2cpu Κυριακή at 02:54 μμ #261 Κυριακή at 02:54 μμ Ξεκινα φυσιοθεραπειες αν εισαι σε βαθμο που μπορεις φυσικα.Οταν με βρηκαν τις δισκοκηλες και τις ξεκινησα ειδα μεγαλη διαφορα. Δεν εγινα καλα αλλα μπορεσα οπως λες να δεσω τα κορδονια.Μιας και φυσικα εχω σταματησει επανηλθα στο αρχικο χαλι και καθε πρωι κανω κανα μισαωρο για καλτσα-πατουτσι. 1
BloodMage Κυριακή at 03:43 μμ #262 Κυριακή at 03:43 μμ Βελονισμό και ρεφλεξολογια μαζί με σιατσου. Όχι απλά βοηθάνε αλλά γίνεσαι καλά κατά 90% Αν όχι 100
BloodMage Κυριακή at 05:55 μμ #264 Κυριακή at 05:55 μμ 41 λεπτά πριν, το μέλος unseen έγραψε: Αυτό που λένε dry needle? Ναι 1
slalom Κυριακή at 06:28 μμ #265 Κυριακή at 06:28 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Τενοντίτιδα αγκώνα, έξω επικονδυλίτιδα. tennis elbow? αυτο ειναι ευκολο
BloodMage Χθες στις 04:51 πμ #266 Χθες στις 04:51 πμ 10 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: tennis elbow? αυτο ειναι ευκολο ναι αυτο. ευκολο οταν λες? γιατι εχω κλεισει μηνα και ακομα.....βεβαια δεν εχω αρχισει φυσιοθεραπεια, περιμενω και γω να περασει απο μονο του. ειμαι και γω οτι ναναι
slalom 1 ώρα πριν #267 1 ώρα πριν On 17/5/2026 at 5:08 ΜΜ, το μέλος unseen έγραψε: Με πιεσα τον Μαρτιο γιατι ηθελα να κατεβω στα 45λεπτα το 10αρι. Και προσπαθουσα καθε μερικες μερες. Καποια στιγμη οχι πανω στο τρεξιμο αλλα σε ενα χαλαρο περπατημα στο διαδρομο με λιγη ανακληση ενιωσα ενα μικρο πονο, ο οποιος τις επομενες μερες αρχισε να αυξανεται σταδιακα. Δεν εδωσα πολυ σημασια και κουμπωνα nurofen μεχρι να πιασω το στοχο του τρεξιματος. On 16/5/2026 at 1:14 ΠΜ, το μέλος unseen έγραψε: Μλκια να μεγαλώνεις Δε φταιει αυτο, δεν ακους το σωμα σου να διακοψεις την προπονηση ή να την μειωσεις. Τραυματισμους παθαινουν ολοι Επισης τα κουμπια να αποφευγονται...
slalom 1 ώρα πριν #268 1 ώρα πριν On 18/5/2026 at 7:51 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: ναι αυτο. ευκολο οταν λες? γιατι εχω κλεισει μηνα και ακομα.....βεβαια δεν εχω αρχισει φυσιοθεραπεια, περιμενω και γω να περασει απο μονο του. ειμαι και γω οτι ναναι Ψαχνω να βρω και ενα βιντεο με μια ασκηση, τελος παντων Ενα ξυλο 40-50 cm περιπου το κρατας απο την ακρη οριζοντια, και το γυριζεις καθετα, και επαναληψεις Οπως το κραταει, αλλα με ενα χερι, απο οριζονται θεση, περιστροφη σε κατακορυφη θεση
Recommended Posts