gunsnrose123 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2020 καλησπέρα θέλω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να κόβω βίντεο όχι κάτι πολύπλοκο ξερετε κάποιο ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 16, 2020 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2020 sony vegas, davinci, premiere.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 16, 2020 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2020 Απο τα 3 που ανεφερε ο gomez μονο το davinci ειναι δωρεαν να ξερεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 16, 2020 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2020 δες και το shotcut. Πολυ καλό free και open source. https://www.shotcut.org/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 16, 2020 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2020 MKVmerge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 16, 2020 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2020 Το davinci που σου πρότειναν πιο πάνω κάνει παπάδες, εδώ έχει και έναν οδηγό σε βίντεο, είναι σχετικά παλιός οδηγός αλλά θα καταλάβεις. Αν σου φανούν πολύ πολύπλοκα τα παραπάνω, για απλά τελείως ερασιτεχνικά κοψίματα-ραψίματα και μετατροπές κλπ υπάρχει και το format factory. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Ιανουάριος 17, 2020 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 Για κοψιμο βιντεο, το πιο γρηγορο και ευκολο ειναι το δωρεαν avidemux http://avidemux.sourceforge.net/ Για κοψιμο βιντεο, δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Αν κοβεις πανω σε keyframe το αποτελεσμα ειναι ακαριαιο. Αν θες ακριβεια καρε, τοτε κανει κωδικοποιηση οπως ολα τα προγραμματα και αργει. Υπαρχουν καποια που κανουν κωδικοποιηση μονο στα καρε που κοβεις, και το αποτελεσμα δεν αργει τοσο, οπως το solveigmm video splitter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 17, 2020 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 On 1/16/2020 at 6:15 PM, gunsnrose123 said: καλησπέρα θέλω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να κόβω βίντεο όχι κάτι πολύπλοκο ξερετε κάποιο ? ευχαριστώ 23 hours ago, GoMaR said: sony vegas, davinci, premiere.. Δηλαδή -καταλαβαίνω- ότι θέλει εντελώς ερασιτεχνική χρήση για κοπτοραπτική video και του προτείνετε state of the art λογισμικό για hardcore professionals.... To davinci παίζει να το χρησιμοποιούν και στο Hollywood, ενώ το premiere είναι πανάκριβο. Τέσπα, περί ορέξεως, ο καθένας με την γεύση που προτιμά.... Από εμένα οι προτάσεις είναι open source / εύκολο UI / δωρεάν / καλό community για support: 1) Kdenlive 2) OpenShot 3) Shotcut Για proprietary λύση με μικρό (σχετικά) κόστος προτείνω: PowerDirector 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 17, 2020 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 Για απλό κόψιμο και επανασυμπίεση (κυρίως βιντεο που τράβηξα από το κινητό σε τεράστιο bitrate και θέλω να κρατήσω κάποιο συγκεκριμένο απόσπασμα σε φυσιολογικό μέγεθος αρχείου) χρησιμοποιώ το handbrake. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 17, 2020 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 1 minute ago, GriGaS said: Για απλό κόψιμο και επανασυμπίεση (κυρίως βιντεο που τράβηξα από το κινητό σε τεράστιο bitrate και θέλω να κρατήσω κάποιο συγκεκριμένο απόσπασμα σε φυσιολογικό μέγεθος αρχείου) χρησιμοποιώ το handbrake. Νόμιζα ότι αυτό ήταν μόνο για μετατροπές. Δεν το ήξερα ότι κάνει και κοπτοραπτική. Χρήσιμη πληροφορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 17, 2020 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2020 (edited) 2 hours ago, gdp77 said: Δηλαδή -καταλαβαίνω- ότι θέλει εντελώς ερασιτεχνική χρήση για κοπτοραπτική video και του προτείνετε state of the art λογισμικό για hardcore professionals.... To davinci παίζει να το χρησιμοποιούν και στο Hollywood, ενώ το premiere είναι πανάκριβο. Τέσπα, περί ορέξεως, ο καθένας με την γεύση που προτιμά.... Από εμένα οι προτάσεις είναι open source / εύκολο UI / δωρεάν / καλό community για support: 1) Kdenlive 2) OpenShot 3) Shotcut Για proprietary λύση με μικρό (σχετικά) κόστος προτείνω: PowerDirector Κοιτα, δεν εχεις αδικο απο την οπτικη σου, αλλα ειπα αυτα που ξερω σαν προγραμματα ( ελαχιστα σαν χρηστης) Το premiere μπορει να χρησιμοποιηθει για πολυ απλη χρηση εως για μονταζ ολοκληρων ταινιων. Εχω φτιαξει corparate videos εως και μονταζ για εκπομπες της ΕΡΤ. Επισης δε μιλησε για δωρεαν οποτε δε ξερω τι σκοπο εχει. edit: και σιγα τα state of the art προγραμματα.. Εχεις δουλεψει avid media composer? Θα γελας απο δω μεχρι Αυστραλια. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2020 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 18, 2020 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε: Δεν το ήξερα ότι κάνει και κοπτοραπτική Μόνο κοπτική κάνει. Του στυλ έχω ενα βιντεο μισή ώρα από τη σχολική γιορτή και θέλω να κρατήσω τα 2 λεπτά που λέει ποίημα η κόρη ώστε να το στείλω στις θείες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunsnrose123 Ιανουάριος 18, 2020 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2020 οκ ευχαριστώ κατέβασα το shotcut Link to comment Share on other sites More sharing options...
creveti2 Απρίλιος 15, 2020 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2020 On 1/16/2020 at 8:18 PM, GoMaR said: sony vegas, davinci, premiere.. αυτά τα τρία εκτελούνται πάντα στον υπολογιστή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts