Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

παιδες για χρησιμοποιει το vlc k το mpclassic home cinema τη καρτα πρεπει να ενεργοποιησω κατι απο drivers η η ρυθμιση γινεται απ το προγραμμα?

Η ρύθμιση γίνεται από το πρόγραμμα. Το πως ακριβώς γίνεται αυτό όμως είναι εκτός του θέματος αυτού του thread. Αν έχεις απορία στείλε μου ένα πμ να σου πω πως γίνεται.

Μετά από δοκιμές και των 3 πακέτων οδηγών (8.10, hotfix 1 και hotfix 2), στο farcry 2 με μία 4870 είχα τα εξής αποτελέσματα σε 1920χ1200, 4χΑΑ και very high. 8.10 - 36,37avg, hotfix 1 - 38,52avg και hotfix 2 - 39,09avg. Όλες οι μετρήσεις σε ΧΡ με dx9. Άρα σε μένα είχε μια βελτίωση της τάξεως του 7-8% με τo hotfix 2. Και κανένα πρόβλημα όπως αυτά που αναφέρθηκαν. Όταν επιστρέψει η δεύτερη κάρτα μου από rma θα ξαναποστάρω για να δούμε αν υπάρχει βελτίωση με crossfire και αν λειτουργεί σωστά.

Link to comment
Share on other sites

παιδιά με είναι κανέις με 4870 χ2 να μου πεί αν είχε flickering στα μακρινά δέντρα σο Crysis Warhead. εγώ είχα αρκετά (8.10 hotfix) ενώ στο κλασικό Crysis μετά το 1.2.1 patch εξαφανίστηκαν. επίσεις με q6600 3,5 ghz βγάζω 19500 3dmark06 (vista) και 13500 vantage είναι νορμάλ τα νούμερα?

Link to comment
Share on other sites

εννοείς ότι όλοι έχουν flickering με την 4870x2 ε? βασικά είναι σαν κάποια δεντράκια (1 στα 20) να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται ανα 1/3 του δευτερολέπτου...

Φίλε κι εγώ έχω flickering στο warhead με τις 4870 σε crossfire που έχω. Το έχω βέβαια και με τη μία κάρτα μόνο, δηλαδή χωρίς crossfire. Επίσης το παρατηρώ σε κάποια σημεία και στο farcry 2. Είναι πολύ εμφανές στο benchmark του farcry 2 στο τέλος που δείχνει μια πεδιάδα με δέντρα. Οπότε μάλλον κάποιο πρόβλημα των οδηγών είναι. Υπήρχε και με την 3870χ2 που είχα πριν.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα μεγαλο προβλημα δημιουργουν οι CCC αλλα ΔΕΝ ειναι και παντα "αθωες" και οι "μηχανες γραφικων" που χρησιμοποιουν οι εκαστοτε εταιριες που δημιουργουν αυτα τα games...... ΤΙ υπεροχα γραφικα και με ποση "αρμονια" "δουλευει" το "γραφικο πλαισιο" στο Call Of Duty World At War ????? Μηπως η ACTIVISION θεωρησε σωστο να ασχοληθει με πιο "συμπαγη" υλοποιηση παιχνιδιων???? Αντε γιατι αρκετα προβληματα μας παρουσιασαν τα Crysis αλλα και το FarCry2......:(

Έγινε επεξεργασία από stratos1978
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.