Jump to content



πρόβλημα με πρόγραμμα HP (πολυμηχάνημα)


Recommended Posts

Καλησπέρα. Εχω ένα παλιό πολυμηχάνημα και έχω περάσει το πρόγραμμα του για windows 10 64bit (έχει σκάνερ, εκτυπωτή, αντιγραφικό). Ενω δούλευε μια χαρά, ξαφνικά σήμερα πάω να το ανοίξω και βγάζει αυτό στην συνημμένη εικόνα που γράφει τα γράμματα f και i. Εκανα επανεκκίνηση αλλα τίποτα. εβγαλα usb και ρεύμα του μηχανήματος αλλα τίποτα. τι λετε να είναι και πως το διορθώνω?  ευχαριστώ!

hp-2.jpg

hp.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το "f" νομίζω είναι για το flash που πλέον καταργήθηκε από παντού και δεν υποστηρίζεται. Πέρνα τους τελευταίους drivers που δίνει η HP και αρκέσου σε ό,τι σου δίνουν αυτοί. Αν σου έδινε κάποια συγκεκριμένη λειτουργικότητα το εν λόγω λογισμικό, βολέψου με third party apps. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

το εικονίδιο με το f είναι ότι σου έγραψε ο gdp77. Aν είναι πρόγραμμα flash, καλύτερα να το ξεχάσεις. Κοίτα στην ιστοσελίδα του προϊόντος αν η hp έχει βγάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να το αντικαθιστά ή αν προτείνει κάποιο τριτο software για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.