Jump to content

Recommended Posts

Εμενα παντως μ αρεσε αρκετα. Εχω πολυ καιρο που δεν παιζω bf και στα πρωτα match πηγαινα σαν codακιας οποτε εφαγα τρελο ψοφο. Τρελο ομως. Οταν ομως ξαναμπηκα στη λογικη του bf (οσο μπορεσα) αρχισα να παιζω πιο απολαυστικα. Πιο πολυ παιδευτηκα να βρω σετινγκς γραφικων μπας και παιξει η 3060 μου, παρα με το ιδιο το παιχνιδι. Τωρα αν πρεπει με το στανιο να πουμε κατι που δεν μας αρεσε, αντε ας πω. Να, αν ηταν λιγο μεγαλυτερο το ΤΤΚ ισως να ηταν πολυ καλυτερο. Και ισως οντως τα 3 οπλα στον assault να ειναι υπερβολη. Αλλα κατα 90%, ειναι καλο και σωστο

Mου θύμησε εποχές BF4 , θέλει λίγο δουλεία ακόμα όσο αφορά τα maps και το position spotting. Κατά τα άλλα αν δεν έχουμε cheatεραδες πιστεύω θα απολάυσω μετά από δύο εντελώς σάπια ΒF's ένα κανονικό... 

• Like 2

Πρεπει να δεις λιγο τις πιστες και να μυρισεις τις μεριες. Που θα τρεξεις, που θα μπεις προσεκτικα κλπ. Ειναι και λιγο πιο δυσκολο, ε καποιοι θα τσινησουν.

• Like 1
  • Agree 1

ειναι πραγματι λιγο δυσκολο παιχνιδι. δεν πειραζει να εχει και καποιο νοημα να παιζεις οχι να παιζει το παιχνιδι για σενα οπως στο cod με το aim assist

• Like 1
  • Agree 1

Το λοιπόν..

Μια χαρά είναι το παιχνίδι. Δεν έχει ΤΠΤ ουάου που δεν έχουμε ξαναδεί πάντως και πιστεύω πως λίγο η νέκρα της περιόδου, λίγο η διαφήμιση, λίγο του ότι έχει περάσει σχεδόν δεκαετία από το τελευταίο "παρόμοιο" BF έφερε αυτό το hype... ΔΕΝ πιστεύω οτι θα κρατήσει πάντως, ίσως όταν βγει το BR mode κι αν το πετύχουν να έρθει ξανά κι άλλος κόσμος.

Κάποιες σκόρπιες σκέψεις/παρατηρήσεις...

Spoiler

Ότι bug είδαμε θα το δούμε και στο launch. Δεν υπάρχει περίπτωση να λυθούν όλα πριν το launch... Ένας μήνας έμεινε να προλάβουν ότι προλάβουν οι devs...

Προσωπικά εκτός των ingame bugs, είχα αρκετά θέματα, και bsod και κολλήματα, και παγώματα αλλά παίζει να φταίνε και τα windows 11 μιας και ειμαι insider και παίρνω πρώτος οτι πίπ@ δοκιμάζει η μικρόμαλακή..

Βάλτε ένα search στα settings ρε μλκες...

Η επιλογή των maps για την Open Beta κάνει μπαμ, πως ασχέτως αν προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους BF veterans, θέλουμε όσους COD fans μπορούμε να κλέψουμε.

Για μένα καλύτερα θα ταν μία επιλογή ενός μεγάλου map, ενος μεσαίου κι ενός μικρού.

Για τα δεδομένα του BF και οι 3 χάρτες ήταν μικροί.

Δε με χάλασε καθολου προσωπικά, μιας και σε Grand Bazaar, seine crossing και ολο το aftermath DLC είχα αφήσει τα 3/4 των ωρών μου στο BF3 π.χ.

Από τις 3 μονο το Κάιρο μου άρεσε, gameplayακά στάθηκε καλύτερα σε όλα τα modes...

Βέβαια τελευταία μέρα που κυκλοφόρησαν τα parkour σε ταράτσες κτλ έγινε πανικός, τις έτρωγες απο παντού...

King of the hill=ΠΑ ΤΑ ΤΑ.

Εφόσον οι assault θα πάρουν spawn beacon, φέρε στους recon uav frag-alike οπως στο BC2 και παρέα με το C4 κάντον περισσότερο χρήσιμο κι αλλαξε το playstyle σε οποιον το επιθυμεί να γίνει πιο "επιθετικός".

Φέρτε πίσω το suppression (?) και φτιάξτε το recoil...

Θα φανεί καλύτερα αυτό στο launch οταν ξεκινήσουμε όλοι χωρίς attachments perks κτλ αλλά άδειαζα 100αρα γεμιστήρα με το lmg πάνω τους και δεν ειχε καμία σημασία...

Σε game που οι μισές squads της ομάδας μου έπαιζαν σαν squads με objectives κτλ η διαφορά ήταν χαώδης στο τέλος... Μιλάμε για κάτι σκορ 800-0 στο τέλος. Είχα και 2-3 καλά ματς με ελάχιστα τίκετς διάφορα στο τέλος.

Τα Τανκ μου φάνηκαν πολύ ΑΡΓΑ. Αλλά με καλο support team είναι πολύ ωραία φάση...

ΔΕΝ πεταξα καθόλου οπότε δεν έχω άποψη για τα ιπτάμενα.... Ξαπλώνουν εύκολα αν ασχοληθείς απο εδάφους πάντως...

Δεν πρόλαβα καθόλου να ασχοληθώ με ρυθμίσεις για βελτίωση εικόνας κτλ. Όλα default τα άφησα και με 3080 ειχα 120+ fps συνεχως σε 1440p.

Μόνο με τον ήχο έπαιξα λίγο αλλά ΔΕΝ κατάλαβα ουσιαστική διαφορά.. (;)

Φέρτε SERVER BROWSER!!!!

2 ώρες πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:
  Hide contents

Ότι bug είδαμε θα το δούμε και στο launch. Δεν υπάρχει περίπτωση να λυθούν όλα πριν το launch... Ένας μήνας έμεινε να προλάβουν ότι προλάβουν οι devs...

Φέρτε πίσω το suppression (?) και φτιάξτε το recoil...

Χριστε μου και παναγια μου μην ξαναπεις να μπει το suppression. Ειναι ο λογος που δεν επαιζα το BF1. Πιο ηλιθιο πραγμα δεν εχω ξαναδει. 

Bugs εγω αντε να ειδα 2 φορες σε 4 μερες gameplay. Του στυλ δεν εκανε leave game και ηθελε alt f4, η να μην εχει ολα τα οπλα απο τη λιστα να αλλαξει. Δεν ειχα σχεδον κανενα προβλημα εκτος απο μεγαλες θερμοκρασιες στην GPU.

• Haha 1
(edited)

Καταλαβαίνω το ηλίθιο και εν μέρει συμφωνώ... αλλά πως αλλιώς μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα; Δε λέω να το πάνε στο τέρμα αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουν. Μου ρίχνανε 5 μαζί κι εγώ recon ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ τίποτα.. Εννοείται γινόταν και το αντίστροφο...

Βασικά το πρόβλημα με το BF διαχρονικά είναι αυτό. Δεν είναι 100% arcade δεν είναι 100% simulation. Είναι κάτι στο ενδιάμεσο και ΠΟΤΕ δε θα ικανοποιηθούν όλοι... 

Έγινε επεξεργασία από zampONakiaskiou
42 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Καταλαβαίνω το ηλίθιο και εν μέρει συμφωνώ... αλλά πως αλλιώς μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα; Δε λέω να το πάνε στο τέρμα αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουν. Μου ρίχνανε 5 μαζί κι εγώ recon ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ τίποτα.. Εννοείται γινόταν και το αντίστροφο...

Βασικά το πρόβλημα με το BF διαχρονικά είναι αυτό. Δεν είναι 100% arcade δεν είναι 100% simulation. Είναι κάτι στο ενδιάμεσο και ΠΟΤΕ δε θα ικανοποιηθούν όλοι... 

Ποιο αποτελεσμα θες δηλαδη; Νεκρος επρεπε να ησουν οχι suppressed. 
Θα ικανοποιηθουν αυτοι που παιζουν BF και ξερουν το γιατι. Για τους υπολοιπους υπαρχουν αλλα παιχνιδια. Πιο πανω λες «δεν βλεπουμε τιποτα καινουργιο». Δεν θελουμε να δουμε τιποτα καινουργιο. Δεν μας αρεσουν τα καινουργια. Τα ειδαμε και δεν τα θελουμε. Θελουμε το παιχνιδι που εχουμε αγαπησει σε πιο εξελιγμενη μορφη. Οχι δεν θα παιξουμε το BR οπως δεν παιξαμε αλλα BR. 
Οι πιστες οτι εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι εξαιρετικες. Σωστοι διαδρομοι για να περασεις, καλυψη, vertical gameplay σε σωστο υψος. Οχι να σε βαρανε απο την ταρατσα η τον 5-6 οροφο.

Ευκολα 1000 ωρες ξανα.

• Like 1

Λάθος. Δε θα έπρεπε να είμαι νεκρός. Εφόσον ΔΕ με πετυχαίνουν γιατί να είμαι νεκρός;

Αλλά το να τρως σφαίρες από 5 διαφορετικούς ανθρώπους δε θα πρέπει να επηρρεάζει τη δική μου στόχευση με κάποιον τρόπο; Αυτό λέω..

Αντιλαμβάνομαι πως αν επιστρέψει το suppression αρκετοί θα τσινίσουν. Δεν έχω πρόβλημα οτι και να επιλέξουν οι devs στο τέλος, απλά πιστεύω πως το κάνει λιιίγο πιο ρεαλιστικό, με το σωστό implementation.

Το δεν βλέπουμε τίποτα καινούριο αφορά αποκλειστικά το hype που έχει δημιουργηθεί.... Μακάρι να τα πάει καλά και να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο και στο μέλλον....

Αλλά μη κολλάς στο τι θέλουμε εμείς οι BF veterans... Το θέμα είναι τι ζητάει και τι φέρνει η ΕΑ και εφόσον φέρνει BR και άλλα τόσα CODalike modes, ακόμα και η επιλογή των maps για την BETA όπως ανέφερα και πιο πάνω κάτι δείχνει...

Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου να υπάρχουν επιλογές για όλους. Veterans και μη αρκεί να υπάρχουν επιλογές ικανοποιητικές για όλους...

Για τα maps συμφωνώ μόνο για Κάιρο η οποία θα είναι και fan favorite πιστεύω. Για τις άλλες 2 meh... Ειδικά η Liberation Peak με τα υπάρχοντα Capture Points αν και fun to play, είναι αρκετές φορές uplayable... 

10 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Λάθος. Δε θα έπρεπε να είμαι νεκρός. Εφόσον ΔΕ με πετυχαίνουν γιατί να είμαι νεκρός;

Αλλά το να τρως σφαίρες από 5 διαφορετικούς ανθρώπους δε θα πρέπει να επηρρεάζει τη δική μου στόχευση με κάποιον τρόπο; Αυτό λέω..

Αντιλαμβάνομαι πως αν επιστρέψει το suppression αρκετοί θα τσινίσουν. Δεν έχω πρόβλημα οτι και να επιλέξουν οι devs στο τέλος, απλά πιστεύω πως το κάνει λιιίγο πιο ρεαλιστικό, με το σωστό implementation

Ρεαλιστικο; Ρεαλιστικα θα σου ελειπε το κεφαλι η θα ακουγες ενα τακ απο εκει που εσκασε η σφαιρα. Το οτι αυτοι ηταν κακοι ειναι αδιαφορο. 

15 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Το δεν βλέπουμε τίποτα καινούριο αφορά αποκλειστικά το hype που έχει δημιουργηθεί

Το hype υπαρχει γιατι το παιχνιδι ειναι σωστο. Οχι για το κατι καινουργιο.

4 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

To tajikistan einai 60% leave game με τοσα sniper.

Κανενα προβλημα απολυτως. Εχει ενα σωρο μεριες να πας και να καληφθεις.

32-5 δευτερο game χωρις να ξερω την πιστα.

• Like 1
11 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ρεαλιστικο; Ρεαλιστικα θα σου ελειπε το κεφαλι η θα ακουγες ενα τακ απο εκει που εσκασε η σφαιρα. Το οτι αυτοι ηταν κακοι ειναι αδιαφορο. 

Το hype υπαρχει γιατι το παιχνιδι ειναι σωστο. Οχι για το κατι καινουργιο.

Κανενα προβλημα απολυτως. Εχει ενα σωρο μεριες να πας και να καληφθεις.

32-5 δευτερο game χωρις να ξερω την πιστα.

Παιξε με ιδρωμενους breakthrough και αν δεν κανεις 10-20 γραψε μου

5 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Παιξε με ιδρωμενους breakthrough και αν δεν κανεις 10-20 γραψε μου

Νταξει αμα ειναι χωνι ολη η ομαδα δεν μπορεις να παιξεις.

(edited)

21 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

To tajikistan einai 60% leave game με τοσα sniper.

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο map έιναι το Βουνό στη μέση κι ότι δεν έχουν απλώσει κι άλλο τα capture points. Τουλάχιστον σε Conquest mode αυτό... Είναι αρκετά linear.

Άσε το k/d ratio στην άκρη....Το breakthrough θέλει στήσιμο από την ΑΡΧΗ. ΔΕΝ εχασα round που να ήμουν από την πλευρά των Defender στη συγκεκριμένη πίστα.

Έγινε επεξεργασία από zampONakiaskiou

Aκόμα δε βγήκε καλά-καλά το game και εκτός από το κάψιμο ανθρώπινων ψυχών έχουμε και αυτά...

WWW.GURU3D.COM

A recent case from Taiwan has drawn attention to the reliability of high-end RTX 5090 graphics cards. According to a post on the Gamer. com. tw forum, a Zotac RTX 5090 AMP Extreme installed in...

Παράειναι ρεαλιστικό το game...

• Haha 1
1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο map έιναι το Βουνό στη μέση κι ότι δεν έχουν απλώσει κι άλλο τα capture points. Τουλάχιστον σε Conquest mode αυτό... Είναι αρκετά linear.

Άσε το k/d ratio στην άκρη....Το breakthrough θέλει στήσιμο από την ΑΡΧΗ. ΔΕΝ εχασα round που να ήμουν από την πλευρά των Defender στη συγκεκριμένη πίστα.

Το βουνο στην μεση ειναι αυτο που πρεπει μα χρησιμοποιησεις για να κουνηθεις στην πιστα. Αν εσυ το βλεπεις προβλημα εχω σοβαρες αμφιβολιες για την ικανοτητα κρισης σου. Σε conquest μιλαω παντα. Το breakthrough καλα να παθετε οσοι το παιζετε. Απο την μια γκρινιαζετε για τους στημενους και μετα μου παιζετε breakthrough? Με ανωμαλους δεν μιλαω. 

14 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Το βουνο στην μεση ειναι αυτο που πρεπει μα χρησιμοποιησεις για να κουνηθεις στην πιστα. Αν εσυ το βλεπεις προβλημα εχω σοβαρες αμφιβολιες για την ικανοτητα κρισης σου. Σε conquest μιλαω παντα. Το breakthrough καλα να παθετε οσοι το παιζετε. Απο την μια γκρινιαζετε για τους στημενους και μετα μου παιζετε breakthrough? Με ανωμαλους δεν μιλαω. 

εγω εχω θεμα καποιοι απο τους οποιους παιζω θελουν ΜΟΝΟ breakthrough. δεν ξερω γιατι λογικα απο τους ψυχιατρους ερχονται

• Haha 1

18 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ελάμπορειτ λίγο για το ΠΩΣ θα χρησιμοποιήσω το βουνό στην μέση αν π.χ θέλω να κάνω cap τις D και Ε; Όταν ο αντίπαλος π..χ έχει τη C, έχει την F άρα ταυτόχρονα κοντρολάρει ΟΟΟΟΛΗ την πλευρά από το βουνό μέχρι τη βουνοπλαγιά πάνω από τη C; Τρως headshot από παντού μιας και όλο το gameplay επικεντρώνεται στο "κέντρο" του map....συν ότι έχουν και το advantage του elevation όσοι ξεκινάνε από την πάνω πλευρά...

Δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ ίσως να είχες αλλες παραστάσεις στα plays σου. 

Επαναλαμβανω σε conquest mode αν και ολα τα points είναι στημένα σωστά, ώστε να γίνει μάχη για να τα κάνεις CAP, σε μεγαλύτερο πλάνο χρειάζεται "απλωμα" ειδικά στο κέντρο της πίστας...Για να καταλάβεις τι εννοώ σκέψου μια Caspian Border με το βουνό στη μέση.... Έχω την εντύπωση πως θα ήταν πιο ωράιο το flow...

Παιδιά τo breakthrough ήταν ότι πιο κοντά σε rush υπήρχε στη BETA... Και το BF ΔΕΝ ειναι μονο Conquest...

Μαλλον ο Ηλιας ειναι σαν εμενα που BF=conquest. Τπτ αλλο αντε και domination αν δεν θες τανκ κτλ.