Jump to content



Συμβατότητα μνημών Kingston HyperX Beast και G.Skill Sniper


Recommended Posts

Χαιρετώ άπαντες!!! ?

Έχω εδώ και τρία χρόνια την μητρική ASUS MAXIMUS VII RANGER με ένα kit δύο μνημών KINGSTON HYPERX BEAST 16GB DDR3 CL11 2400MHZ. Αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση στις μνήμες γιατί απ' ότι βλέπω, σιγά-σιγά οι DDR3 εξαφανίζονται από την αγορά και αν δεν το κάνω τώρα, μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, όσο και αν έψαξα, εκτός από χρησιμοποιημένες στο Amazon, δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού τις ίδιες μνήμες. Ούτε καν στην Kingston!!! Οι μόνες μνήμες που βρήκα, οι οποίες ταιριάζουν 100% ως προς τις προδιαγραφές με αυτές που ήδη έχω, είναι αυτές G.SKILL SNIPER 16GB DDR3 NON ECC CL11 2400MHZ. Διάβασα το QVL των G.SKILL μνημών και είναι συμβατές με την μητρική μου. Οπότε από εκεί είμαστε εντάξει. Το θέμα όμως είναι το εξής. Κατά πόσο οι συγκεκριμένες G.SKILL είναι συμβατές με τις KINGSTON που ήδη έχω. Γιατί όπως πολύ σωστά μου είπε ο τεχνικός από το κατάστημα που τις αγόρασα, υπάρχει πιθανότητα να λειτουργήσουν, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην ξεκινήσει καν ο υπολογιστής ή να ξεκινήσει και στη συνέχεια να μου πετάει μπλε οθόνες, να κάνει φριζαρίσματα κτλ. Το ίδιο σχεδόν μου είπαν και από την G.Skill όταν τους έστειλα e-mail για να με ενημερώσουν σχετικά. Αυτό λοιπόν που θέλω από εσάς, είναι, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω είτε από προσωπική εμπειρία, να του έχει τύχει ο συγκεκριμένος συνδυασμός μνημών δηλαδή, είτε όχι, να μου δώσει τα φώτα του!!! Γιατί σε περίπτωση που όντως, πιστοποιημένα δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί, θα κοιτάξω να ακυρώσω την παραγγελία.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! ?

Έγινε επεξεργασία από DNA180
Ετικέτες
Link to comment
Share on other sites

Όσες φορές έβαλα διαφορετικές μνήμες με ίδια η παρόμοια χαρακτηριστικά δεν είχα πρόβλημα. Πάντα κοιτάω να έχουν ίδια τάση λειτουργίας  (στις δικε σου βλέπω ειναι εντελώς ίδιες, οποτε έχεις μικρές πιθανότητες για πρόβλημα).


Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος εαν θα παιξουν, παίρνεις το ρίσκο και δοκιμάζεις.

 

 

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.