minast 2 ώρες πριν #1801 2 ώρες πριν Ρε σεις, μη μαλώνετε, το θέμα είναι απλό. Οι κουλοί κάνουν ότι παίζουν με controller. Οι πιανίστες δημιουργούν με πληκτρολόγιο. They hate us cos they anus. Spoiler 2 2
fatalara 2 ώρες πριν #1802 2 ώρες πριν 13 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Το θέμα το 'χεις εσύ που δεν καταλαβαίνεις πως είναι προτίμηση του καθενός το τι input device θα χρησιμοποιήσει και θεωρείς "σωστό εργαλείο" το controller για το εκάστοτε παιχνίδι, που είναι κατά την προτίμησή σου αλλά θέλεις να μας πείσεις ότι ΟΧΙ, έτσι είναι, δεν είναι προτίμησή σου, είναι ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Όπως σου είπαν κι άλλοι Δεν υπάρχει σωστό και λάθος εργαλείο σε ό,τι αφορά τον τρόπο προτίμησης για να παίξεις το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παιχνίδι στο PC. Εμένα η κονσολοποίηση και τα λοιπά του PC Gaming δεν με αγγίζουν από την στιγμή που ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ INPUT DEVICE ΓΟΥΣΤΑΡΩ (και δεν θα μου πει κανένας αν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Παίζω ΦΙΦΑ με keyboard, το αν είναι λάθος ή σωστό δεν θα το κρίνεις εσύ ούτε κανείς). Αλλος ενας που δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Δεν μιλαμε για προτιμηση ξεφτερι μου. Η προτιμηση απο μονη της δεν λεει κατι. Το να βγαζεις το παιχνιδι αρχηστο βαση της προτιμησης σου ομως ειναι για γελια. Οπως ειναι και ολο σου το ποστ οταν δεν ξερεις καν γιατι μιλας. 34 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Βασικά @fatalaraτο ζουμί της κουβέντας είναι το παραπάνω. Η κονσολοποιηση του pc gaming. Το χειριστήριο από μονο του δεν είναι κακο, ένα εναλλακτικό input device είναι, όπως είπες και συ, και συμφωνώ. Το πρόβλημα με το χειριστήριο είναι ότι συμβάλει στην τάση να σε κάνει από παίκτη καταναλωτή περιεχομένου. Σε στέλνει μακρυά απ' την οθόνη. Κι όσο απομακρύνεσαι απ' την οθόνη τόσο δεν βλέπεις και τη σαπιλα των upscalers. Αν οι κάτοχοι ps5 έπαιζαν στα 60-80 εκατοστά από την οθόνη, θα τα είχαν πετάξει. Αν η γιαγια μου ειχε κατι αλλο θα ηταν παππους.
Trexx 2 ώρες πριν #1803 2 ώρες πριν Spoiler Αφού δεν καταλαβαίνεις που δεν καταλαβαίνεις, δεν τρέχουμε κάνα game benchmark καλύτερα να δούμε και πως σκαλαρει η 3090 σε διαφορετικούς επεξεργαστές;
fatalara 2 ώρες πριν #1804 2 ώρες πριν 30 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ποια 2 ατομα ρε συ την παλευεις? μονος σου παλευεις Μαλλον διαβαζεις αλλο θεμα. Πλεον ειναι τρεις. 32 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Χειροτερο η καλυτερο παρτο οπως θελεις. ειναι η αποψη μου και δεν την αλλαζω Και βαση αυτης κρινεσαι απο αυτους με τους οποιους μιλας. 33 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Το αν ειναι θεμα φιλοσοφιας/κολλημα/γουστο/καπελο η οτιδηποτε αλλο ναι ρε συ δλδ θα αρχισω να ρωταω να μου λενε οι αλλοι πως να παιζω? Ετσι μου αρεσει εμενα να παιζω ετσι παιζω. εσυ γιατι τρελενεσαι δεν εχω καταλαβει. αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις? Γιατι βγαζεις ενα παιχνιδι μπουρδελο βαση προσωπικων προτιμησεων και οχι αντικειμενικων. Στο εχω γραψει ενα σωρο φορες. Η προτιμηση input του καθενος δεν ειναι κριτηριο για το αν ενα παιχνιδι ειναι καλο η οχι. Το καθε παιχνιδι θα δινει καποιο πλεονεκτημα σε καποιο τυπο input. Δεν μπορω να καταλαβω απο ποτε οι περισσοτερες επιλογες ειναι μειονεκτημα και κακο χαρακτηριστικο για ενα παιχνιδι. 12 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Hide contents Αφού δεν καταλαβαίνεις που δεν καταλαβαίνεις, δεν τρέχουμε κάνα game benchmark καλύτερα να δούμε και πως σκαλαρει η 3090 σε διαφορετικούς επεξεργαστές; Μια χαρα καταλαβαινω. Απλα δεν ενδιαφερομαι γιαυτο που λες. Τι τρεχουμε;
Trexx 1 ώρα πριν #1805 1 ώρα πριν Στημένα που να έχουν και ingame benchmark σε αυτή τη φάση έχω βαλχαλα, χιτμαν, σαιμπερπανκ 1
fatalara 1 ώρα πριν #1806 1 ώρα πριν (edited) 16 λεπτά πριν, το μέλος Trexx έγραψε: Στημένα που να έχουν και ingame benchmark σε αυτή τη φάση έχω βαλχαλα, χιτμαν, σαιμπερπανκ Ποιο valhala; Ακυρο, θυμηθηκα. Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από fatalara
BloodMage 6 λεπτά πριν #1809 6 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Μαλλον διαβαζεις αλλο θεμα. Πλεον ειναι τρεις Πλέον είμαι σίγουρος ότι κάτι παίρνεις. 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Και βαση αυτης κρινεσαι απο αυτους με τους οποιους μιλας Κρινομαι απο εσένα δηλαδή. Α ρε μπαγάσα τουλάχιστο γέλασα 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Γιατι βγαζεις ενα παιχνιδι μπουρδελο βαση προσωπικων προτιμησεων και οχι αντικειμενικων Γιατί πολύ απλά έτσι γουστάρω 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Στο εχω γραψει ενα σωρο φορες. Η προτιμηση input του καθενος δεν ειναι κριτηριο για το αν ενα παιχνιδι ειναι καλο η οχι Γραψτο άλλες τόσες γουστάρω να το διαβάζω Spoiler Ψιτ έχω κάτσει να φάω μακαρόνια με κιμά. Τι τυρί να βάλω? Μου επιτρέπεις πεκορινο?
Recommended Posts