Jump to content



Προβλημα με aircondition


spH3RiCal

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Εχω ενα προβλημα με ενα aircondition, απο οτι φαινεται ανοιγει μονο του και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι η τριτη φορά που το βρηκα ανοικτο (ειναι στη δουλεια). Το πρωι ειχε δουλεψει για καμια ωρα (ο ανθρωπος που το ανοιξε ειναι 1000% σιγουρος οτι το εκλεισε), την προηγουμενη φορα το ειχα ελεγξει ο ιδιος το βραδυ πριν κλεισουμε οτι ηταν κλειστο (το επομενο απογευμα το βρηκαμε ανοικτο) την πρωτη φορα δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια οποτε δε θυμαμαι τι ειχε γινει.

Να εχει μπει σε καμια λειτουργια sleep? Το φωτακι sleep δεν ειναι αναμενο παντως.

 

Any ideas πριν αρχισουμε να το ανοιγοκλεινουμε απο τον πινακα? ?

Έγινε επεξεργασία από spH3RiCal
Link to comment
Share on other sites

μήπως το έχετε προγραμματίσει κατά λάθος να ανοίγει κάποια ώρα; Δες στα διάφορα μενού και στην ανάγκη δες αν μπορείς να το γυρίσεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Αυτο ειναι το πρωτο που σκεφτηκα γιατι εχουμε αλλα τρια ιδια airconditions με ισαριθμα χειριστηρια αλλα σε δοκιμες που καναμε δε πιανει σημα ουτε απο το διαδρομο ουτε απο τα διπλανα δωματια. Οποτε νομιζω αποκλειονται και οι γειτονες (βρισκονται ακομα πιο μακρια).

 

Θα το ψαξω αυτο με το reset, γινεται απο το τηλεχειριστηριο η παιζει να εχει κανενα κουμπι πανω?

Έγινε επεξεργασία από spH3RiCal
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να δείτε το μοντέλο σας αν έχει τέτοια δυνατότητα και πώς. Αν έχουν χαθεί τα εγχειρίδια χρήσης δείτε μήπως υπάρχουν ονλάιν. Αν τα ανοίγματα συμβαίνουν εντελώς στο κουτουρού μπορεί να τα έχει παίξει κι η πλακέτα μέσα αλλά σε τέτοιο ενδεχόμενο θα χρειαστεί τεχνικός.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. 

2 πράγματα αν μπορέσεις να ελέγξεις:

1. Το τηλεχειριστήριο να είναι σε άλλο χώρο, ή πιο εύκολα δες αν έχει μείνει κανένα κουμπί κολλημένο (στρίψε το μάτι στην κάμερα του κινητού σου και, αν είναι, θα το δεις να αναβοσβήνει, χωρίς να πατάς εσύ κανένα πλήκτρο.

2. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ασφάλεια που παίρνει ρεύμα (αν δεν ξέρεις ποια είναι, τότε τον γενικό) και ξανά-ανέβασε τη, και δες αν παίρνει μπροστά το κλιματιστικό. Μου έχει τύχει, να γίνονται διακοπές ρεύματος (ή και πτώσεις τάσης) και το κλιματιστικό να ξεκινάει μόνο του. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.