Jump to content



Black screen μετα το boot


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Εχω ενα προβλημα με ενα παλιο pc (p35, e5200, 2gb ram). Το ειχα δωσει για μια δουλεια και οταν επιστραφηκε κολλαγε με το που εμπαινε στα windows (7). Η οθονη εδειχνε το background και τιποτα αλλο. Σε safe mode bootαρε κανονικα. Δοκιμασα repair και μου εβγαλε οτι καποια συσκευη ειχε αλλαξει, να επικοινωνησω με τον admin κτλ. Δεν ειχε τιποτα σημαντικο μεσα οποτε ειπα να του κανω φορματ και επανεγκατασταση των 7. Μολις ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και ανοιγει για να παραμετροποιησω τα windows κολλαει σε black screen αμεσως μετα το logo. Δοκιμαζω αλλες δυο φορες - το ιδιο αποτελεσμα. Μαλιστα παρατηρησα οτι μου δημιουργουσε ενα unallocated space μεγεθους 0mb το οποιο εμφανιζοταν και μετα την διαγραφη και ορισμο των system reserved/main partitions και τελικα λυθηκε με ενα clean μεσω discpart.

 

Ο δισκος ειναι ssd 3 ημερων οποιος ελεγχθηκε μετα απο ολες τις προσλαθειες και εχει 100% health. Δοκιμασα και με εναν hdd με τα ιδια αποτελεσματα.

 

Εβαλα σε ενα flash το memtest να τσεκαρω τις μνημες αλλα μολις παει και αυτο να bootαρει κολλαει σε black screen. Αλλαξα slots στι μνημες, εβαλα αλλη μνημη, αλλαξα μπαταρια, εκανα reset στο bios, τιποτα.

 

Υπαρχει καμια ιδεα η παει για πεταμα?

 

 

Link to comment
Share on other sites

ίσως πω χαζομάρα αλλά τσεκαρέ το.

είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι κολλούσε στο σημαιάκι των windows (10). ξεκλίκαρα αυτό που έχω στη φωτό στο βέλος και μετά έμπαινε κανονικά. 

κλικ.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.