Jump to content



Κάρτα γραφικών PCIE μέχρι 200� ?


Rayden

Recommended Posts

Με μια πρώτη ματιά, έχω βρει τα εξής:

- X1600XT

- 6800XT

- X800GTO

Ποια αξίζει περισσότερο τα της και φυσικά θα αντέξει και 1 χρόνο αβασάνιστα?

Πιστεύετε αξίζει να δώσει κανείς κάτι παραπάνω για την 6800GS?

(Με τα δικά μου κριτήρια θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30-40% ταχύτερη για ν' αξίζει τα 50 παραπάνω, αλλά θέλω και τις δικές σας απόψεις).

Ευχαριστώ. :)

Link to comment
Share on other sites

Πάρε μια 6800GS ή μια μεταχειρισμένη 6800GT Rayden, είναι αρκετά καλύτερες κατά τη γνώμη μου, ίσως όχι 30-40% αλλά καλύτερες. Και οι δύο πουσάρονται σε Ultra, για το ποια είναι καλύτερη σε εκείνα τα επίπεδα θα σε γελάσω, πάντως τις προτιμώ από τις υπόλοιπες.

Και η Χ800GTO2 είναι καλή λύση, γίνεται Χ850ΧΤ :) Πόσο κάνει δεν ξέρω όμως :p

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν καλύτερη η 6800Gs και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της. Μερικά συγκριτικά θα βρεις στο Tomsharware.com κάνανε καλή δουλειά κ βάλανε μάλιστα και στις μετρήσεις το FEAR. Αν θυμάμαι καλά τώρα νομίζω ότι απουσιάζει η GS από το test! Πάντως γιατί να δώσεις 200 για μεταχειρισμένη (6800GT) και να ρισκάρεις να μείνεις στο κοντινό μέλλον ξεκρέμαστος από εγγύηση?? Δώσε 214 και καλά παιχνίδια. (Αργότερα παίρνεις την 7800!!!):happy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.