spresv Σεπτέμβριος 27, 2006 #22 Σεπτέμβριος 27, 2006 Ρε φιλε, συγγνωμη κιολας, αλλα ρωτας σε ενα τεχνολογικο forum που ασχολειται με το overclocking κυριως, πως να βγαλεις το κομμωτηριο σου? Δηλαδη eleoc, και περιμενεις και σοβαρη απαντηση... τριχες... Ειπαμε off topic, αλλα αυτο ειναι waaaay off topic.
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 27, 2006 #23 Σεπτέμβριος 27, 2006 Ρε παιδια μην τον δουλευεται τον ανθρωπο.Ενταξει εκανε ενα λιγο περιεργο threadακι,αλλα οκ,πρωτο η τελευταιο θα ναι?Ακου Σακη,δεν χρειαζεσαι ψευδωνυμο...Στην πολη μου ειναι ενα κομμωτηριο που λεγεται απλα "Sakis" και εχει βγαλει τρελα λεφτα...Δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο εισαι κομπλε΄)
Chosen Σεπτέμβριος 27, 2006 #24 Σεπτέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka η πασχαλια ειναι στανταρ XAXAXAXAXAXAXAX
jpavly Σεπτέμβριος 27, 2006 #26 Σεπτέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka η πασχαλια ειναι στανταρ EleoC χααχαχααχαχααχαχ
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #27 Σεπτέμβριος 27, 2006 Γεια σας...ειμαι πολυ στεναχωρημενος. Δεν βρισκω κατανοηση! Αυτο ειναι το τελευταιο μυνημα σε αυτο το τοπικ της πικρας...Θα απαντησω τωρα σε ολα!(once upon a time) Sotiris said: Καλώς ήλθες στην ελίτ των spammer Σάκη ...Να 'σαι καλα Σωτηρη, καλως σε βρισκω στην Elite... Ευχαριστω που αφησες για λιγο την Opera και εστρεψες το βλεμμα σου σε με...Ευχαριστω τους φιλους που απαντησαν με σοβαροτητα στο θεμα μου.. Πελε της τριχας, Λαμπης Λαμπικος (ή Saki Labioni), ή και το απλο (αλλα τοσο δυνατο!) Saki που ακουστηκε απο τον giorgos_cupra ειναι καποιες απο τις ομορφες ιδεες που βγηκαν. Ευχαριστω.Τελειωνω με μια στεναχωρια: ea6gka με πικρανες... ΠΟΛΥ! Στη γειτονια ελεγαν καλα λογια για σενα... Εσυ ξεκνησες ολο το σκηνικο! Εσυ με δουλεψες πρωτος! ΕΣΥ βγαζεις το βρωμο μεσα τους! Γιατι? Φταει η AMD?Και ερχεται και ο Chosen και γελα...Αφηνω το θεμα μου με μια θλιψη. Παω insomnia. Αντιο!
Sakis_LF Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #29 Σεπτέμβριος 27, 2006 ...και ...και οποιο με ξαναπειραξει εδω μεσα θα το πω στον .38 .45 (η καπως ετσι) που απλα δουλευει εδω μεσα... και θα σας κανει την αυταρα τρι-πλα-σια...!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Maximus Σεπτέμβριος 28, 2006 #30 Σεπτέμβριος 28, 2006 Τι ανακαλύπτει κανείς πρωινιάτικα...Σάκη, generally speaking, τα nickname είναι για:GamesForumsEbayΔε νομίζω ότι ένας κομμωτής θα ήταν καλό να έχει nick (και frankly, χωρίς παρεξήγηση αλλά κομμωτή με nickname μόνο gay θα τον έλεγα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.