Jump to content

Happy Valentine�s Day

spc

Recommended Posts

Posted

Μου κάνει εντύπωση που κανένα γαϊδούρι δεν έκανε τον κόπο να πει χρόνια πολλά (εκτός αν μου διέφυγε κάτι) σε μία τόσο σημαντική ημέρα!

Γι αυτό κάνω την αρχή αφιερώνοντας την φωτό σε όλα τα μέλη του forum (εξαιρουμένων των γνωστών ''διαφοροποιημένων'' τύπων aka SLN κλπ).

:p

edit: attachment removed

Posted

κρίμαααα......

μαυρίλα βλέπω....

λές να τη γλιτώσει λόγο της ημέρας:p

Posted

Χρονια πολλα σε ολους .....:D Συριε βαλε ενα χερακι και γυρνα την ανασκελα ρε :p

Posted
Αρχική απάντηση από PGM

Χρονια πολλα σε ολους .....:D Συριε βαλε ενα χερακι και γυρνα την ανασκελα ρε :p

Ναι....θα το εκτιμουσα κ εγω ιδιαιτερα ! :hehe:

Posted

Ρε Συριε και σου εχω πει οτι δεν σου παει η ξανθια περουκα!

Απο κορμι παντως σκιζεις

:worship:

Το τριανταφυλλο ειναι χωρις αγκαθια ετσι?:happy2: :rofl:

Posted
Αρχική απάντηση από spc

Μου κάνει εντύπωση που κανένα γαϊδούρι δεν έκανε τον κόπο να πει χρόνια πολλά (εκτός αν μου διέφυγε κάτι) σε μία τόσο σημαντική ημέρα!

τστστστσ..... Με απογοητεύεις.... http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=350480#post350480

Posted

ωραιο δωρο παντως....

εχει και το κερακι ετοιμο για πιο kinky καταστασεις....:)

Posted
Αρχική απάντηση από spc

Γι αυτό κάνω την αρχή αφιερώνοντας την φωτό σε όλα τα μέλη του forum (εξαιρουμένων των γνωστών ''διαφοροποιημένων'' τύπων aka SLN κλπ).

OΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜGGGGGGGGGGG, αυτο θα πει ενδειξη αγαπης!!!! :D

Posted

[ζήλια]

edit: attachment removed by RootX

[/ζήλια]

Τι να λέμε τώρα....

Δεν είχε καν την στοιχειώδη διακριτικότητα να βάλει κάποιο τσιράκι του να αφαιρέσει την φωτό να μην καρφώνεται....

Posted
Αρχική απάντηση από RootX

Σοβαρευτείτε και αφήστε τις εξυπνάδες.

Καλά....καλά.....

Δεν σου φταίμε εμείς όμως αν ξύπνησες στραβά σήμερα :p

Posted
Αρχική απάντηση από RootX

Μην ξανακάνω quote αυτό που είπα.

Ναι μπαμπά.

Eξάλλου μην ξεχνάμε ότι το quote στον εάυτό μας είναι spc .

Εντάξει ρε Φάνη, στο Off Topic είμαστε....και αν φωτό ήταν τελικά τόσο προκλητική ΟΚ βγήκε...

Κατά τα άλλα καλημέρα και τσίμπα και κανα Kinder Delice για πρωινό να γλυκάνεις :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.