Jump to content



Θα αντέξει το reserator?


nickthegreek

Recommended Posts

Παίδες θέλω τη γνώμη σας. Έχω το ρεσερατορ της Zalman το οποίο ψύχει τον cpu (P4 prescot 3.00) και την vga (6800 απλή). Ο αισθητήρας της μητρικής είναι χαλασμένος οπότε δεν μπορώ να ξέρω θερμοκρασία cpu. Το μπλοκ πάντως είναι χλιαρό. Η vga είναι στους 48 βαθμους.

Σκεφτομαι να πάρω και αυτό http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=538&cPath=5_18_22 για να ψύξω τους δίσκους. Θα αντέξει το reserator? Οverclocking δεν πρόκειται να κάνω!

Οι παραπάνω θήκες θα μειώσουν και τον θόρυβο των δίσκων?

Link to comment
Share on other sites

Θεωρητικη ερωτηση , οποτε θεωρητικη απαντηση... θα αντεξει... ισως βεβαια δεις μια μικρη αυξηση στις θερμοκρασιες, αλλα αυτο ειναι λογικο.

Τωρα για το αν θα μειωθει κι ο θορυβος.... μια δοκιμη θα μας πεισει...

Χρησιμοποιω αυτο : Silentmaxx Aluminum Hard Drive Enclosure

απο εδω : http://www.quietpc.ca/silentdrive.html

Με τη χρηση του, ο σκληρος ακουγεται λιγοτερο, αλλα και παλι ακουγεται καπως.

Αμα το παρεις, ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα (Θορυβος+θερμοκρασιες).

Link to comment
Share on other sites

πιστευω οτι θα αντεξει,και μην ξεχασεις αυτο που σου ειχα πει,το πυργο της υδροψυξης να τον εχεις σε οσο μπορεις σε πιο ανοιχτο χωρο.Δεν νομιζω οι θερμοκρασιες των δισκων να σου δωσουν τοσο δραματικες θερμοκρασιες επιπλεον ωστε να ζοριστει ο πυργος της υδροψυξης

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα πιστεύω πως δεν είναι τόσο οι θερμοκρασίες αλλά... θα τραβήξει η αντλία με τέτοιο κύκλωμα; Γιατί απ'ό,τι θυμάμαι είχε ιδιαίτερα μικρή αντλία...

Link to comment
Share on other sites

Θα αυξηθούν οι θερμοκρασίες σου (κυρίως λόγο αδύναμης αντλίας) αλλά σε νορμάλ συχνότητες λειτουργίας δε θα έχεις πρόβλημα

Θα μειωθεί ο θόρυβος λογικά. Δε το έχω δοκιμάσει το θέμα είναι αν πραγματικά αξίζει μια τέτοια διαδικασία.. πράγματι τόσο πολύ ακούγονται οι δίσκοι? Ίσως σε ένα ποιοτικότερο κουτί να μην ακούγονταν τόσο (δε ξέρω τι κουτί έχεις).

Link to comment
Share on other sites

Κουτί έχω το LIan li v2000. Οι δίσκοι είναι οι μόνοι που ακούγονται στο σύστημα καθώς όλα τα άλλα εξαρτήματα είναι υδρόψυχτα. Το θέμα είναι ότι επειδή δεν έω ανεμιστήρα να τους φυσάει ανεβάζουν και θερμοκρασίες γύρω στους 40 βαθμούς.

υγ η κοπέλα είναι η elisha cuthbert! Tέλεια ε?;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.