Jump to content



Πρόβλημα με το Ubuntu 6.06 LTS...


xaxa1982

Recommended Posts

Πρόβληματα παίδες,βοηθήστε!

1)Έχω βάλει το Ubuntu 6.06 LTS και έχω το εξής πρόβλημα.Στην κάρτα wireless που έχω,φορτώνει αυτόματα ένας driver που δεν δουλεύει και όταν πάω να βάλω τον driver που δουλεύει,τότε γίνεται conflict και παγώνουν τα πάντα στην οθόνη.Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα μπορέσω να απενεργοποιήσω αυτόν τον driver που βάζει από default,για να δουλέψει σωστά?

2)Συνδέω την κάρτα δικτύου με το router μου και δεν μπορώ να δω Internet,γιατί?Πρέπει να ρυθμίσω κάτι?Κανονικά αφού έχει κανονικά driver,δεν θα έπρεπε να γινόταν κανονικά η σύνδεση όταν έβαζα το καλώδιο του δικτύου στην κάρτα δικτύου?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1)Ως root:

lsmod

να δούμε ποιο module φορτώνει χωρίς τη θέλησή σου και πες μας ποιο πιστεύεις ότι πρέπει να φορτωθεί.

2)Ναι πρέπει να ρυθμίσεις, όπως και σε κάθε λειτουργικό, ip-mask-gateway-dns. Αν το ρυθμίσεις να παίρνει από dhcp τα παίρνει όλα αυτά αυτόματα, αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος dhcp server στο lan να του τα δώσει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.