f117 Χθες στις 02:58 μμ #141 Χθες στις 02:58 μμ (edited) Grill gazowy Campingaz Select 4 LX Plus DECOFIRE.PL Grill gazowy Campingaz Select 4 LX PlusDuża powierzchnia rusztu pozwoli Ci przygotoać grilla... grill-gazowy-campingaz-select-4-lx-plus https://decofire.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425 Grill gazowy Enders Monroe PRO 3 SIK Turbo z palnikiem rożna infrared (83763) DECOFIRE.PL Grill gazowy Enders Monroe PRO 3 SIK Turbo (83763)Wyposażony w Turbo Zone i Simple... Θα δω το βιντεάκι για την τελευταία κ θα σου πω.... Εμένα το τζαμακι που βλέπεις μέσα με είχε βολεύψει ειδικά στην αρχή που δεν είχα ιδέα από ψησιμο Έγινε επεξεργασία Χθες στις 03:00 μμ από f117
f117 23 ώρες πριν #142 23 ώρες πριν (edited) Μάλλον εδώ Grill gazowy Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo z palnikiem rożna infrared (83783) DECOFIRE.PL Grill gazowy Enders Monroe PRO 4 SIK Turbo (83783)Wyposażony w... η στην Napoleon. Napoleon έχει σίγουρα πιο χοντρά μαντεμια αλλά νομίζω η άλλη είναι πιο μεγάλη....έχει και πλαϊνό για καμία πατάτα...έχει και οπίσθιο καυστήρα για κάνα κοτόπουλο ολόκληρο σούβλα η να φτιάξεις μόνο σου κάνα κοντοσούβλι.... Και αν καταλαβαίνω έχει μαζί και πλάκα κτλπ. Μην πας σε μικρότερο μέγεθος από αυτήν η την ναπολεον. Έγινε επεξεργασία 23 ώρες πριν από f117 1
Spirosssss 20 ώρες πριν #143 20 ώρες πριν Ευχαριστώ! Ρώτησα για προσφορά για την 425 που έρχεται μαζί με σούβλα το μοντέλο του 2025. Νομίζω αρκεί, η 525 ή 625 μάλλον είναι υπερβολικές 1
f117 20 ώρες πριν #144 20 ώρες πριν Άντε με το καλό! Θα δεις ποιότητα κατασκευής! Περιμένουμε φωτός.... 1
Recommended Posts