GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Λοιπον...ανοιγω αυτο το thread και οσοι μαζευτουν μεχρι τεταρτη θα σας πω τιμη..!Η ομαδικη θα γινει σιγουρα αν μαζευτουν πανω απο 20...αλλιως ακυρη...!Η πληρωμη θα γινει σε λογαριασμο στην eurobank και ολα τα υπολοιπα τα κανονιζω εγω...!Για οτι λεπτομερειες στειλτε πμ.....!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ''ΨΗΝΟΜΑΙ'',''ΙΣΩΣ'' ΚΤΛ. ΚΤΛ
blade_pan Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Σεπτέμβριος 16, 2005 Χα χα χα.....καλο!Ελπιζω να ειναι σιγουρο αυτη τη φορα...Τιμη περιπου?
aristos87 Σεπτέμβριος 17, 2005 #3 Σεπτέμβριος 17, 2005 Βασίλη αν την ειδες απο e-bay ή τπτ τέτοιο και γενικός να αναφέρει να μαζευτούν 10,20 φίλοι σου τότε σίγουρα είναι απάτη. Ετσι την πατήσαμε και με τον fantacid! Γι'αυτο πρόσεξε πολύ πριν πάρεις λεφτά απο τον κόσμο.. μπορεί να μπλέξεις άσχημα.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 17, 2005 Τα PSP θα ειναι απο μαγαζι στην ΕΛΛΑΔΑ....κανενα e-bay και βλακειες....
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris 1.52 firm?τιμούλα στο περίπου? Τεταρτη ολα.....αν μαζευτουν 20.......
spc Σεπτέμβριος 17, 2005 #7 Σεπτέμβριος 17, 2005 θα αξίζει η φασαρία ρε παιδιά;έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να κερδίσετε πάνω από 5-10 Ευρώ....
Vagouridis Σεπτέμβριος 17, 2005 #8 Σεπτέμβριος 17, 2005 Εαν ειναι να μαζευτειτε πολλοι τοτε καλο θα ηταν να κανετε και επιλογη του μαγαζιου.
ea6gka Σεπτέμβριος 17, 2005 #9 Σεπτέμβριος 17, 2005 βασιλη εχεις υποψην σου οτι ολα σχεδον εχουνε τουλαχιστον ενα καμμενο πιξελ?
aristos87 Σεπτέμβριος 17, 2005 #10 Σεπτέμβριος 17, 2005 Εγώ επιμένω πως πρέπει να προσέξετε και να έχετε υπόψη οτι μιας και η τιμή είναι καθορισμένη διεθνώς δύσκολα θα πετύχετε καλή τιμή όπως λέει και ο Spc αν είναι νορμάλ τα πράματα θα γλιτώσετε 5-10 ευρώ. Αν η τιμή είναι χαμηλότερη πάει να πεί οτι κάτι γίνετε η ότι τα psp ειναι ιαπωνικά η αμερικάνικα η τίποτα τέτοιο τελος πάντως και έτσι έχει πέσει η τιμή. Εγώ πάντως μετά απο αυτό που έγινε με τον fandacid και το ψάξιμο που έριξα πάνω στην αγορά psp και μέσω αγγελιών/προσφορών σε e-bay κτλ κτλ πιστεύω πως ειναι πολύ πιθανό να είναι απάτη μια προσφορά που μιλάει για πολλά άτομα και χαμηλότερη τιμή ιδικά στα psp. Η αγγελία που βρήκε ο fandacid απο ένα site τύπου e-bay έλεγε "βρες 10 φίλους σου και κάνε παραγγελία τώρα! Δέκα psp με τιμή μονάδας 110$" Και δεν ηταν η μοναδική υπήρχαν ένα κάρο τέτοιες που μίλαγαν και για τιμές 90$ ακομα και 50$ το τεμάχιο που κάναν μπάμ οτι είναι απάτη! Δεν αποκλίετε ο μαγαζάτορας ιδικα αν μιλάμε για τοπικό κατάστημα να βρήκε μια τέτοια αγγελία και να θέλει να βάλει στο λούκι 20 άτομα να πάρουν psp. Αν όμως το κατάστημα που σου πρότεινε την προσφορά μιλάει για ευρωπαικά psp (1004Κ μοντέλα) και δεις εσύ ότι όντως έχει τα κομάτια διαθέσημα τότε πάω πάσο! Αλλα αν σου αρχίσει περι παραγγελίας απ'εξω και αναμονή για να έρθουν δέματα και προκαταβολές και ιστορίες τότε άστω καλύτερα κατα την γνώμη μου.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #11 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Εγώ επιμένω πως πρέπει να προσέξετε και να έχετε υπόψη οτι μιας και η τιμή είναι καθορισμένη διεθνώς δύσκολα θα πετύχετε καλή τιμή όπως λέει και ο Spc αν είναι νορμάλ τα πράματα θα γλιτώσετε 5-10 ευρώ. Αν η τιμή είναι χαμηλότερη πάει να πεί οτι κάτι γίνετε η ότι τα psp ειναι ιαπωνικά η αμερικάνικα η τίποτα τέτοιο τελος πάντως και έτσι έχει πέσει η τιμή. Εγώ πάντως μετά απο αυτό που έγινε με τον fandacid και το ψάξιμο που έριξα πάνω στην αγορά psp και μέσω αγγελιών/προσφορών σε e-bay κτλ κτλ πιστεύω πως ειναι πολύ πιθανό να είναι απάτη μια προσφορά που μιλάει για πολλά άτομα και χαμηλότερη τιμή ιδικά στα psp. Η αγγελία που βρήκε ο fandacid απο ένα site τύπου e-bay έλεγε "βρες 10 φίλους σου και κάνε παραγγελία τώρα! Δέκα psp με τιμή μονάδας 110$" Και δεν ηταν η μοναδική υπήρχαν ένα κάρο τέτοιες που μίλαγαν και για τιμές 90$ ακομα και 50$ το τεμάχιο που κάναν μπάμ οτι είναι απάτη! Δεν αποκλίετε ο μαγαζάτορας ιδικα αν μιλάμε για τοπικό κατάστημα να βρήκε μια τέτοια αγγελία και να θέλει να βάλει στο λούκι 20 άτομα να πάρουν psp. Αν όμως το κατάστημα που σου πρότεινε την προσφορά μιλάει για ευρωπαικά psp (1004Κ μοντέλα) και δεις εσύ ότι όντως έχει τα κομάτια διαθέσημα τότε πάω πάσο! Αλλα αν σου αρχίσει περι παραγγελίας απ'εξω και αναμονή για να έρθουν δέματα και προκαταβολές και ιστορίες τότε άστω καλύτερα κατα την γνώμη μου. Κοιτα ρε Αριστο γιατι το παρατραβας λιγακι.....το ειπες,το ξαναειπες,θα το ξαναπεις....με περνας για μ@λ@κ@?Με το συμπαθειο κιολας....!Λες να παιζω με τα λεφτα του κοσμου?Ειπα οτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜULTIRAMA......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΛΑΩ.....αλλα οσο και να πεσει η τιμη,για καποιον που θα θελει να το παρει δεν θα τον χαλασει καθολου νομιζω...ετσι δεν ειναι? Οποτε ας σταματησουμε τα σεναρια για μαιμουδες και παραμυθια...!Ωραια μεχρι εδω..?Αρχική απάντηση από ea6gka βασιλη εχεις υποψην σου οτι ολα σχεδον εχουνε τουλαχιστον ενα καμμενο πιξελ? ΟΧΙ!!!Μπορω να κανω κατι γι'αυτο?Ειτε τα παρουμε ολοι μαζι ειτε ενας ενας,παλι δεν θα εχουν αμα ειναι ετσι?
Qparadox Σεπτέμβριος 17, 2005 #12 Σεπτέμβριος 17, 2005 ** OFF TOPIC **για να μην ανοιγουμε καινουργιο ποστ, μηπως ξερεις κανεις λεπτομερειες σχετικα με την παραγγελια fantacid ?? Χαθηκαν χρηματα (προκαταβολες ή ολοκληρο ποσο)??Sorry για το off-topic
aristos87 Σεπτέμβριος 17, 2005 #13 Σεπτέμβριος 17, 2005 Καλά ρε bill μην φορτώνεις... αν διαβάσες καλά σου είπα οτι αν εσύ κρίνεις την δουλεία οκ με ευρωπαικά psp κτλ κτλ πάω πάσο
blade_pan Σεπτέμβριος 17, 2005 #14 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Qparadox ** OFF TOPIC ** για να μην ανοιγουμε καινουργιο ποστ, μηπως ξερεις κανεις λεπτομερειες σχετικα με την παραγγελια fantacid ?? Χαθηκαν χρηματα (προκαταβολες ή ολοκληρο ποσο)?? Sorry για το off-topic Nαι...ημουν και γω στην παραγγελια Χαθηκαν 15 απο τον καθενα! Φυσικα δεν πηραμε ποτε PSP!
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #15 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Qparadox ** OFF TOPIC ** για να μην ανοιγουμε καινουργιο ποστ, μηπως ξερεις κανεις λεπτομερειες σχετικα με την παραγγελια fantacid ?? Χαθηκαν χρηματα (προκαταβολες ή ολοκληρο ποσο)?? Sorry για το off-topic Yπαρχουν και τα πμ.... Ωραια λοιπον,αφοι οι περισσοτεροι το μονο που εχετε να κανετε ειναι μονο να κρινεται οπως παντα....η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ! Οποιος θελει ας παει να το παρει μονος του και υστερα απο την ενημερωση απο τον ea6gka(τον ευχαριστω πολυ) οτι ολα τα PSP βγαινουν με καμμενο πιξελ και η SONY θα προχωρησει στην παραγωγη καινουριας σειρας με βελτιωμενη οθονη κτλ.....η ομαδικη ΜΠΟΡΕΙ να γινει οταν εχω νεα για καινουρια παραλλαβη και παρτιδα! ΑΥΤΑ! Παρακαλω να κλειδωθει και να παει στην τρυπα! Ευχαριστω
nickthegreek Σεπτέμβριος 17, 2005 #16 Σεπτέμβριος 17, 2005 υστερα απο την ενημερωση απο τον ea6gka(τον ευχαριστω πολυ) οτι ολα τα PSP βγαινουν με καμμενο πιξελ και η SONY θα προχωρησει στην παραγωγη καινουριας σειρας με βελτιωμενη οθονη κτλ.....η ομαδικη ΜΠΟΡΕΙ να γινει οταν εχω νεα για καινουρια παραλλαβη και παρτιδα! Ξέρουμε πότε θα βγει η νέα σειρά και πως θα την διακρίνουμε?
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #17 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Ξέρουμε πότε θα βγει η νέα σειρά και πως θα την διακρίνουμε? Δουλευω σε καταστημα...θα την μαθουμε πρωτοι μολις γινει εισαγωγη..
ea6gka Σεπτέμβριος 17, 2005 #18 Σεπτέμβριος 17, 2005 οχι δεν εχουμε ιδεα ποτε και πως , αυτο που ξερω τωρα και οι αλλοι ειναι οτι η σονυ πιανει ποπους με 265 ευρω για ελλατωματικα προιοντα. γιατι μη μου πειτε οτι οθονες με πιξελ OFF ειναι ενα προιον ΠΛΗΡΕΣ
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #19 Σεπτέμβριος 17, 2005 Ωραια λοιπον,αφοι οι περισσοτεροι το μονο που εχετε να κανετε ειναι μονο να κρινεται οπως παντα....η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!Οποιος θελει ας παει να το παρει μονος του και υστερα απο την ενημερωση απο τον ea6gka(τον ευχαριστω πολυ) οτι ολα τα PSP βγαινουν με καμμενο πιξελ και η SONY θα προχωρησει στην παραγωγη καινουριας σειρας με βελτιωμενη οθονη κτλ.....η ομαδικη ΜΠΟΡΕΙ να γινει οταν εχω νεα για καινουρια παραλλαβη και παρτιδα! bill, κατ' αρχάς cool (n' quiet).το να μαζέψεις 10-20 άτομα σε 5 μέρες, χλωμό.αν η sony δε ρίξει την τιμή, δε νομίζω να πετύχουμε ιδιαίτερη έκπτωση.κι εμένα μ' ενδιέφερε γενικά, αλλά δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερο νόημα, άλλωστε πουλάνε τρελά τα psp, δεν νομίζω ότι καίγονται για 10-20 κομμάτια. όσον αφορά την καχυποψία, μετά τα προηγούμενα που είχαν γίνει πιστεύω είναι λογική.όταν δε λες κατάστημα - τιμή τότε χλωμό. από κει και πέρα, είναι καθαρά δικό σου θέμα.αν μαζευτείτε 10 άτομα τότε οκ.εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα γίνει με τον downgrader και μετά να αποφασίσω, γι' αυτό και σε ρώταγα firm;)
unstoppable Σεπτέμβριος 17, 2005 #20 Σεπτέμβριος 17, 2005 Ευκολα αρπαζεσαι βασιλη, τα λεφτα του δεν τα δινει ετσι ο καθενας, δεν ειπε κανεις τιποτα παραλογο ουτε σε κατηγορησε κανεις για κατι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.