Jump to content



Οδηγος ξεκαπακωματος Venice


aqua

Recommended Posts

Τοποθετουμε τον επεξεργαστη πανω στο μαξιλαρακι της συσκευασιας του για να γλυτωσουμε τυχον στραβωμα απο τα δοντακια κατα την τελετουργια(το χω παθει σε προηγουμενο ξεκαπακωμα)

post-1278-1416071996,5429_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Παιρνουμε ενα ξυραφι και βαζουμε την μια ακρη του ελαφρως μεσα εκει που εχει κενο ο επεξεργαστης και με αργες κινησεις το σπρωχνουμε κατα μεσα ετσι ωστε να κοψει το λαστιχακι,προσοχη δεν κοβουμε απλα σπρωχνουμε το ξυραφι.

post-1278-1416071996,6636_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Απ οτι βλεπουμε η εργοστασιακη παστα δεν ειναι και οτι καλυτερο αφου ειναι τελειως ξερη,τα υπολειμματα που εβγαλα οταν καθαρισα την cpu.

post-1278-1416071996,8419_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κερδισα 60 mhz με το ιδιο vcore και καταφερα να δωσω και επιπλεον vcore χωρις να σβηνει η cpu,απο θερμοκρασιες στον venice κερδισα πολυ απ οτι σε σχεση με τον winchester 10 βαθμους σε full load.

και επιτελους περασα το φραγμα τον 3000

post-1278-1416071997,0294_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Tελικά όπως έχω ξαναπεί , , , μάλλον είναι θέμα τοποθέτησης πάστας απο το εργοστάσιο , σε μερικά κομμάτια δεν εχει γίνει καλά και με το ξεκαπάκωμα κερδίζεις κάτι . Σε άλλα που είναι οκ απο μόνα τους , κερδίζεις την εμπειρία του ξεκαπακώματος . :)

Όπως και νάχει καλά είναι αν εσύ είδες βελτίωση .

Δεν σε αφήσαμε βέβαια να τελειώσεις το thread σου , , δεν έχουμε καλούς τρόπους βλέπεις :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο aqua! :T: Μια καθαρή δουλειά και μια χαρά reviewδάκι.

Συγχαρητήρια για το φράγμα των 3Κ που έσπασες, πιο πολύ ψυχολογικό είναι, αλλά το ίδιο είναι και η ικανοποίηση!

Αρχική απάντηση από deadlock7

Υπαρχει λογος να το κανεις?Ειχαν αποπειραθει παλιοτερα καποια παιδια(δεν θυμαμαι ποιοι..;) ),αλλα δεν κερδισαν τπτ!Κανε μια αναζητηση και θα τα βρεις..

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

νομιζω ειχε γινει παλιοτερα και ενα μοντ αν θυμαμαι καλα βεβαια παλι ετσι.. ανοιξανε το cpu .

[kakia] Να δω πότε επιτέλους θα αποφασίσετε να αφήνετε τον κόσμο να τελειώνει τα review του και να περιμένετε το αποτέλεσμα πριν να πέσετε επάνω του... no offence [/kakia]

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω παιδια,παντως ψηνοτανε τωρα το καλοκαιρι με το καπακι πανω,ειναι και πολλα τα watt βεβαια με αυτες τις ταχυτητες και η παραμικρη πτωση σε βαθμους ειναι αρκετα σημαντικη,με το καπακι δεν εβλεπα το 3000 με τιποτα και ειχα φρικαρει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:06]

Θα ποσταρεις και ενα 32mb spi σε αυτη την συχνοτητα?

Lol,καλα θα ητανε αλλα με απλο νερακι που τετοια τυχη,ασε που οι μνημες δεν δουλευουν σωστα με οτιδηποτε κατω απο διαιρετη 166 και τερματιζουν στα 235 error free,καλα που εβγαλε και το sandra.Παλι σε εξοδα με βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.