Jump to content



Corsair Premium Individually Sleeved cables


Recommended Posts

Έπαιξε βλακεία και λόγω ύψους της κάρτας γραφικών έχω θέμα στο κούμπωμα... του καπακιού του κουτιού.
Έχει κάποιος εμπειρία από τα premium individually sleeved PCI-Express 6-8pin καλώδια της Corsair ? Είναι πιο λεπτά και flexible από τις original "καλωδιοταινίες" που έχουν από μαμάς τα Corsair TX/RM τροφοδοτικά ?

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται τι σκέφτεσαι και τι δεν καθεται σωστά. Πιο flexible και πιο λεπτά ειναι αλλά αν θέλεις να τα κάνεις τσάκιση περισσοτερο απο τα μαμά νομιζω δεν θα βολεψουν. Δωσε καμια φωτό να καταλαβουμε τι παιζει.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Ζάχο!

 

Το άτιμο το PCI-Express power connector είναι χοντροειδές και τα καλώδια σκληρά, με αποτέλεσμα να μην γίνεται να καπακώσει το πάνω καπάκι του HTPC case ( SilverStone Grandia GD-08B ) χωρίς να ασκείται πίεση στον pci-e connector με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μικρό καρουμπαλάκι στο καπάκι του σασί :D

 

Μόνος τρόπος να κουμπώσει το καπάκι με ελάχιστο flex ήταν να ξεχωρίσω τα καλώδια της pci-e 8pin αριστερά και δεξιά όπως φαίνεται στην φωτό με το πράσινο κυκλάκι, αλλά πάλι πιέζει και κάνει ελαφρώς flex το καπάκι και δεν εκτιμώ πως θα μακροημερεύσει αυτή η σύνδεση.

 

Αν τα premium sleeved είναι έστω 5% λεπτότερα και πιο εύκολα συμπιέσιμα, πιστεύω πως θα μπει επιτέλους το καπάκι δίχως καθόλου flex ( αν δεν είναι και αυτά επαρκώς πιο λεπτά θα πρέπει να κάτσω να φτιάξω custom cable αναγκαστικά ).

 

IMG_20210412_120743.thumb.jpg.5fe4072e1105e18b8ee2ac25d48d1122.jpgIMG_20210412_120752.thumb.jpg.4a7376941859c069531b1f4090bc63c8.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δε φτάνουν  ούτε καν κοντά σε αυτό που ήδη έχεις κάνει. Τα έχω στο δικό μου. Είναι πιο ευλύγιστα γενικά αλλά κοντά στα 6/8πινα γυρίζουν, δε σπάνε κ έχω την εντύπωση πως έχουν περισσότερο όγκο.

  • Like 2
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.