xrist Ιούλιος 12, 2006 Author #161 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Ναι Βασιλη το πηρα. Μερικες φωτο ειναι πολυ μικρες.... οτι πρεπει για μας τους πρεσβυωπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Αύγουστος 23, 2007 #162 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 να ρωτήσω πώς στερέωσες το ψυγείο της υδρόψυξης? έχω ένα ψυγείο ford transit και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να στο σςτερεώσω δλδ δεν έχει τρύπες... κανένα τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 23, 2007 Author #163 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Αρχική απάντηση από 3likos να ρωτήσω πώς στερέωσες το ψυγείο της υδρόψυξης? έχω ένα ψυγείο ford transit και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να στο σςτερεώσω δλδ δεν έχει τρύπες... κανένα τρόπο? Αν και παλιό το θεμα...Δοκίμασε με 2 μεγάλα ταιρ-απ ένα πάνω ένα κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 23, 2007 #164 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Xrist φιμέ plexy απο πιο κατάστημα προμηθεύεσαι; Κόβει και στέλνει κατα παραγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Αύγουστος 24, 2007 #165 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από xrist [Χθες, στις 23:58] Αν και παλιό το θεμα...Δοκίμασε με 2 μεγάλα ταιρ-απ ένα πάνω ένα κατω το πρόσεξα ότι είναι παλιό το θεμα και ότι δεν έχεις πλέον το κουτί αλλά είχαμε μάλλον το ίδιο ψυγείο.... αυτά τα ταιρ-απ που τα πουλάνε και τα ζητάω ως ταιρ-απ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 24, 2007 Author #166 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 00:30] Xrist φιμέ plexy απο πιο κατάστημα προμηθεύεσαι; Κόβει και στέλνει κατα παραγγελία; Εδω Θεσσαλονίκη έχει αλλά δεν στέλνει αλλουΑρχική απάντηση από 3likos [Σήμερα, στις 10:56] το πρόσεξα ότι είναι παλιό το θεμα και ότι δεν έχεις πλέον το κουτί αλλά είχαμε μάλλον το ίδιο ψυγείο.... αυτά τα ταιρ-απ που τα πουλάνε και τα ζητάω ως ταιρ-απ? Ναι ζήτα τα έτσι σε μαγαζιά με εργαλεία η ηλεκρολογικα ειδη η Πρακτικερ Παρε μαυρα μεγαλης διαστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Οκτώβριος 10, 2007 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Έχω το κουτί Antec 900. Πίσω έχει δυο στρόγγυλες εσοχές για να περάσεις, ενδεχομένως κάποιο καλώδιο. Η εσοχή είναι καλυμένη περιμετρικά με λάστιχο. Που μπορούμε να βρούμε τέτοιο υλικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Οκτώβριος 10, 2007 #168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 Η αναζήτηση δεν κάνει κακό....λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger Οκτώβριος 11, 2007 #169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Theovaz [Σήμερα, στις 00:56] Η αναζήτηση δεν κάνει κακό....λινκ Εντάξει, φίλε, μη βαράς... Αυτός δεν είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum. H ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Νοέμβριος 20, 2007 #170 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 :woot: Απ οτι βλεπω τα χερια σου πιανουν και μαλιστα πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 13, 2008 #171 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 και μετα λετε οτι στα pc δεν υπαρχουν καγγκουρες με νεον λαμπες και τετοια και το CHIEFTEC αυτο αλα ακομα μαμα stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 13, 2008 Author #172 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Δηλαδή ποσταρες σε ενα θέμα του 2005 για να με αποκαλέσεις καγκουρα μιστερ? Τι βίτσιο κι'αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 13, 2008 #173 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Χρήστο, όσα δεν φτάνει η αλεπού......Πόσο μου την "σπάνε" κάτι τέτοιο τύποι.Η δουλειά που κάνει ο Χρήστος (ειδικά στο συμμάζευα του εσωτερικού του κουτιού) και αρκετά παιδιά ακόμα εδώ μέσα είναι καταπληκτική!!! Απλά κάποιοι είναι κοντόφλαμοι!!!Εγώ έκανα report το post του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 13, 2008 #174 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 και μετα λετε οτι στα pc δεν υπαρχουν καγγκουρες με νεον λαμπες και τετοια και το CHIEFTEC αυτο αλα ακομα μαμα stockδύστυχος η ευτιχος μας βρίσκεις όλους αντιθέτους με την άποψη σουτα κοσμητικά και τα λοιπά να λιπουνε ιδικά αν δεν ξέρεις τον άλλον και ποιος είναι αυτός Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 13, 2008 #175 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 και μετα λετε οτι στα pc δεν υπαρχουν καγγκουρες με νεον λαμπες και τετοια και το CHIEFTEC αυτο αλα ακομα μαμα stockPostαρες σε θέμα του 2005 για να πεις μόνο αυτό; Πιστεύεις ότι πραγματικά προσέφερες κάτι με αυτό το post?Κι άμα δεν σου γουστάρει εσένα, ο άλλος είναι κάγκουρας; Να προσέχουμε παρακαλώ πως μιλάμε για τους άλλους και τη δουλειά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Νοέμβριος 26, 2008 #176 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Εντυπωσιακό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 27, 2010 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Συγχαρητήρια φίλε..! άψογη και λειτουργική η νέα κατανομή του χώρου στο case...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnieXXX Ιούνιος 2, 2010 #178 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 εξαιρετική δουλειά! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Ιούνιος 2, 2010 #179 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Και εγω το βλεπω τωρα! Καταπληκτικο! BRAVISIMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Ιούνιος 11, 2010 #180 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2010 φιλε αψογο!! και οντως στο συμαζεμα εισαι καταπληκτικος! μπορεισ ομως να μου πεισ που μπορω να βρω plexiglas? γτ θελω κι εγω να πειραματιστω λιγακι με το παλιο μ κουτι που ακομα δν εχει ουτε cpu!!! ειναι υπο κατασκευη για τα αδερφια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.