Proteas Μάρτιος 31, 2021 Author #702 Μάρτιος 31, 2021 Eιχα την απορια γιατι ειναι age restricted βλεποντας το video ομως νταξει, νταξει καταλαβα 1
icy20 Απρίλιος 1, 2021 #703 Απρίλιος 1, 2021 20 hours ago, Proteas said: Eιχα την απορια γιατι ειναι age restricted βλεποντας το video ομως νταξει, νταξει καταλαβα Χαχαχαχχα για ολα υπαρχει λογος Στο στριμ να δεις τι γινεται... χαχαχα 2
iseeklife Δεκέμβριος 12, 2021 #704 Δεκέμβριος 12, 2021 έβαλα να παίξω το παιχνίδι μετά το update που μου πήρε 3 μέρες λόγω σύνδεσης. Μου εμφανίζει ένα μπαγκ . κάνει το δεξί κλίκ μόνο του aim down the sight . έβγαλα και τα δύο ποντίκια ένα ένα μήπως έφταιγαν αυτά αλλά τίποτα. το ξανα έκανε και με το ένα και με το άλλο . το πάτησα στο νετ το έιχανε και άλλοι πιο παλιά . δοκίμασα να βγάλω το αιμ assist του παιχνιδιού δεν πετύχαινα κανένα ούτε και με πετυχαίναν. θα με πέρασαν για cheater . πάει και αυτό το game χάλασε . πάμε για άλλα .
giorgos2187 Δεκέμβριος 12, 2021 #705 Δεκέμβριος 12, 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος iseeklife έγραψε: κάνει το δεξί κλίκ μόνο του aim down the sight . Ναι και τώρα συμβαίνει σε πολλούς παλι. Όπως και σε μένα. Βέβαια, φαντάζομαι μιλάς για το warzone σωστα; εγώ πλέον θα παίζω vanguard
iseeklife Δεκέμβριος 15, 2021 #707 Δεκέμβριος 15, 2021 Έκανα την ενημέρωση των 22 γίγα και δεν κάνει τώρα το μπαγκ του aim down the sight . Δυο ενημερώσεις σε μια εβδομάδα .
Recommended Posts