Jump to content



Αλλαγη 939 σε Χ2...AMD


athlon=greek

Recommended Posts

Λεω να αλλαξω τον 3500 venice σε εναν διπλοπυρηνο παντοτε σε AMD,σκεφτομαι τον 3800 Χ2 ή κατι πιο γρηγορο παντοτε με ψυξη σε αερα.Τι προτεινεται με βαση τις δοκιμες σας-εμπειριες σας,ευχαριστω εκ των υστερων.....:T:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Αναλογο thread υπαρχει στο forum και συμφωνα με το dialytech θα σταματησει τελος του χρονου , εκτος απο τον 4800 που θα σταματησει στο 1ο εξαμηνο του 2007

Ενδιαφερομαι και εγω για αλλαγη απο 3000 σε καποιον χ2 και υποθετω λογω ελευσης του conroe να πεσουν σημαντικα οι τιμες τους....οποτε αναμονη !

Link to comment
Share on other sites

ειναι δυσκολη επιλογη,λεω για τον 4000 64bit με ταχυτητα 2.400 ΜΗΖ αν βρεθει,ή καποιον X2 με καλη ταχυτητα και αυτος!!!Θα δουμε και βλεπουμε γνωμες απο το lab.gr παντοτε!!:upside:

Link to comment
Share on other sites

Περίμενε να πέσουν οι τιμές πρώτα. Μετά βλέπεις πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και κάνεις τις επιλογές σου. Πάντως με 1ΜΒ+1ΜΒ cache μάλλον δύσκολα θα βρεις και πιθανόν δεν θα βρεις και φτηνά μιας και για αυτούς δεν είχε ανακοινωθεί κάποια μείωση τιμών. Δεν είναι ότι η AMD ανακοίνωσε και για αυτούς χαμηλότερες τιμές και ταυτόχρονα απόσυρσή τους από την αγορά. Για αυτούς δεν ανακοινώθηκε ΚΑΜΙΑ μείωση στην τιμή.

Link to comment
Share on other sites

ετCι !

διοτι υπαρχουν αυτοι που περιμενουν πως+πως τους conroe για να παρουν conroe,αλλα υπαρχουν κ αυτοι που περιμενουν πως+πως τους conroe για να βρουν Χ2 used σε καλη τιμη..

και οσο βγαινουν reviews και δειχνουν τους conroe να ξεπετανε το super_pi,οπως ο Asafa Powell τα 100m,τοσο τα χαμογελα και στα 2 προαναφερθεντα στρατοπεδα μελλοντικων αγοραστων πλαταινουν,τεινοντας να φτασουν αυτο του Φλωρινιωτη..:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.