Jump to content

Δώστε μου ιδέες τι να κάνω με 350�.

Τί να κάνω με 350�  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Εχω 350 για πέταμα τα οποία δεν χρειάζονται για κάποια άλλη δουλειά και μπορώ να τα σπρώξω για το PC.Βάζω μια δημοσκόπηση με κάποιες επιλογές αλλά αν σας έρχεται και κάτι άλλο στο μυαλό πείτε το.

Παρακαλώ να δικαιολογίσετε και τις απόψεις σας. :)

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Posted
Αρχική απάντηση από kallileo

Χαλασε τα στις τανεςπου!

Γιατί δεν του λες το Νο 5 αφού είναι το ίδιο λολλλλλλ.

Αν παίζει games πάρε μια Χ1900ΧΤ

Posted

Μην σπρωξεις φραγκο στη γκομενα...Αμα θελει ας σου σπρωξει εκεινη....

Κι εγω στο 1!!!

Posted

Πηγαινε μπουζουκια. Παολα - Αντυπας. Γ@ματο προγραμμα. Εχω παει ηδη 6 φορες! Και εχουν ενα μπαλετο...ποοοοοο :D

Posted

Αλλιως πηγαινε στο σκυλαδικο στην Συγγρου......μπορει να βρεις και τον esdee με εμενα εκει....και την σιλικονατη Σαμπρινα....:D

Posted

Εγω ψηφισα τα logitech παντως. Αν δεν εχεις κατι αξιολογο για ηχο στο pc σου ειναι πολυ καλη επενδυση.

Posted

Φυσικά σε διασκεδαση... Γιατί τι να το κάνεις το pc όταν είσαι έξω και φτάνει και καλοκαίρι...

Posted

Διαφορα σε επιδοσεις: Raptor (οχι αναγκαστικα 150 - και 74 μια χαρα ειναι)

Απόλαυση για ματια - αυτια: Οθόνη - Ηχεία

Προσωπικα θα πηγαινα για οθονη, ειναι αυτο μου μαλλον θα χαρεις περισσοτερο απ' ολα.

Posted
Αρχική απάντηση από ArisG

σε γυναικες

Οι γυναίκες ούτως ή άλλως μας τα τρώνε για ποιον λόγο να του φάνε κ αυτά?

Posted

Φύγε 7ήμερο Κωνσταντινούπολη.Γαμάτα είναι.γιατί να επενδύσεις τόσο πολύ στον η/υ? Θα χάσει ουτως η άλλως την αξία του αργά ή γρήγορα.Κάνε ταξίδια φοβερές εμπειρίες ειναι.

Posted

Logitech 5500 από μένα ,δίνεις που δίνεις χρήματα , δώστα τουλάχιστον να πάρεις κάτι καλό που θα κρατήσει στον χρόνο

Κάρτα γραφικών και γκόμενες πεταμένα λεφτά , και τα δύο πάνε και έρχονται ανα 6μηνο (και πολύ σου βάζω :p )

Posted

τι να κανεις με 350€??Και ερχεται και καλοκαιρι???:hmm:

Noμιζω ηρθε η ωρα της αλλαγης!!Ωρα για phase change!!!:devil: :devil: :innocent: :innocent:

Δεν ξερω τι ψυξη εχεις τωρα υποθετω οχι φρεον παντως!

Αντε ισως χρειαστει να δωσεις λιγα παραπανω!!Αλλα θα σου μεινει πολλα καλοκαιρια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.