάω αλλά σε διαβεβαιώ πως τότε είχα βρίσει ΠΟΛΥ.

Link to comment
Share on other sites

Εγω το μονο γέλιο που έριξα στον Εβρο ήταν όταν ήμουν στην σκοπια με γερμανικό νουμερο πάνω στο ποτάμι και έπαιρνα τελ στο θαλαμοφυλακα του Φυλακιου A2 και με συνέδεε στο 50ΛΔΒ στο Σουφλί και από εκεί με συνέδεαν με το 88ΛΔΒ στη Λήμνο και από εκεί με συνέδεαν με το φυλάκιο που ειχαν στείλει τον αδερφό μου και από εκεί στην σκοπια που ήταν, ακα δικτυο σκοπιά2σκοπιά (φροντίζαμε να συμπίπτουν οι ώρες μας ειδικά στα βραδινά).

:D

Περιττό να πω ότι ολόκληρη ταξιαρχία στο σουφλί είχε μια ISDN ΒRI και τις περισσότερες φορες που είχα σκοπια το ένα κανάλι B ήταν μονίμως απασχολημένο από μένα :p

Έγινε επεξεργασία από narcomenos
Link to comment
Share on other sites

ρε σεις, αν ξερεις κάποιος. η ακτινογραφία για την απόλυση πρέπει να είναι απαραίτητα από δημόσιο νοσοκομείο ;

Μπορεις και απο το 401 αλλα θελει παραπεμπτικο απο το φρουραρχειο..

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον μπαίνω τον Νοέμβριο. :/

Δεν σε χάλασε :tongue:

Νοέμβριο η καλύτερη ΕΣΣΟ. Ειδικά αν έχεις την μετάθεση μου και 6 μήνες θητεία, για να μην λιώσεις στο επόμενο καλοκαίρι :p

Link to comment
Share on other sites

Οντως πλεον η καλυτερες σειρες ειναι σεπτεμβρη και νοεμβρη. Πολυ κοσμο και θα βγαινουν οι υπηρεσιες σας καλυτερα..

Νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος μπαίνει το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους γιατί τελειώνουν οι αναβολές 31 Δεκέμβρη και μπαίνουν και όσοι δεν πέρνουν αναβολή (19 ετών).

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος μπαίνει το πρώτο τρίμηνο κάθε έτους γιατί τελειώνουν οι αναβολές 31 Δεκέμβρη και μπαίνουν και όσοι δεν πέρνουν αναβολή (19 ετών).

Θα σου πω για τις περσυνες εσσο τα ατομα που παρουσιαστηκαν στη Θηβα σαν ενα δειγμα και μετα πηγαν στην μοναδα που υπηρετησα στη Χιο.

Σεπτεμβριος 2012 1500 - 11

Νοεμβριος 2012 1900 - 17

Ιανουαριος 2013 900 - 10

Μαρτιος 2013 1200 - 8

Μαιος 2013 800 - 6

Ιουλιος 2013 700 - 5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.