sotiris Τετάρτη at 12:59 μμ Author #141 Τετάρτη at 12:59 μμ 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Technical limitations ρε συ. Κάνε ένα notion και βάζε όλα τα data εκεί σε πίνακα και κράτα σε έναν ακόμα πίνακα τα insights που σου δίνει κάθε φορά ώστε να μπορεί να τα τραβάει στο context σε νέες συνομιλίες και να μη κάνουν slide out. It's not the size of the context, it's how you explo i mean use it. Άμα είναι να κάνω και τις διαιρέσεις εγώ, μιλάω και με τον εαυτό μου στον τοίχο. Πιο ρεαλιστικό είνια 2
Cyber_Cookie Παρασκευή at 10:48 πμ #142 Παρασκευή at 10:48 πμ On 12/10/2025 at 2:59 PM, sotiris said: Άμα είναι να κάνω και τις διαιρέσεις εγώ, μιλάω και με τον εαυτό μου στον τοίχο. Πιο ρεαλιστικό είνια Εννοώ να τα κάνεις όλα αυτά με prompt…
HotPeanut Παρασκευή at 11:11 πμ #143 Παρασκευή at 11:11 πμ 22 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Εννοώ να τα κάνεις όλα αυτά με prompt… Command;
Cyber_Cookie Παρασκευή at 11:28 πμ #144 Παρασκευή at 11:28 πμ 17 minutes ago, HotPeanut said: Command; Yup, that’s what the clunkers are for.
sotiris Παρασκευή at 01:04 μμ Author #145 Παρασκευή at 01:04 μμ Έτσι μίλαγα και πιο παλιά, μην ξεχνιόμαστε. Παράθεση vi paola.txt i eisai touvlo esc :wq 5
sotiris Κυριακή at 02:37 μμ Author #147 Κυριακή at 02:37 μμ 94 σήμερα. 94.1 την προηγούμενη Κυριακή. Οπότε πάμε πολύ καλά και σταθερά, δεδομένου ότι έφαγα 3 φορές έξω αυτή τη βδομάδα. Ο στόχος για τέλος Δεκεμβρίου είναι 93.5, οπότε με λίγη καλή θέληση το έχουμε! Αν δε ξυπνήσει ο καυστήρας και αρχίσει και καίει μπορεί να ρίξουμε και πιο κάτω, οψόμεθα! Από άσκηση δυστυχώς λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας και κρυώματος δεν μπόρεσα να δώσω πόνο, μόνο το περπάτημα και ελαφρά βάρη.
sotiris 8 ώρες πριν Author #148 8 ώρες πριν Πάμε καλά. Προσωπικά αν είχα το δικαίωμα της επιλογής θα ήθελα να είμαι 105-115 με ελεύθερο φαγητό. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Με συμβατική δίαιτα, φαρμακευτική αγωγή για να μην εκδηλώνεται ο διαβήτης και άσκηση μπορώ να φτάσω περίπου μέχρι 103 (η μείωση που φαίνεται στο 2023-2024 - ήταν πριν πάθω τη ρήξη μηνίσκου). Τα 2 μεγάλα downshifts που έχω κάνει, αυτό του 2021 και το φετεινό, γίνονται μόνο με χαμηλών τότε (<150g total carbs) και υπερχαμηλών (<75g total carbs) τώρα υδατανθράκων. Τώρα έχω στόχο περίπου τα 88 το Πάσχα (1 κιλό το μήνα) και τα 85 τον Ιούνιο, με τα 82 που είναι ο ultimate στόχος να έχουν μεταφερθεί για τέλος καλοκαιριού ή για του χρόνου τέτοιο καιρό, αν το καλοκαίρι δεν πετύχω να έχω την ισορροπία άσκησης / διατροφής που επιθυμώ (λόγω ζέστης κλπ.). Μακρόπνοο πλάνο αλλά δεν γίνεται αλλιώς!! Μέχρι στιγμής είμαι εξαιρετικά ισχυρός στην αποφυγή του πειρασμού των υδατανθράκων (δεν έχω τσιμπήσει καθόλου τηγανιτό απέξω κλπ.), αλλά ένα κλικ χειρότερος στην αποφυγή αλκοόλ (έχω πιει 3 άπερολ και 1 ποτήρι κρασί στους 3 μήνες).
Recommended Posts