f117 Ιανουάριος 26 #121 Ιανουάριος 26 (edited) Δώσε μια ευκαιρία και σε αυτό το κάπνισμα Γίνεται δουλίτσα! Σε αυτές τις kettle .... Και σε όλους που είναι με κάρβουνα....πώς μπορείς να παίξεις σταθερά σε μια θερμοκρασία χωρίς να είσαι από πάνω? Να συμπληρώνεις η να ανοίγεις τα καρβουνα φανταζομαι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26 από f117
Vagouridis Ιανουάριος 27 #122 Ιανουάριος 27 13 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Δώσε μια ευκαιρία και σε αυτό το κάπνισμα Γίνεται δουλίτσα! Σε αυτές τις kettle .... Και σε όλους που είναι με κάρβουνα....πώς μπορείς να παίξεις σταθερά σε μια θερμοκρασία χωρίς να είσαι από πάνω? Να συμπληρώνεις η να ανοίγεις τα καρβουνα φανταζομαι Σε weber παιζεις με την ποσοτητα καρβουνου στο καλαθι και το ποσο ειναι αναμενα και με τα δυο ρυθμιστικα εισοδου και εξοδου αερα.Για παραδειγμα δυο καλαθια μισο αναμμενα καρβουνα ( οχι μπρικετα) και με το ρυθμιστικο εισαγωγης πρωτη σκαλα και εξαγωγης στην μεση ειναι 140 βαθμοι για 4 ωρες.Εννοειτε θελει δοκιμες , αλλα και να ξεφυγεις λιγο δεν παιζει τοσο ρολο .Για αρχη παιζεις με μπρικετα ειναι πιο ανθεκτικη και οχι τοσο δυνατη οσο το καρβουνο.Το συπληρωμα ειναι ευκολο γιατι εχει ανοιγμα στην σχαρα ειτε να συμπληρωσεις ειτε να βαλεις νεα αναμενα καρβουνα απο δοχειο αναμματος.
f117 Ιανουάριος 27 #123 Ιανουάριος 27 Κατάλαβα....δηλαδή ουσιαστικά είσοδος έξοδο αέρα παίζεις. 115 βαθμούς γίνεται για έμμεσο με το κάρβουνο?
Vagouridis Ιανουάριος 28 #124 Ιανουάριος 28 13 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Κατάλαβα....δηλαδή ουσιαστικά είσοδος έξοδο αέρα παίζεις. 115 βαθμούς γίνεται για έμμεσο με το κάρβουνο? Παιζεις και με την ποσοτητα και το ποσο αναμμενα ειναι τα καρβουνα. Θεωρω οτι γινεται , ομως τοσο χαμηλα δεν το εχω βαλει ποτε για πολλες ωρες και σταθερη θεροκρασια. 1
f117 Φεβρουάριος 7 #125 Φεβρουάριος 7 (edited) Έρχονται......... Sunnecko 15cm Filetiermesser Küchenmesser, Fischmesser Profi Messer - Fleischmesser mit scharfe Klinge, Ausbeinmesser Edelstahl mit Pakkaholz Griff in Geschenkbox : Amazon.de: Küche, Haushalt & Wohnen WWW.AMAZON.DE Amazon.de: Küchen- und Haushaltsartikel online - Sunnecko 15cm Filetiermesser Küchenmesser, Fischmesser Profi Messer - Fleischmesser mit scharfe Klinge, Ausbeinmesser Edelstahl mit... Cutluxe Aufschnittmesser – 36cm Schinkenmesser - Lachsmesser, Dönermesser - Brisket Messer - Scharfes Messer aus deutschem Stahl - Volltang & Ergonomisches Griffdesign - Artisan Serie : Amazon.de: Küche, Haushalt & Wohnen WWW.AMAZON.DE Amazon.de: Küchen- und Haushaltsartikel online - Cutluxe Aufschnittmesser – 36cm Schinkenmesser - Lachsmesser, Dönermesser - Brisket Messer - Scharfes Messer aus deutschem... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7 από f117 3
f117 Φεβρουάριος 7 #128 Φεβρουάριος 7 Ψησταριά Pellet Jamestown Landon | Praktiker WWW.PRAKTIKER.GR Βρείτε Ψησταριά Pellet Jamestown Landon και άλλες προτάσεις για Ψησταριές Κάρβουνου στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγοράς μόνο στο Praktiker με έχει πιάσει για το χωριό... πιστεύω θα μου περάσει....
Spirosssss Χθες στις 07:25 μμ #129 Χθες στις 07:25 μμ (edited) Έχει κάποιος άποψη για γκριλ με "plancha" (μεταλλική επιφάνεια μόνο χωρίς σχάρα), όπως αυτό; Grill gazowy Napoleon PHANTOM ROGUE PRO PLANCHA (id:8714) - Dobregrille.pl DOBREGRILLE.PL Grill gazowy Napoleon Rogue PRO Plancha to najnowszy model w bogatej ofercie tego kanadyjskiego Ξέρω οτι μπορείς να πάρεις το "παραδοσιακό" και να βάλεις έξτρα "plancha", αλλά αυτά που μου αρέσουν πάνε διπλή τιμή από το από πανω. Προσωπική άποψη: Συν: - Ευκολότερος καθαρισμός (μόνο η επιφάνεια, δεν περνάει τίποτα από κάτω, εκτός από το δοχείο λιπών) - Δεν έχει κάπνα μιας και δεν υπάρχουν σταξίματα - Δεν έχεις αναφλέξεις - Ίση κατανομή θερμοκρασίας - Δεν πέφτουν μικρά κομμάτια ανάμεσα από τις σχάρες Πλην: - Δεν νιώθεις οτι "γκριλάρεις" - Δεν μπορείς να βάλεις σούβλα - Δεν είμαι σίγουρος τι θερμοκρασία πιάνει αυτό και αν το ψήσιμο είναι πιο αργό ίσως Για μένα τα θετικά είναι περισσότερα. Γνώμες; Υπόψιν αυτή θα είναι η πρώτη αγορά γκριλ whatsoever Έγινε επεξεργασία Χθες στις 07:29 μμ από Spirosssss
Vagouridis 15 ώρες πριν #130 15 ώρες πριν Αφου πας σε αυτη την κατηγορια , καλυτερα μια napoleon με εξτρα πλακα για να μπορεις να τα συνδυαζεις ολα.Αυτη σε περιοριζει σε εναν τροπο ψησιματος. 1
BloodMage 14 ώρες πριν #131 14 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: "plancha" Προσωπική άποψη θα πω και γω Με την μέθοδο αυτη ειναι σαν να τηγανίζεις. Κατι το οποιο το κανεις και στην κουζινα σου πανω σε ενα τηγανι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι εξτρα
minast 13 ώρες πριν #132 13 ώρες πριν 29 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Προσωπική άποψη θα πω και γω Με την μέθοδο αυτη ειναι σαν να τηγανίζεις. Κατι το οποιο το κανεις και στην κουζινα σου πανω σε ενα τηγανι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι εξτρα Ένα βασικό πλεονέκτημα της ψησταριάς είναι ότι γίνεται έξω και δεν τσικνίζει το σπίτι 2
BloodMage 13 ώρες πριν #133 13 ώρες πριν 9 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Ένα βασικό πλεονέκτημα της ψησταριάς είναι ότι γίνεται έξω και δεν τσικνίζει το σπίτι Αυτο ναι ειναι τεραστιο πλεονεκτημα. Αλλα τρως τηγανιτο και οχι ψητο 1
f117 3 ώρες πριν #134 3 ώρες πριν Για μένα μην πας μόνο σε πλάκα.... Θα περιοριστείς πολύ.... Είναι σχεδον σαν να τηγανίζεις... Ενώ άμα πάρεις μια και μετά πάρεις πλάκα μπορείς να κάνεις ο.τι θες.... Συνήθως οι πλάκες έχουν δύο όψεις μια εντελώς επίπεδη και η άλλη πλευρά έχει συνήθως γραμμουλες.... Εκτός αν έχεις αποφασίσει ότι θες μόνο smashed.... burgers....μπέικον....αυγά....κρεμμύδια....λαχανικά....λουκάνικο.... Για ρίξε μια ματιά στο YouTube τον https://youtube.com/@theflattopking?si=1Wv-Hi0NaD_RgrT5 Ζυγίσετε τα....
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now