Shadow KnighT Παρασκευή at 08:12 μμ #7901 Παρασκευή at 08:12 μμ Χαρίζεται bike trainer Cycleops Fluid2, με λιγότερα απο 3000χλμ. Δεν έχω φώτο γιατί είναι πακεταρισμενο πάνω σε ντουλάπι, αλλά πρακτικά δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Μόνο Αθήνα και έρχεστε και το παίρνετε λόγο όγκου και βάρους. 6
minast Κυριακή at 08:51 πμ #7902 Κυριακή at 08:51 πμ Χαρίζεται θήκη τεσσάρων δίσκων Fantec QB-35US2: https://www.fantec.de/produkte/speicherprodukte/externe-festplatten/35-zoll-externe-festplatten/produkt/details/artikel/1399_fantec_qb_35us2_weiss/ Δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας, αλλά αντικαθίσταται εύκολα. Έχει σύνδεση eSATA και USB2. Νομίζω βλέπει δίσκους μέχρι 2TB. 4
georgios65 Κυριακή at 11:05 πμ #7903 Κυριακή at 11:05 πμ 2 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Χαρίζεται θήκη τεσσάρων δίσκων Fantec QB-35US2: https://www.fantec.de/produkte/speicherprodukte/externe-festplatten/35-zoll-externe-festplatten/produkt/details/artikel/1399_fantec_qb_35us2_weiss/ Δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας, αλλά αντικαθίσταται εύκολα. Έχει σύνδεση eSATA και USB2. Νομίζω βλέπει δίσκους μέχρι 2TB. Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά με υγεία. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου, εφόσον μπορεί να αποσταλεί με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ.
eleozz Κυριακή at 02:14 μμ #7904 Κυριακή at 02:14 μμ Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, άλλα φίλε @georgios65 έχεις 60 post στο forum, και τα 60 είναι σε αυτό το thread, και όλα είναι για να ζητήσεις κάτι ποτέ για να δώσεις. Ακόμα και αν δεν είναι, φαίνεται κερδοσκοπικός - "κακοπροαίρετος" ο σκοπός σου. 3
kpetros Κυριακή at 04:55 μμ #7905 Κυριακή at 04:55 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος eleozz έγραψε: Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, άλλα φίλε @georgios65 έχεις 60 post στο forum, και τα 60 είναι σε αυτό το thread, και όλα είναι για να ζητήσεις κάτι ποτέ για να δώσεις. Ακόμα και αν δεν είναι, φαίνεται κερδοσκοπικός - "κακοπροαίρετος" ο σκοπός σου. Θέλουμε φωτο απο την αποθηκη με τα πραματα 4
georgios65 Κυριακή at 08:13 μμ #7906 Κυριακή at 08:13 μμ 5 ώρες πριν, το μέλος eleozz έγραψε: Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, άλλα φίλε @georgios65 έχεις 60 post στο forum, και τα 60 είναι σε αυτό το thread, και όλα είναι για να ζητήσεις κάτι ποτέ για να δώσεις. Ακόμα και αν δεν είναι, φαίνεται κερδοσκοπικός - "κακοπροαίρετος" ο σκοπός σου. Ο σκοπός μου κάθε άλλο από κερδοσκοπικός - "κακοπροαίρετος" είναι. Αντίθετα πιστεύω στην κυκλική οικονομία και ως εκ τούτου, θέλω να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στα μηχανήματα, που τόσο εύκολα καταλήγουν στην ανακύκλωση, ώστε να επισκευαστούν και να δωθούν δωρεάν σε άτομα και οικογένειες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσουν.
minast Δευτέρα at 04:28 μμ #7907 Δευτέρα at 04:28 μμ On 17/8/2025 at 2:05 ΜΜ, το μέλος georgios65 έγραψε: Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά με υγεία. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου, εφόσον μπορεί να αποσταλεί με boxnow φυσικά με δική μου διαδικασία. Ευχαριστώ. Δικό σου, στείλε box now μεσαίο.
georgios65 Δευτέρα at 07:09 μμ #7908 Δευτέρα at 07:09 μμ Καλησπέρα σας. Ύστερα από τις αντιδράσεις κάποιων μελών και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένα αρνητικές εντυπώσεις, θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για την θετική ανταπόκριση στο μήνυμά μου. Καλό βράδυ.
ronin13 Δευτέρα at 10:22 μμ #7909 Δευτέρα at 10:22 μμ Εάν ισχύσει η απόσυρση ενδιαφέροντος για το Fantec, εκφράζω το δικό μου.
minast Χθες στις 06:27 πμ #7910 Χθες στις 06:27 πμ Όταν χαρίζω κάτι που δεν αξιοποιώ, θέλω να χρησιμοποιηθεί. Εάν θεωρήσουμε καλοπροαίρετα ότι όποιος το ζητάει θα το χρησιμοποιήσει, εγώ είμαι χαρούμενος. Εάν αυτός που το πάρει δεν έχει ξαναπάρει κάτι, ειδικά από εμένα, χαίρομαι διπλά. Εάν αυτός που το πάρει, έχει χαρίσει και κάτι, χαίρομαι τριπλά. @ronin13 δικό σου, μεσαίο box.
2cpu Χθες στις 07:10 πμ #7911 Χθες στις 07:10 πμ Μετα απο ενα γρηγορο καθαρισμα του γραφειου. Ξηλωθηκαν απο μηχανηματα που λειτουργουσαν. Οτι χρειαζεστε Box now και φυγαν. 3
PetrosD Χθες στις 07:59 πμ #7914 Χθες στις 07:59 πμ On 15/8/2025 at 11:12 ΜΜ, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Χαρίζεται bike trainer Cycleops Fluid2, με λιγότερα απο 3000χλμ. Δεν έχω φώτο γιατί είναι πακεταρισμενο πάνω σε ντουλάπι, αλλά πρακτικά δεν έχει ούτε γρατζουνιά. Μόνο Αθήνα και έρχεστε και το παίρνετε λόγο όγκου και βάρους. Με ενδιαφέρει. Σου στέλνω μήνυμα.
Shadow KnighT 14 ώρες πριν #7915 14 ώρες πριν 14 ώρες πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Με ενδιαφέρει. Σου στέλνω μήνυμα. Δικό σου. Σου απάντησα στο μήνυμα.
ronin13 5 ώρες πριν #7916 5 ώρες πριν On 19/8/2025 at 9:27 ΠΜ, το μέλος minast έγραψε: Όταν χαρίζω κάτι που δεν αξιοποιώ, θέλω να χρησιμοποιηθεί. Εάν θεωρήσουμε καλοπροαίρετα ότι όποιος το ζητάει θα το χρησιμοποιήσει, εγώ είμαι χαρούμενος. Εάν αυτός που το πάρει δεν έχει ξαναπάρει κάτι, ειδικά από εμένα, χαίρομαι διπλά. Εάν αυτός που το πάρει, έχει χαρίσει και κάτι, χαίρομαι τριπλά. @ronin13 δικό σου, μεσαίο box. Βγάζω κωδικό και σου στέλνω dm.
Recommended Posts