Jump to content

Recommended Posts

6 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

iphone ουτε να μου το αγορασουν δεν χρησιμοποιω

Ποσο μα ποσο +φωνω!!!!!!!!!

17 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

iphone ουτε να μου το αγορασουν δεν χρησιμοποιω

Αν υπάρχει διαθέσιμη από κάποιο φιλικό, ή συγγενικό πρόσωπο, κάποια παροπλισμένη συσκευή, όχι πολύ παλιά όμως, ας πούμε πέντε ετών, δανείσου την και κάνε τη daily driver για ένα μήνα. Ακόμη κι αν αυτό δεν σου αρέσει ως ιδέα, έχει αρκετό ενδιαφέρον να κάνεις ένα μίνι ρηβιού. Η πιθανότητα να εκπλαγείς είναι υπολογίσιμη...   

• Like 1
22 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Σε σχεση με τα τωρινα καλα κινεζικα ειναι σαπιο το 25U

Βαλε μια νυχτερινη αφλαση να δουμε και εμεις

32 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Βαλε μια νυχτερινη αφλαση να δουμε και εμεις

Πως αφού δεν εχω ουτε το ενα ουτε το άλλο? Αλλα εχω δει 432 φωτογραφιες συγκριτικα

4 ώρες πριν, το μέλος Oric έγραψε:

Αν υπάρχει διαθέσιμη από κάποιο φιλικό, ή συγγενικό πρόσωπο, κάποια παροπλισμένη συσκευή, όχι πολύ παλιά όμως, ας πούμε πέντε ετών, δανείσου την και κάνε τη daily driver για ένα μήνα. Ακόμη κι αν αυτό δεν σου αρέσει ως ιδέα, έχει αρκετό ενδιαφέρον να κάνεις ένα μίνι ρηβιού. Η πιθανότητα να εκπλαγείς είναι υπολογίσιμη...   

Κινητό που δεν μπορείς να περνας αρχεια μεσα ειναι αχρηστο πραγμα. 

• Like 1

Καταθετω την αποψη μου μιας και εχω ενα μοντελο με Mediatek.(κατωτερο απο τον δικο σου)και καθως ειμουν κατοχος και αλλων mobile cpu(exynos  snapdragon)

Στην δουλεια μου ειναι ισογειο προς υπογειο μιας και εχουμε οπτικη επαφη με το εξω μονο απο την εισοδο, ειναι γεματο μεταλλικα ραφια  και η οικοδομη

ειναι παλια με αρκετα χοντρα δοκαρια εχω το ιδιο σημα με το Oneplus 5.

Ακομα και οταν γυριζω στο σπιτι στα ιδια σημεια που δεν ειχα σημα η καλα δεδομενα με το oneplus στα ιδια  δεν εχω και με το realme.

Συναδελφος χρονια κατοχος Oneplus (αυτος με δωσε το 5) φετος αποφασισε να γυρισει

σε Samsung και πηρε το 24? το λεω καλα?  το χω χασει λιγο με την samsung μια παντοφλα να με το συμπαθιο.

Απο πλευρας σηματος μιας και κινουμαστε στον ιδιο χωρο απογοητευτηκε παρα πολυ που σε σημειο με το oneplus του δινε δεδομενα ταβανι το samsung

τον γυρισε σε 4g.

3 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Wifi δεν εχετε?

Εγω οταν ειμαι εξω προφανως δεν εχω wifi 😛

Οπως και στο χωριο που καλυτερα ειναι να εισαι με 4g παρα με το wifi...