DEADLAZARUS Νοέμβριος 6, 2025 #241 Νοέμβριος 6, 2025 Battlefield 6 Has Reportedly Sold Over 10 Million Copies - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM Battlefield 6 has reportedly sold over 10 million copies across all platforms, but that might not be enough to...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 11, 2025 #243 Νοέμβριος 11, 2025 9 New Gamemodes Are in Development for Battlefield 6's Post-Launch Content - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM Insider Gaming has found that at least 9 new gamemodes for Battlefield 6 are in development for Battlefield...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 20, 2025 #244 Νοέμβριος 20, 2025 EA Says Battlefield 6 Is The 'Best-Selling Shooter Game Of The Year' TECH4GAMERS.COM EA says Battlefield 6 is the best-selling shooter game of the year and has thanked fans for helping to...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 29, 2025 #245 Νοέμβριος 29, 2025 Battlefield 6 Blocks 2.4 Million Cheat Attempts Since Launch WWW.ETEKNIX.COM Battlefield 6 continues its efforts to keep matches free from cheaters. According to the latest data shared...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 6, 2025 #246 Δεκέμβριος 6, 2025 Battlefield 6 Has Lost 80% of Its Peak Player Count in Just 2 Months Since Release TECH4GAMERS.COM Battlefield 6 peaked at 750K players at launch, but it has now lost most of its player base and is averaging just... 1
icy20 Δεκέμβριος 8, 2025 #247 Δεκέμβριος 8, 2025 (edited) Ε λογικο. Και εγω κουραστηκα λιγο. Και δεν παιζω και τις ωρες που παιζουν οι αλλοι. 175 level ειμαι. Εχω ατομα κοντα 300. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2025 από icy20
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 22, 2025 #248 Δεκέμβριος 22, 2025 Battlefield 6 Faces Player Backlash Over Gen-AI Art Despite Devs’ No-AI Promise TECH4GAMERS.COM Battlefield 6 has come under fire by players for using art that is allegedly generated using generative AI.
fabiawrc1442169166 Δεκέμβριος 22, 2025 Author #249 Δεκέμβριος 22, 2025 Vince Zampella, Respawn Entertainment co-founder and the head of EA's Battlefield series, has died at age 55. NBC Los Angeles reports that Zampella was killed in a car crash on Sunday, December 21, on Southern California's Angeles Crest Highway.
giorgos2187 Ιανουάριος 2 #251 Ιανουάριος 2 Το τσιμπησα κι εγω το παιχνιδι τωρα στις εκπτωσεις. Ειναι ωραιο.... Εχω παιξει γυρω στις 50 ωρες και τωρα μπορω να πω οτι εχω αρχισει να μαθαινω λιγο να κινουμαι και να ξερω καποια σημεια των χαρτων ωστε να μην παω μονο ευθεια και να ψοφαω σα κουνελι. Οι μεγαλοι χαρτες με νευριαζουν ωρες ωρες, αλλα οκ, παιζω χωρις δικη μου ομαδα με random squad members που αν αυτοι ειναι στον κοσμο τους τοτε δυσκολα θα το ευχαριστηθεις. Αλλα αν νιωθουν λιγο οι squad mates τους ευχαριστιεσαι και αυτους. Παντως θα επιβεβαιωσω κατι που διαβασα οτι το εγραψε κι αλλος πιο πισω. Καποιες φορες το να σκοτωσεις καποιον χρειαζεται μια αιωνιοτητα, ενω αντιθετως εσυ ψοφας και νομιζεις οτι ο αλλος εχει χρειαστει 0,0005ms. Σε γενικες γραμμες ομως ειναι πολυ καλο. Επιτελους τελος ο καρκινος του cod.....
zampONakiaskiou Ιανουάριος 2 #252 Ιανουάριος 2 2 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Επιτελους τελος ο καρκινος του cod..... Spoiler Say what?! Το game ΘΑ μπορούσε να ήταν 10 σκάλες καλύτερο απ' ότι είναι... Είχε προδιαγραφές τουλάχιστον για κάτι καλύτερο. Αλλά, λίγο τα maps (αρκετά μάλλον), λίγο τα bugs που αντί να μειώνονται αυξάνονται, λίγο το τραγικό μενού του παιχνιδιού, λίγο το live service, λίγο τα skins, λιγο το γτπ commorose, λίγο το netcode, λίγο η έλλειψη server browser, λίγο τα updates που αντί να φτιάχνουν modes τα χαλάνε, λίγο η καταστροφή του portal (που θα έπρεπε να είναι το Α και το Ω για να σταθεί το game) δείχνει οτι τα έχουν κάνει μαντάρα. Αφήνω στην άκρη redsec και τα τοιαύτα γιατί είναι άλλο παιχνίδι... Αλλά αφου πουλήσαμε όλα καλά...
giorgos2187 Ιανουάριος 2 #253 Ιανουάριος 2 11 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε: Reveal hidden contents Say what?! Το game ΘΑ μπορούσε να ήταν 10 σκάλες καλύτερο απ' ότι είναι... Είχε προδιαγραφές τουλάχιστον για κάτι καλύτερο. Αλλά, λίγο τα maps (αρκετά μάλλον), λίγο τα bugs που αντί να μειώνονται αυξάνονται, λίγο το τραγικό μενού του παιχνιδιού, λίγο το live service, λίγο τα skins, λιγο το γτπ commorose, λίγο το netcode, λίγο η έλλειψη server browser, λίγο τα updates που αντί να φτιάχνουν modes τα χαλάνε, λίγο η καταστροφή του portal (που θα έπρεπε να είναι το Α και το Ω για να σταθεί το game) δείχνει οτι τα έχουν κάνει μαντάρα. Αφήνω στην άκρη redsec και τα τοιαύτα γιατί είναι άλλο παιχνίδι... Αλλά αφου πουλήσαμε όλα καλά... Απ' ολα οσα γραφεις, αντε να πω οτι εγω προσωπικα εχω εντοπισει καποια bugs. Συγκεκριμενα μου εχει κολλησει καποιες φορες οταν παω ν αλλαξω loadout με το που ψοφαω, δηλαδη πριν το respawn. Αυτο μονο. Τωρα ολα τα υπολοιπα περισσοτερο ως υποκειμενικα κριτηρια μου ακουγονται τα οποια προσωπικα δε με νοιαζουν. Το παιχνιδι το κρινω μεε βαση το πως ειναι και οχι με βαση το πως θα ηθελαν αλλοι να ειναι. Μπαινω, επιλεγω mode, μου βρισκει παιχνιδι, παιζω. Αυτο εκανα παντα απο περιπου το 2002-2003 που παιζω παιχνιδια. Απο τη στιγμη που 7 στις 10 φορες ευχαριστιεμαι το ματς και τις αλλες 3 δεν το ευχαριστιεμαι εξαιτιας της ανωτεροτητας των αντιπαλων, για εμενα ειναι αρκετο. Δε μετανιωνω δλδ την αγορα του. Τωρα αν δεν αρεσει σε αλλους, οκ, το σεβομαι, αλλα δε θα επηρεαστω κιολας 1
icy20 Ιανουάριος 2 #254 Ιανουάριος 2 Καλο ειναι το παιχνιδι, αλλα δυστυχως σε μεγαλα modes δεν μπορεις να κερδισεις μονος σου και οταν οι συμπαίκτες ειναι σκουπιδια απλα νιωθεις οτι ειναι 4v32. Το γελοιο το bug που εχω εδω κ ενα μηνα που αν ριξεις ammo pouch και πατησεις απευθειας να πυροβολησεις ξαναριχνει ammo pouch στον εχθρό αν δεν το φτιαξουν βλεπω να κλαιω την οθόνη... 4
fatalara Ιανουάριος 2 #255 Ιανουάριος 2 Μια χαρα ειναι το παιχνιδι. Το μενου απλα θα μπορουσε να ειναι πιο ευκολα προσβασιμο αλλα το gameplay ειναι μια χαρα. Τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα.
Cyber_Cookie Ιανουάριος 2 #256 Ιανουάριος 2 1 hour ago, fatalara said: Μια χαρα ειναι το παιχνιδι. Spoiler Spoiler
fatalara Ιανουάριος 2 #257 Ιανουάριος 2 2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Hide contents Hide contents Ποιο ειναι το νοημα στα extraction? Τι ακριβως κανεις extract και για ποιον λογο; Πες μου σε παρακαλω. Θελω να ασχοληθω και φοβαμαι.
icy20 Ιανουάριος 2 #258 Ιανουάριος 2 Εγω παιχνιδι που να ειμαι με ανοιχτο το inv πανω απο 1 σεκ απλα δινω uninstall
Cyber_Cookie Ιανουάριος 2 #259 Ιανουάριος 2 24 minutes ago, fatalara said: Ποιο ειναι το νοημα στα extraction? Τι ακριβως κανεις extract και για ποιον λογο; Πες μου σε παρακαλω. Θελω να ασχοληθω και φοβαμαι. Κανεις εξτρακτ αφου φας τους αντιπαλους παικτες. PvP μόνο.
fatalara Ιανουάριος 2 #260 Ιανουάριος 2 32 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Κανεις εξτρακτ αφου φας τους αντιπαλους παικτες. PvP μόνο. Και αυτα που μαζευω τι ειναι και που χρειαζονται;
Recommended Posts