Jump to content

Recommended Posts

54 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

@HotPeanut τα μισά να μου έλεγε :hehe:

Εκπτώσεις εμείς δεν κάνουμε .

Αν θες καλημέρα θα την έχεις ολόκληρη .

:bleh:

Τη θες για εδώ ή να στη τυλίξω για το σπίτι ;

• Agree 1
1 ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε:

hhhhtpp94.gif.31b91f73ad23520c59f34f44184e599e.gif

Εμείς μάναμ', δεν έχουμε τέτοιες απορίες .   Εσύ κι ο Λαζαρίδης τις έχετε, μήπως κάτι λέει αυτό; 

Πιες ένα καφέ να ανοίξει το μάτι και πάρε και μια καλημέρα για να στρώσεις .

GQBrfv0XkAAt5mG.jpg

• Haha 1
5 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:

GQBrfv0XkAAt5mG.jpg

PARENTS.ORG.GR

Θα προσπαθησω να αναλυσω με οσο λιγοτερα λογια το σοβαρο μας προβλημα ! Ειμαι πατερας 3 παιδιων ,2 απο τον πρωτο μου γαμο ο μεσαιος μου γιος (7ετων απο τον πρωτο μου γαμο) μας...

Απ' τον καιρό που έβαλε
στην πίτσα ανανά
μας φλόμωσε μας έπρηξε
μας τα 'χει κάνει να.

:hehe:

• Haha 2

παίρνω carbon steel τηγάνι, κάθομαι του κάνω seasoning το βράδυ, το μαζεύω να μην είναι έξω, πάω το επόμενο μεσημέρι να φτιάξω ομελέτα με το καινούριο μου τηγάνι, το βλέπω στο στραγγιστήρι, φυσικά σκουριασμένο. Είχε κάνει η πεθερά μπριζόλα το έπλυνε και το άφησε να στεγνώσει. Της εξηγώ γιατί έκανε λάθος, και αντί να με ρωτήσει τι να κάνει για να το φτιάξει, έστω για το τυπικό, ούτως ή άλλως δεν την εμπιστεύομαι να το ξαναπιάσει στα χέρια της, το έχει παρατήσει στον πάγκο 2 μέρες τώρα... Φταίω εγώ μετά;

• Haha 1
3 hours ago, navaho7 said:

παίρνω carbon steel τηγάνι, κάθομαι του κάνω seasoning το βράδυ, το μαζεύω να μην είναι έξω, πάω το επόμενο μεσημέρι να φτιάξω ομελέτα με το καινούριο μου τηγάνι, το βλέπω στο στραγγιστήρι, φυσικά σκουριασμένο. Είχε κάνει η πεθερά μπριζόλα το έπλυνε και το άφησε να στεγνώσει. Της εξηγώ γιατί έκανε λάθος, και αντί να με ρωτήσει τι να κάνει για να το φτιάξει, έστω για το τυπικό, ούτως ή άλλως δεν την εμπιστεύομαι να το ξαναπιάσει στα χέρια της, το έχει παρατήσει στον πάγκο 2 μέρες τώρα... Φταίω εγώ μετά;

Αφήνεις τον σταυροφόρο εντός των τειχών και μετά του ζητάς να μη πατάει στα σφουγγαρισμένα;

Μέγα λάθος. 

• Haha 1
3 ώρες πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

Είπες σε πεθερά ότι έκανε λάθος;

Rookie mistake... 🤣

Προσπαθώ να την κάνω να μη μου ξαναμιλήσει, αλλά φευ

• Haha 1
4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

Προσπαθώ να την κάνω να μη μου ξαναμιλήσει, αλλά φευ

my-sweet-summer-child-sweet-summer-child