Jump to content



Ποια ψηφιακή (300-370ευρώ)


Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Φιλε μου χωρις να θελω να σε επηρεασω, για τις SONY δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα. Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το γεγονος οτι οπου και αν ρωτησα ή αν εψαξα στο net οι 2 εταιρειες που θεωρουνται κορυφαιες ειναι οι Canon / Nicon. Οσο αναφορα την συγκεκριμενη που διαλεξες , τα μεγαπιξελ δεν κανουν την διαφορα σε μια μηχανη. Ο φακος ειναι αυτος που μετραει. Ας μιλησουν καλυτερα ομως οι ειδικοι, antonisk7 και Zarras.

Link to comment
Share on other sites

Καλη η Α95 και δοκιμασμενη.Να πω κι εγω την αποψη μου?Για να μην πω ολες!!!!! ...το 95% των ψηφιακων μηχανων στην κατηγορια που ζητας(300+) θα σε αφησει απολυτα ικανοποιημενο!Μπορει να ακουγεται παραλογο,αλλα αν δε ζητας κατι εξειδικευμενο παρα μονο καθημερινη χρηση μεσα στην πολη ή ακομη καλυτερα σ'ενα χωρο,δεν θα δεις διαφορα απο μοντελο σε μοντελο.Καλο ειναι να ζητας καποια χαρακτηριστικα που θα χρησιμοποιησεις σιγουρα(πχ zoom,macro,video,κτλ) και μετα να μπορουν να γινουν οι καταλληλες προτασεις!

Link to comment
Share on other sites

Καλη ειναι η Α95 αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα μικρη σε μεγεθος. Εκτος αυτου ειναι και αρκετα βαρια (4 μπαταριες ΑΑ γαρ). Εμενα μου αρεσει η olympus mju 500. Μικρη, ομορφη και αρκετα καλη ποιοτητα.

Link to comment
Share on other sites

μάγκες οποιος καταλήγει σε λίφες επιλογές μετα....

χτυπάει την πόρτα του θείου skroutz!!!!

δίνει λύσεις!!!

βρίσκεις διαφορές απο το μαγαζί της γειτονιάς της τάξης των

150..... στα 1000

50-100 στα 300-500 των μηχανών

τσέκαρε το

Link to comment
Share on other sites

Aφου θες σχετικα μικρο μεγεθος διωχνουμε ολες τις ultra zoom !!Εξαιρειται η παλια αλλα καλη οympus 765 kai 770(ακριβη οποτε αντε γεια)!!Μια πολυ καλη που τραβαει αρκετα καλες φωτο στο φουλ αυτοματο ειναι η σονυ w12!‘Οποτε προτεινω αυτην αν και εχει βγει πιο καινουργια (νομιζω W5)Αν θες κοιτα και σε panasonic!Υπερβολικα αδικημενες κατ εμε κριμα που ολοι πατε κατευθειαν σε canon-nikon σε αυτην την κατηγορια!!

Link to comment
Share on other sites

H A95 τραβάει βίντεο χωρίς χρονικό περιορισμό? Επίσης όλες οι μηχανές λειτουργούν βέβαια με φλάς αλλά μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία χωρίς φλάς, απλά κρατώντας το διάφραγμα ανοιχτό για πολύ ώρα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.