Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Δώσε μια ευκαιρία και σε αυτό το κάπνισμα ;) Γίνεται δουλίτσα!

Σε αυτές τις kettle .... Και σε όλους που είναι με κάρβουνα....πώς μπορείς να παίξεις σταθερά σε μια θερμοκρασία χωρίς να είσαι από πάνω? Να συμπληρώνεις η να ανοίγεις τα καρβουνα φανταζομαι

Έγινε επεξεργασία από f117
13 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Δώσε μια ευκαιρία και σε αυτό το κάπνισμα ;) Γίνεται δουλίτσα!

Σε αυτές τις kettle .... Και σε όλους που είναι με κάρβουνα....πώς μπορείς να παίξεις σταθερά σε μια θερμοκρασία χωρίς να είσαι από πάνω? Να συμπληρώνεις η να ανοίγεις τα καρβουνα φανταζομαι

Σε weber παιζεις με την ποσοτητα καρβουνου στο καλαθι και το ποσο ειναι αναμενα και με τα δυο ρυθμιστικα εισοδου και εξοδου αερα.Για παραδειγμα δυο καλαθια μισο αναμμενα καρβουνα ( οχι μπρικετα) και με το ρυθμιστικο εισαγωγης πρωτη σκαλα και εξαγωγης στην μεση ειναι 140 βαθμοι για 4 ωρες.Εννοειτε θελει δοκιμες , αλλα και να ξεφυγεις λιγο δεν παιζει τοσο ρολο .Για αρχη παιζεις με μπρικετα ειναι πιο ανθεκτικη και οχι τοσο δυνατη οσο το καρβουνο.Το συπληρωμα ειναι ευκολο γιατι εχει ανοιγμα στην σχαρα ειτε να συμπληρωσεις ειτε να βαλεις νεα αναμενα  καρβουνα απο δοχειο αναμματος.

Κατάλαβα....δηλαδή ουσιαστικά είσοδος έξοδο αέρα παίζεις.

115 βαθμούς γίνεται για έμμεσο με το κάρβουνο?

13 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Κατάλαβα....δηλαδή ουσιαστικά είσοδος έξοδο αέρα παίζεις.

115 βαθμούς γίνεται για έμμεσο με το κάρβουνο?

Παιζεις και  με την ποσοτητα και το ποσο αναμμενα ειναι τα καρβουνα. Θεωρω οτι γινεται  , ομως τοσο χαμηλα δεν το εχω βαλει ποτε για πολλες ωρες και σταθερη θεροκρασια.

  • Like 1
  • 2 weeks later...
(edited)

Έρχονται.........

 

 

81sdrccSOSL._AC_SL1500_.jpg

 

WWW.AMAZON.DE

Amazon.de: Küchen- und Haushaltsartikel online - Sunnecko 15cm Filetiermesser Küchenmesser, Fischmesser Profi Messer - Fleischmesser mit scharfe Klinge, Ausbeinmesser Edelstahl mit...

 

 

91cwyyjTIJL._AC_SL1500_.jpg

 

WWW.AMAZON.DE

Amazon.de: Küchen- und Haushaltsartikel online - Cutluxe Aufschnittmesser – 36cm Schinkenmesser - Lachsmesser, Dönermesser - Brisket Messer - Scharfes Messer aus deutschem...

 

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 3
  • 5 months later...
(edited)

Έχει κάποιος άποψη για γκριλ με "plancha" (μεταλλική επιφάνεια μόνο χωρίς σχάρα), όπως αυτό;

 

DOBREGRILLE.PL

Grill gazowy Napoleon Rogue PRO Plancha to najnowszy model w bogatej ofercie tego kanadyjskiego

 

Ξέρω οτι μπορείς να πάρεις το "παραδοσιακό" και να βάλεις έξτρα "plancha", αλλά αυτά που μου αρέσουν πάνε διπλή τιμή από το από πανω. 

 

 

Προσωπική άποψη:

Συν:

 - Ευκολότερος καθαρισμός (μόνο η επιφάνεια, δεν περνάει τίποτα από κάτω, εκτός από το δοχείο λιπών)

 - Δεν έχει κάπνα μιας και δεν υπάρχουν σταξίματα

 - Δεν έχεις αναφλέξεις

 - Ίση κατανομή θερμοκρασίας

 - Δεν πέφτουν μικρά κομμάτια ανάμεσα από τις σχάρες

 

 

Πλην:

 - Δεν νιώθεις οτι "γκριλάρεις" 

 - Δεν μπορείς να βάλεις σούβλα

 - Δεν είμαι σίγουρος τι θερμοκρασία πιάνει αυτό και αν το ψήσιμο είναι πιο αργό ίσως

 

Για μένα τα θετικά είναι περισσότερα. Γνώμες; Υπόψιν αυτή θα είναι η πρώτη αγορά γκριλ whatsoever

 

Έγινε επεξεργασία από Spirosssss

Αφου πας σε αυτη την κατηγορια , καλυτερα μια napoleon με εξτρα πλακα για να μπορεις να τα συνδυαζεις ολα.Αυτη σε περιοριζει σε εναν τροπο ψησιματος.

  • Like 1
10 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

"plancha"

Προσωπική άποψη θα πω και γω 
Με την μέθοδο αυτη ειναι σαν να τηγανίζεις. Κατι το οποιο το κανεις και στην κουζινα σου πανω σε ενα τηγανι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι εξτρα 

29 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Προσωπική άποψη θα πω και γω 
Με την μέθοδο αυτη ειναι σαν να τηγανίζεις. Κατι το οποιο το κανεις και στην κουζινα σου πανω σε ενα τηγανι δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι εξτρα 

Ένα βασικό πλεονέκτημα της ψησταριάς είναι ότι γίνεται έξω και δεν τσικνίζει το σπίτι ;)

  • Like 2
9 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Ένα βασικό πλεονέκτημα της ψησταριάς είναι ότι γίνεται έξω και δεν τσικνίζει το σπίτι ;)

Αυτο ναι ειναι τεραστιο πλεονεκτημα. Αλλα τρως τηγανιτο και οχι ψητο 

  • Like 1

Για μένα μην πας μόνο σε πλάκα....

Θα περιοριστείς πολύ....

Είναι σχεδον σαν να τηγανίζεις...

Ενώ άμα πάρεις μια και μετά πάρεις πλάκα μπορείς να κάνεις ο.τι θες....

Συνήθως οι πλάκες έχουν δύο όψεις μια εντελώς επίπεδη και η άλλη πλευρά έχει συνήθως γραμμουλες....

Εκτός αν έχεις αποφασίσει ότι θες μόνο smashed.... burgers....μπέικον....αυγά....κρεμμύδια....λαχανικά....λουκάνικο....

Για ρίξε μια ματιά στο YouTube τον https://youtube.com/@theflattopking?si=1Wv-Hi0NaD_RgrT5

 

Ζυγίσετε τα....

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.