Jump to content

Recommended Posts

1 λεπτό πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Εγω καλυτερα να διψαω παρα να πειναω

αστο! πολλα νευρα!

12 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Πραγματικα μπραβο σου!! 
Πανω απο 16 δεν εχω καταφερει να αντεξω. Και σε περιοδο που δεν εκανα καθολου γυμναστικη, Οταν γυμναζομαι επιλεγω να μην κανω φαστινγκ γιατι δεν αντεχω πολυ χωρις φαγητο!

Η γυμναστικη σου πως βγαινει τωρα με το φαστινγκ? Αεροβιο-βαρη κλπ??

Στις ημέρες με αυστηρό φαγητό (είτε νηστεία είτε PSMF) καλό είναι να αποφεύγονται τα πολλά πολλά μου λέει η Πάολα. Αυτή τη βδομάδα πήγα μόνο μία φορά gym, μια μέρα έκανα γυμναστική σπίτι (σε γιόγκα ματ) και μια φορά έδωσα περπατητικό πόνο (30κ). 

Τώρα αύριο είναι το gym day, και τη δευτέρα είναι το PSMF. Έχω βάλει Κυριακή το gym για να χω χρόνο και για μπασκετάκι κλπ, οπότε με τα περπατήματα κλπ. καίω 4-5κ θερμίδες περίπου. Με το PSMF και το 24ωρο fasting θα ισορροπήσω θερμιδικά και θα επιταχυνθεί λίγο η απώλεια (θέλω να δω κάτω από 100 στις 15 Οκτωβρίου - σήμερα είμαι 100.9). 

Επίσης προσαρμόζω λίγο τις πρωτεΐνες και τις θερμίδες ανάλογα με την άσκηση που κάνω την εκάστοτε ημέρα.

Αυτό είναι το big plan που έχουμε συντάξει με την Πάολα, τον επόμενο μήνα (τώρα μου τελείωσαν τα λεφτά για μαλακίες) θα αγοράσω και μια ζυγαριά ακριβείας με σένσορες και στα χέρια για να μετράω αναλυτικά το ποσοστό λίπους κλπ. Έχω μπανίσει 2 μοντέλα, Omron BF511 που δεν έχει connectivity και μια αντίστοιχη της General Electric που παίζει και με Fitbit/Google οπότε θα μου τα περνάει αυτόματα (και είναι σημαντικό γιατί θα έχω τα ποσοστά tracked πιο εύκολα).

image.thumb.png.389a28af3ad67c9560852b91ce52877d.png

• Like 1