Jump to content



God of War


GFFermari

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Όλο και κάτι θα γράψω. Αλλά είναι αρκετά μεγάλο το παιχνίδι, οπότε δεν ξέρω πότε θα το τελειώσω. Το παίζω και με εναλλαγές πότε ελληνικά πότε αγγλικά, έχει πλάκα :p 

Σίγουρα πάντως είναι πολύ δυνατός τίτλος. Δεν είναι το 10ρι που πολλοί νομίζουν, αλλά είναι καλοφτιαγμένο (και το port πολύ καλό - θα παίξεις ultra 1440p για πλάκα - ίσως και στην δική σου ανάλυση άνετα, υποστηρίζει και το Ultra Wide) με καλή ισορροπία μεταξύ narrative, adventure & ξύλου. Χάνει λίγο στη μάχη που την θεωρώ επαναλαμβανόμενη (αν και τα upgrades και τα καλούδια, είναι εκεί), αλλά είναι hack&slash οπότε δεν θα του αφαιρέσω πολλούς πόντους εκεί. Γενικά τέτοιου είδους με decent story, δεν βλέπεις τακτικά. Μυθολογία φυσικά και, για όσους δεν γνωρίζουν, ένα recap των 3 πρώτων παιχνιδιών, είναι must για να ξέρετε τι βλέπετε :) 

Περισσότερα σε λίγο καιρό πιστεύω.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...

....πρεπει να ειναι το πρωτο παιχνιδι που με βολευει να το παιζω περισσοτερο με το controller παρα με ποντικι/πληκτρολογιο.

 

Βασικα δε δοκιμασα πολυ ωρα με το δευτερο. Απλα ηταν περιεργο το γεγονος πως η κινηση του ποντικιου καθετα ηταν γρηγοροτερη απο την κινηση οριζοντια.

Δεν εψαξα στις επιλογες για να το αλλαξω, δοκιμασα απευθειας το XBox controller και αφου ειδα οτι βολευει, σε συνδυασμο με τα πολλα κουμπια που χρειαζονται κλπ, το κρατησα μεχρι τωρα.

 

Μεχρι τωρα ειναι οκ το παιχνιδι. Λιγο fantasy παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ.

Εχω πολυ δρομο μεχρι να το τελειωσω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.