TopCLR Απρίλιος 7, 2024 #7321 Απρίλιος 7, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: + @YDinopoulos gamiesai.mp4 21.19 MB · 0 downloads Ωραία μουσική, καλή χορογραφία αλλά στον στίχο χωλαίνει ρε παιδάκι μου! Ένα μονότονο δίστιχο είναι!
p55 Απρίλιος 7, 2024 #7322 Απρίλιος 7, 2024 7 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: + @YDinopoulos gamiesai.mp4 21.19 MB · 0 downloads Μας συγκίνησες βρε παλιόπαιδο, εύχομαι... και στα δικά σου !
astrolabos Απρίλιος 8, 2024 #7324 Απρίλιος 8, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα και καλή εβδομάδα... 2
p55 Απρίλιος 8, 2024 #7325 Απρίλιος 8, 2024 (edited) Πότε πέρασαν δυο χιλιετίες... Άραγε υπήρχε τότε Gaius Flavius Astrolavus ; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2024 από p55 4
Cyber_Cookie Απρίλιος 8, 2024 Author #7326 Απρίλιος 8, 2024 @Kalimerakides u just bugs on our windshields mkay 1 4
HotPeanut Απρίλιος 8, 2024 #7327 Απρίλιος 8, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Πότε πέρασαν δυο χιλιετίες... Άραγε υπήρχε τότε Gaius Flavius Astrolavus ; The World's Oldest Cat - 9GAG 9GAG.COM 1,358 points • 24 comments 1 3 1
p55 Απρίλιος 8, 2024 #7328 Απρίλιος 8, 2024 10 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: The World's Oldest Cat - 9GAG 9GAG.COM 1,358 points • 24 comments 2
p55 Απρίλιος 9, 2024 #7330 Απρίλιος 9, 2024 Μόνο ο @DEADLAZARUS και η αφεντιά μου λένε καλημέρες, οι υπόλοιποι κλάιν. Μάλλον κάποιοι χρειάζονται... Καλημέρα... 5
YDinopoulos Απρίλιος 9, 2024 #7331 Απρίλιος 9, 2024 [μπαρμπας mode on] [μπαρμπας mode off] @astrolabosτυχαιο ταγκ γτσσ 6
astrolabos Απρίλιος 9, 2024 #7332 Απρίλιος 9, 2024 3 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: [μπαρμπας mode on] [μπαρμπας mode off] @astrolabosτυχαιο ταγκ γτσσ 1 2
HotPeanut Απρίλιος 9, 2024 #7333 Απρίλιος 9, 2024 3 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Μέρα... 1 ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Μόνο ο @DEADLAZARUS και η αφεντιά μου λένε καλημέρες, οι υπόλοιποι κλάιν. Μάλλον κάποιοι χρειάζονται... Καλημέρα... 21 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: [μπαρμπας mode on] [μπαρμπας mode off] @astrolabosτυχαιο ταγκ γτσσ aXP0q42_460sv.mp4 8
PetrosD Απρίλιος 9, 2024 #7334 Απρίλιος 9, 2024 Πίσω στα δικά μας! Πολύ σκόνη έχετε εδώ. Μόλις γύρισα, με ξανάπιασε ο βήχας. Μήπως έχω αλλεργία στη χώρα; 1 1 3
Δημοφιλής Δημοσίευση minast Απρίλιος 9, 2024 Δημοφιλής Δημοσίευση #7335 Απρίλιος 9, 2024 Έκλειψη στο Τορόντο 10
p55 Απρίλιος 9, 2024 #7336 Απρίλιος 9, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Μήπως έχω αλλεργία στη χώρα; 15ο Συνέδριο ΝΔ - Φον ντερ Λάιεν: ''Η Ελλάδα κοίταζε το χάος, αλλά υπό την ηγεσία σας έχει γίνει πρωτοπόρος της οικονομίας'' WWW.PARAPOLITIKA.GR Πολιτική - Αυτή την ώρα πραγματοποιεί η ομιλία της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν. Παράθεση Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα της διεθνούς δημοκρατίας Παράθεση Η Ελλάδα καθοδηγεί την ευημερία και την καινοτομία. Παράθεση Ο κόσμος βλέπει να αυξάνεται ο μισθός, η σύνταξή του, να βελτιώνεται η καθημερινότητά του. Καλέ μου @PetrosD γίνεται να έχεις αλλεργία σε μια χώρα με τόση ανάπτυξη ; ΠΑΜ! 4 3
acct Απρίλιος 9, 2024 #7337 Απρίλιος 9, 2024 Δεν έχω λόγο να υποθέσω ότι τα καλά της λόγια έχουν σύνδεση με τις καλές σχέσεις που διατηρεί εκείνη και ο σύζυγός της με τους πολιτικούς της φίλους, τους οποίους παινεύει. Ας πούμε, δεν έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο από την παρακάτω είδηση. Greece gave € 31,728,747.00 Grant to the husband of the President of the European Commission Ursula von der Leyen. - greekcorruption.dk WWW.GREEKCORRUPTION.DK Greece gave € 31,728,747.00 Grant to the husband of the President of the European Commission .Ursula von der Leyen. The Greek... Πάντως, η κ. von der Leyen είναι καλό να σφίξει λίγο τα λουριά στους υφισταμένους της και να τραβήξει το αυτί στους συνεργάτες της από άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς, γιατί δεν μπορούν να την εγκαλούν δημόσια για ψύλλου πήδημα... Von der Leyen’s re-election chances hit by €17k-a-month job for ally | Ursula von der Leyen | The Guardian WWW.THEGUARDIAN.COM European Commission defends appointing adviser Markus Pieper after selection process is questioned Quote Some of the highest-ranking people in Brussels, including the EU’s chief diplomat, Josep Borrell, and the French commissioner Thierry Breton, have written to von der Leyen to complain that the appointment of the German MEP Markus Pieper as a special adviser “has triggered questions about the transparency and impartiality of the nomination process”. Pieper, who comes from the same CDU party as von der Leyen, was appointed recently as special envoy for small and medium-sized enterprises, but MEPs have already questioned whether he was the highest-performing candidate in the selection process. According to reports, the job has a ranking within the commission that commands a salary of €17,000 (£14,580) a month. [...] The EurActiv website reported that the Czech MEP Martina Dlabajová and Sweden’s Anna Stellinger “both scored higher than Pieper in the assessments by at least 30%”, while Transparency International has called for an investigation into a potentially flawed appointment process. 3 1
Simon Απρίλιος 9, 2024 #7338 Απρίλιος 9, 2024 7 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Δεν έχω λόγο να υποθέσω ότι τα καλά της λόγια έχουν σύνδεση με τις καλές σχέσεις που διατηρεί εκείνη και ο σύζυγός της με τους πολιτικούς της φίλους, τους οποίους παινεύει. Ας πούμε, δεν έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο από την παρακάτω είδηση. Greece gave € 31,728,747.00 Grant to the husband of the President of the European Commission Ursula von der Leyen. - greekcorruption.dk WWW.GREEKCORRUPTION.DK Greece gave € 31,728,747.00 Grant to the husband of the President of the European Commission .Ursula von der Leyen. The Greek... Πάντως, η κ. von der Leyen είναι καλό να σφίξει λίγο τα λουριά στους υφισταμένους της και να τραβήξει το αυτί στους συνεργάτες της από άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς, γιατί δεν μπορούν να την εγκαλούν δημόσια για ψύλλου πήδημα... Von der Leyen’s re-election chances hit by €17k-a-month job for ally | Ursula von der Leyen | The Guardian WWW.THEGUARDIAN.COM European Commission defends appointing adviser Markus Pieper after selection process is questioned Υπονοείς ότι υπάρχει διαπλοκή στη σχέση της με την οικογένεια ΜΤΣΚ; 1
p55 Απρίλιος 9, 2024 #7339 Απρίλιος 9, 2024 10 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: Υπονοείς ότι υπάρχει διαπλοκή στη σχέση της με την οικογένεια ΜΤΣΚ; Βρε, λες να υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα και οικονομικά αλισβερίσια ; 1
PetrosD Απρίλιος 9, 2024 #7340 Απρίλιος 9, 2024 44 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: 15ο Συνέδριο ΝΔ - Φον ντερ Λάιεν: ''Η Ελλάδα κοίταζε το χάος, αλλά υπό την ηγεσία σας έχει γίνει πρωτοπόρος της οικονομίας'' WWW.PARAPOLITIKA.GR Πολιτική - Αυτή την ώρα πραγματοποιεί η ομιλία της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν. Καλέ μου @PetrosD γίνεται να έχεις αλλεργία σε μια χώρα με τόση ανάπτυξη ; ΠΑΜ! Στα "Αστεία και ανέκδοτα" βάλτο... 1
Recommended Posts