Jump to content



Ένα προβληματάκι μικρό . Οποίος μπορεί μια βοήθεια .


Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες . Με το που άλλαξα υπολογιστή έχω παρατηρήσει ένα μικρό προβληματάκι . Τώρα έχω windows 11 pro .στο παλιό windows 10 pro . Στο παλιό δεν μου το έκανε . 
λοιπόν . Όταν κατεβάζω ένα update ή ένα παιχνίδι από τη steam κατεβαίνει κανονικά στην ταχύτητα που του έχω ορίσει . Όταν όμως ξεκινάω παίζω είτε από τη steam ή από άλλο client η ταχύτητα του steam πέφτει στα 1,2 mbyte . Να προσθέσω ότι τα streams του twitch συνεχίζουν κανονικά . Όταν κλείνω το παιχνίδι η ταχύτητα επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα που το έχω ρυθμίσει . 6mbyte το δευτερόλεπτο . 
Έχω σκεφτεί τις ρυθμίσεις του λειτουργικού ,την game bar ,καθώς και το καινούργιο το GeForce now μήπως παρεμβαίνει στην λειτουργία . Όταν ξεκινάει λέει optimising network . 
 

Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το προβληματάκι ; Τη ρύθμιση να επιτρέπονται παιχνίδια κατά τη διάρκεια λήψεων το έχω τικάρει  . Δηλαδή μπορώ να παίζω και να κατεβάζω . 
Οποία βοήθεια ,δεκτή . Ευχαριστώ .

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Το κουτάκι που λέτε με τη ρύθμιση δεν το έχω τικάρει . Είναι κενό . είναι λέτε κάποια bugia της steam ? 

To κουτάκι με τη ρύθμιση throttle downloads while streaming είναι κενό . 

Ευχαριστώ και πάλι . 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

καλησπέρα παίδες . Βρήκα τη λύση του προβλήματος . Ο τεχνικός που μου έστησε το μηχάνημα, μου εγκατέστησε κάτι προγράμματα της μητρικής . 

Ένα από αυτά ήταν το gamefirst vi . παρατήρησα ότι ήταν κάτι σαν network manager limiter που έκανε throttle το πόσο τραβάει ένα πρόγραμμα μάλλον για να έχεις μέγιστες επιδόσεις στο παιχνίδι . 

Το έκλεισα και παρατήρησα ότι σταμάτησαν τα συμπτώματα στη σύνδεση .Τώρα το έχω απεγκαταστήσει και κατεβάζω μέσω ubisoft το farcry 6 .έπαιξα και λίγο ταυτόχρονα το black ops cold war και δεν είχε και εκεί συμπτώματα . Κατέβαζει σταθερά με όσο το έχω βάλει να κατεβάσει ενώ παίζω το παιχνίδι . 

Το γράφω μήπως κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο . Το προγραμματάκι της asus gamefirst vi δημιουργεί προβλήματα στο δίκτυο . Καλύτερα απεγκαταστήστε το . Σε εμένα δημιουργούσε πρόβλημα και στο itunes . ξεκινούσε και κολλούσε λόγω του προγράμματος της asus . 

Καλές βουτιές . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.