Spyrious Απρίλιος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 10/5 πυροβολικό και εγώ...Morph που παρουσιάζεσαι εγώ Θήβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Απρίλιος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Aν μετά μετατεθεί κανείς στην Λήμνο, ας με βρεί να μου κανει overclock το pc και θα παρει τιμητική άδεια. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 17, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 εμένα ένα φίλο τον πήραν τηλ από αστυνομία αλλά το δικό μου τότε (Δευτερα-τρίτη-τετάρτη) ήταν χαλασμένο και δε ξέρω ακόμα πότε και που παρουσιάζομαι :cry: Περιμένω το χαρτί ή θα πάρω τηλ την Δευτέρα να μάθω Καλή λευτεριά στο λαό της ΑΜD που στρατεύεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:55] Καλή λευτεριά στο λαό της ΑΜD που στρατεύεται , κρυβεται δακτυλος της Ιντελ πισω απο συτη τη κινηση αλλα και παλι δεν θα νικηθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 17, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από skelos 2 μερες μετα το Πασχα ειναι ΑΥΤΟ εχει Ήθελα να'ξερα πως θα έκανες αν ήταν 2 μέρες ΠΡΙΝ το Πάσχα...Αχάριστοι...Και μένα μου είχε έρθει το χαρτί για 21 Σεπτεμβρίου 1997 και στις 26 έπαιζαν οι U2 στην Θεσσαλονίκη. Πήρα αναβολή και την έκοψα την επόμενη μέρα, και τελικά μπήκα με την επόμενη σειρά στις 23 Νοεμβρίου. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Απρίλιος 17, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Spyrious 10/5 πυροβολικό και εγώ... Morph που παρουσιάζεσαι εγώ Θήβα. Κι εγώ Θήβα. Λες να βρεθούμε? (πλάκα θα έχει) Η 3 Μαΐου είναι απλώς 2 μέρες μετά το Πάσχα, αλλα μου ανατρέπουν όλο το πρόγραμμα. Αν ήταν 9 κ μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βεβαια, αν ήταν ΠΡΙΝ το Πάσχα θα ήταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φρίκη. Ευτυχώς!!! (αλλά αναβολή για τους U2... τσ τσ τσ...!!! ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από morphαλλα μου ανατρέπουν όλο το πρόγραμμα. Αν ήταν 9 κ μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα. αν είναι έτσι τα πράγματα, δεν τους λες να το ξανασκεφτούν καλύτερα; μάλλον δεν κοίταξαν καλά το πρόγραμμα σου πριν σε καλέσουν κάποιο λάθος θα έχει γίνει βρε αδερφέ! Αρχική απάντηση από morph (αλλά αναβολή για τους U2... τσ τσ τσ...!!! ). Αρχική απάντηση από Chosen Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μη το λες ζαχο , ισως και να περασει σκατα Δεν πανε πλεον στα καραβια...Η εποχη μας περασε man Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Απρίλιος 17, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc αν είναι έτσι τα πράγματα, δεν τους λες να το ξανασκεφτούν καλύτερα; μάλλον δεν κοίταξαν καλά το πρόγραμμα σου πριν σε καλέσουν κάποιο λάθος θα έχει γίνει βρε αδερφέ! Μάλλον, μάλλον... Ετσι πρέπει να γίνει :hehe: Είναι θέμα προτεραιοτήτων (κι εδώ!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δεν πανε πλεον στα καραβια...Η εποχη μας περασε man χεχε , υπαρχουν και οι κουφες/ΤΠΚ/ΚΦ και πολλα αλλα , για ολους εχει ο θειος Σαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Σιγουρα πανε κ σε αυτα? Τεσπα. Σεπτεμβρη θα μπει κ ο bro μου Π.Ν. Αντε μπας κ στανιαρει λιγο, γιατι ειναι κακομαθημενος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 μονο σε φρεγατες και Α/Τ, γενικα σε μεγαλες μοναδες πανε οι εποπ, τα αλλα οι "μαυροι" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Απρίλιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Κληρωτοι μπαινουνε μονο σε πλοια υποστιριξης και στη χειροτερη σε Κ/Φ αν ειναι γιατροι και υπαρχει ελειψη πληρωματος.Κατα τα αλλα αμα εχεις βυσμα περνας καλα (κλασσικα) αν οχι τοτε ευχεσε να πεσεις σε καλο διοικητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 18, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Ρε παιδια εγω που εκοψα την αναβολη Φεβρουαριο και μου ειπαν οτι θα με φωναξουν Απριλιο και ακομα τιποτα, να αρχισω να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Απρίλιος 18, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αν ειναι να'ρθει θε να'ρθει αλλιως θα προσπερασι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 18, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 10 Μαίου Κόρινθο Πεζικό Υ.Ε.Α. Μπορώ να πάρω αναβολή αλλά σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση Υ.Ε.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 18, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 χαρτι επισημο δεν εχει αρθει αλλα εμαθα οτι μπαινω μεταξυ 9-12/5 Μηχανικο Ναυπλιο. Παλευουμε για αλλαγη σε Π.Ν. Κατι thread που ανοιγεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 18, 2005 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Πάει το thelab παιδιά....μόνο ο Hipro και ο Rootx θα μείνουν....οι οιπόλοιποι στη μαμά πατρίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 18, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Suedehead χαρτι επισημο δεν εχει αρθει αλλα εμαθα οτι μπαινω μεταξυ 9-12/5 Μηχανικο Ναυπλιο. Παλευουμε για αλλαγη σε Π.Ν. Κατι thread που ανοιγεται.... !! Δεν έχεις μπει ακόμα??? νόμιζα ότι απολύεσαι όπου νάναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 18, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από RootX !! Δεν έχεις μπει ακόμα??? νόμιζα ότι απολύεσαι όπου νάναι.... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts