Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
(edited)

Ε λογικο. Και εγω κουραστηκα λιγο. Και δεν παιζω και τις ωρες που παιζουν οι αλλοι. 175 level ειμαι. Εχω ατομα κοντα 300.

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το τσιμπησα κι εγω το παιχνιδι τωρα στις εκπτωσεις. Ειναι ωραιο.... Εχω παιξει γυρω στις 50 ωρες και τωρα μπορω να πω οτι εχω αρχισει να μαθαινω λιγο να κινουμαι και να ξερω καποια σημεια των χαρτων ωστε να μην παω μονο ευθεια και να ψοφαω σα κουνελι. Οι μεγαλοι χαρτες με νευριαζουν ωρες ωρες, αλλα οκ, παιζω χωρις δικη μου ομαδα με random squad members που αν αυτοι ειναι στον κοσμο τους τοτε δυσκολα θα το ευχαριστηθεις. Αλλα αν νιωθουν λιγο οι squad mates τους ευχαριστιεσαι και αυτους. Παντως  θα επιβεβαιωσω κατι που διαβασα οτι το εγραψε κι αλλος πιο πισω. Καποιες φορες το να σκοτωσεις καποιον χρειαζεται μια αιωνιοτητα, ενω αντιθετως εσυ ψοφας και νομιζεις οτι ο αλλος εχει χρειαστει 0,0005ms. Σε γενικες γραμμες ομως ειναι πολυ καλο. Επιτελους τελος ο καρκινος του cod.....

2 ώρες πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Επιτελους τελος ο καρκινος του cod.....

Spoiler

RDT_20260102_1445226607360616831911323.jpg.6aca6fe455fc3cf32402ed2fc53ce8ce.jpg

Say what?!

Το game ΘΑ μπορούσε να ήταν 10 σκάλες καλύτερο απ' ότι είναι...

Είχε προδιαγραφές τουλάχιστον για κάτι καλύτερο.

Αλλά, λίγο τα maps (αρκετά μάλλον), λίγο τα bugs που αντί να μειώνονται αυξάνονται, λίγο το τραγικό μενού του παιχνιδιού, λίγο το live service, λίγο τα skins, λιγο το γτπ commorose, λίγο το netcode, λίγο η έλλειψη server browser, λίγο τα updates που αντί να φτιάχνουν modes τα χαλάνε, λίγο η καταστροφή του portal (που θα έπρεπε να είναι το Α και το Ω για να σταθεί το game) δείχνει οτι τα έχουν κάνει μαντάρα.

Αφήνω στην άκρη redsec και τα τοιαύτα γιατί είναι άλλο παιχνίδι...

Αλλά αφου πουλήσαμε όλα καλά... :D

11 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:
  Reveal hidden contents

RDT_20260102_1445226607360616831911323.jpg.6aca6fe455fc3cf32402ed2fc53ce8ce.jpg

Say what?!

Το game ΘΑ μπορούσε να ήταν 10 σκάλες καλύτερο απ' ότι είναι...

Είχε προδιαγραφές τουλάχιστον για κάτι καλύτερο.

Αλλά, λίγο τα maps (αρκετά μάλλον), λίγο τα bugs που αντί να μειώνονται αυξάνονται, λίγο το τραγικό μενού του παιχνιδιού, λίγο το live service, λίγο τα skins, λιγο το γτπ commorose, λίγο το netcode, λίγο η έλλειψη server browser, λίγο τα updates που αντί να φτιάχνουν modes τα χαλάνε, λίγο η καταστροφή του portal (που θα έπρεπε να είναι το Α και το Ω για να σταθεί το game) δείχνει οτι τα έχουν κάνει μαντάρα.

Αφήνω στην άκρη redsec και τα τοιαύτα γιατί είναι άλλο παιχνίδι...

Αλλά αφου πουλήσαμε όλα καλά... :D

Απ' ολα οσα γραφεις, αντε να πω οτι εγω προσωπικα εχω εντοπισει καποια bugs. Συγκεκριμενα μου εχει κολλησει καποιες φορες οταν παω ν αλλαξω loadout με το που ψοφαω, δηλαδη πριν το respawn. Αυτο μονο. Τωρα ολα τα υπολοιπα περισσοτερο ως υποκειμενικα κριτηρια μου ακουγονται τα οποια προσωπικα δε με νοιαζουν. Το παιχνιδι το κρινω μεε βαση το πως ειναι και οχι με βαση το πως θα ηθελαν αλλοι να ειναι. Μπαινω, επιλεγω mode, μου βρισκει παιχνιδι, παιζω. Αυτο εκανα παντα απο περιπου το 2002-2003 που παιζω παιχνιδια. Απο τη στιγμη που 7 στις 10 φορες ευχαριστιεμαι το ματς και τις αλλες 3 δεν το ευχαριστιεμαι εξαιτιας της ανωτεροτητας των αντιπαλων, για εμενα ειναι αρκετο. Δε μετανιωνω δλδ την αγορα του. Τωρα αν δεν αρεσει σε αλλους, οκ, το σεβομαι, αλλα δε θα επηρεαστω κιολας 😛

• Like 1

Καλο ειναι το παιχνιδι, αλλα δυστυχως σε μεγαλα modes δεν μπορεις να κερδισεις μονος σου και οταν οι συμπαίκτες ειναι σκουπιδια απλα νιωθεις οτι ειναι 4v32. Το γελοιο το bug που εχω εδω κ ενα μηνα που αν ριξεις ammo pouch και πατησεις απευθειας να πυροβολησεις ξαναριχνει ammo pouch στον εχθρό αν δεν το φτιαξουν βλεπω να κλαιω την οθόνη...

• Haha 3

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι. Το μενου απλα θα μπορουσε να ειναι πιο ευκολα προσβασιμο αλλα το gameplay ειναι μια χαρα. Τα υπολοιπα ειναι αδιαφορα.