Jump to content



.tms extension


chris_

Recommended Posts

φίλε chris καλώς ήρθες κ μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία.

στην γλώσσα του ιντερνετ δείχνει οτι φωνάζεις.

άσε που ειναι κ ποιο άσχημα στο μάτι..

δες εδω.

http://www.fileinfo.com/extension/tms

και πες μας μερικές παραπάνω πληροφορίες για το αρχείο που θέλεις να πειράξεις.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Χρησιμοποιω ενα προγραμμα με το οποιο βαζοντας μια σταθμη π.χ 2 μετρα κανει μετατροπη τα δυο μετρα σε κυβικα (m3) ογκο δηλαδη. Μεσα του

υπαρχει ενας φακελος με την ονομασια data ανοιγοντας τον βλεπω 12 αρχεια με καταληξη tms p.x 1.tms 2.tms etc... αυτα θελω να τα ανοιξω επειδη υποψιαζομαι οτι ειναι οι πινακες βαση των οποιων γινεται η μετατροπη.Δεν ειναι excel ειναι γραμμενο με c++ και απλα εγω θελω να παρω τους πινακες ετοιμους (δεν ειναι ευκολο να σκαναρεις 450 σελιδες... απο το βιβλιο με τοθσ πινακες....)

Link to comment
Share on other sites

Καλοσηρθες παρολιγον συνονοματε και μαλλον συναδελφε :p:D

Χωρις να ειμαι ειδικος υποθετω οτι μεσα στα tms θα βρεις εντολες και οχι πινακες. Παρολ αυτα υποθετω οτι αν ειναι γρμμενο οπως λες σε c++ θα μπορεις να τα ανοιξεις με εναν compiler. Υπαρχουν free στο net που μπορεις να κατεβασεις και να κανεις μια δοκιμη. Αν δεν γινεται, μπορεις ευκολα να κανεις τη δουλεια σου στο excel εκτος αν οι δεξαμενες εχουν πολυ ιδιατερο σχημα.

Link to comment
Share on other sites

Αν εισαι γραμματικος σε δεξαμενοπλοια τοτε ειμαστε ! Με το notepad++ εγινε τελικα δουλεια ! το γνωριζω οτι με το excel kaneis δουλεια το θεμα ειναι να γλυτωσω το σκαναρισμα του βιβλιου και απ οτι φαινεται το γλυτωσα !

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαστε τελικα! Μηχ. Μηχανικος ειμαι.

Τα sounding table σε προγραμμα ε? Τι λε ρε παιδι μου??? Πολυ εξελιγμενοι εισαστε εσεις :D Στην ναυτηλιακη που δουλευα τα περναγαν στο χερι..

Αντε καλα κουραγια και καλα ταξιδια! :)

Link to comment
Share on other sites

E ναι αυτα και η ευσταθεια επισης μεχρι περισι τα εκανα στο χερι ! τωρα εχουν βαλει προγραμμα....και ειπα να το σπασω να δω πως δουλευει.... μεχρι προτινος παλευα στο excel με τη VLOOKUP τη ROUND ktl...

ναι σαι καλα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.