f117 Ιούλιος 31 #141 Ιούλιος 31 (edited) Grill gazowy Campingaz Select 4 LX Plus DECOFIRE.PL Grill gazowy Campingaz Select 4 LX PlusDuża powierzchnia rusztu pozwoli Ci przygotoać grilla... grill-gazowy-campingaz-select-4-lx-plus https://decofire.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425 Grill gazowy Enders Monroe PRO 3 SIK Turbo z palnikiem rożna infrared (83763) DECOFIRE.PL Grill gazowy Enders Monroe PRO 3 SIK Turbo (83763)Wyposażony w Turbo Zone i Simple... Θα δω το βιντεάκι για την τελευταία κ θα σου πω.... Εμένα το τζαμακι που βλέπεις μέσα με είχε βολεύψει ειδικά στην αρχή που δεν είχα ιδέα από ψησιμο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31 από f117
f117 Ιούλιος 31 #142 Ιούλιος 31 (edited) Μάλλον εδώ Grill gazowy Enders Monroe Pro 4 SIK Turbo z palnikiem rożna infrared (83783) DECOFIRE.PL Grill gazowy Enders Monroe PRO 4 SIK Turbo (83783)Wyposażony w... η στην Napoleon. Napoleon έχει σίγουρα πιο χοντρά μαντεμια αλλά νομίζω η άλλη είναι πιο μεγάλη....έχει και πλαϊνό για καμία πατάτα...έχει και οπίσθιο καυστήρα για κάνα κοτόπουλο ολόκληρο σούβλα η να φτιάξεις μόνο σου κάνα κοντοσούβλι.... Και αν καταλαβαίνω έχει μαζί και πλάκα κτλπ. Μην πας σε μικρότερο μέγεθος από αυτήν η την ναπολεον. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 31 από f117 1
Spirosssss Ιούλιος 31 #143 Ιούλιος 31 Ευχαριστώ! Ρώτησα για προσφορά για την 425 που έρχεται μαζί με σούβλα το μοντέλο του 2025. Νομίζω αρκεί, η 525 ή 625 μάλλον είναι υπερβολικές 1
f117 Ιούλιος 31 #144 Ιούλιος 31 Άντε με το καλό! Θα δεις ποιότητα κατασκευής! Περιμένουμε φωτός.... 1
f117 Δευτέρα at 04:01 μμ #145 Δευτέρα at 04:01 μμ (edited) Η Naterial Kenton 4b από τα leroy. Την είχα πάρει σε προσφορά γύρω στα 230 αν θυμάμαι καλά. Σε αυτήν έφτιαξα πιο καλά smashed burger Έγινε επεξεργασία Δευτέρα at 04:07 μμ από f117 3
f117 Τρίτη at 08:50 μμ #147 Τρίτη at 08:50 μμ Παρατήρηση για την naterial.... Η καυστήρες είναι πολύ κοντά στις σχάρες και στην πλακα...είναι ψηλά. Όταν βάλεις πάνω το μπιφτέκι και το πιέσεις η πλάκα θα χάσει από την θερμοκρασία της αλλά επειδή είναι πολύ κοντά ανεβάζει πάλί πολύ γρήγορα. Πιστεύω έκανα καλύτερο smashed από την jamestown.... πιστεύω της επόμενες μέρες θα δοκιμάσω πάλι στην jamestown και θα επιστρέψω με εντυπώσεις.... Το αρνητικό που υπάρχει έχοντας κοντά τους καυστήρες είναι ότι έχεις πιο ανομοιόμορφο ψήσιμο. 2
Spirosssss 9 ώρες πριν #148 9 ώρες πριν (edited) Έτοιμη! Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη τελικά.. ξενέρωσα λίγο που οι σχάρες είναι μαντέμι τελικά και όχι ανοξείδωτες, μάλλον κάτι διάβασα λάθος στην περιγραφή. Εν αναμονή του πρώτου ανάμματος μιας και δεν έχω γκάζι ακόμα Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από Spirosssss 3 1
f117 9 ώρες πριν #149 9 ώρες πριν 19 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Έτοιμη! Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη τελικά.. ξενέρωσα λίγο που οι σχάρες είναι μαντέμι τελικά και όχι ανοξείδωτες, μάλλον κάτι διάβασα λάθος στην περιγραφή. Εν αναμονή του πρώτου ανάμματος μιας και δεν έχω γκάζι ακόμα Μεγεια! Καλά ψησίματα! Πάντα γεμάτη!!!! Εργαλείο! Ο ρυθμιστής που έχεις πάνω πόσα mbar γράψει? Σου λέει κάπου τι φιάλη να πάρεις? Δλδ προπάνιο ή μείγμα? Όταν πάρεις πρέπει να την βάλεις στο φουλ για κάποια ώρα να κάψει....λογικά θα το λέει και στο ενχειριδιο! Και μετά να λαδωσεις τα μαντεμια και να κάψεις για να γίνουν αντικολλητικα.... 1
Spirosssss 9 ώρες πριν #150 9 ώρες πριν (edited) Ευχαριστώ! Θα ακολουθήσω ευλαβικά τις οδηγίες του κατασκευαστή (και των πιο έμπειρων;) ) Αυτά βλέπω+ μπόνους φωτό από τα κοκοψώψαρα Ήρθε και με δώρο σούβλα η οποία είναι γαϊδούρι σε πάχος και δεν θα έχει πρόβλημα με λύγισμα κλπ Έγινε επεξεργασία 9 ώρες πριν από Spirosssss 1
acct 9 ώρες πριν #151 9 ώρες πριν 9 minutes ago, f117 said: Και μετά να λαδωσεις τα μαντεμια και να κάψεις για να γίνουν αντικολλητικα.... Λογικά είναι εμαγιέ, σπάνια θα πετύχεις γυμνό μαντέμι σε σχάρα. Αν είναι έτσι, δε χρειάζεται να κάνει κάτι.
f117 8 ώρες πριν #152 8 ώρες πριν 48 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ευχαριστώ! Θα ακολουθήσω ευλαβικά τις οδηγίες του κατασκευαστή (και των πιο έμπειρων;) ) Αυτά βλέπω+ μπόνους φωτό από τα κοκοψώψαρα Ήρθε και με δώρο σούβλα η οποία είναι γαϊδούρι σε πάχος και δεν θα έχει πρόβλημα με λύγισμα κλπ Πήρε πράμα μαζί ε? Ωραιοςςςς! Και πίτσα? Ωραίος! Δεν έχω πάρει τπτ εγώ για πίτσα....βαριέμαι να κάνω ζύμες.... Προπάνιο λοιπόν θα πρέπει να πάρεις. Υπάρχουν εδώ Ελλάδα τουλάχιστον μπουκάλες σιδερένιες κλασσικές και αυτές που βάζεις και βγάζεις γρήγορα....αλλά θέλουν αλλον ρυθμιστη. Αργότερα να πάρεις και μια δεύτερη μπουκάλα για να μην ξεμείνεις ποτέ. Γυαλίζουν οι σχάρες σου η είναι ματ? Βγάλε μία φωτό.
Recommended Posts