vasi Posted October 9, 2006 #1 Share Posted October 9, 2006 Έρχεται το PCI Express 2.0 Πηγή:http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=2487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Posted October 9, 2006 #2 Share Posted October 9, 2006 Επιτελους!!!!!Καιρός ήταν να βγει νέα έκδοση των ποιο άχρηστων υποδοχών πάνω στο motherboard!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Posted October 9, 2006 #3 Share Posted October 9, 2006 χαχα "Ήδη σχεδιάζονται και μελλοντικές βελτιώσεις, όπως η υποστήριξη για high-end κάρτες γραφικών έως 300W. Ακόμη, χάρη στις προδιαγραφές PCI Express Cable, οι συσκευές PCI θα μπορούν να συνδέονται όχι μόνο με plug-in slots, αλλά και με τυποποιημένα καλώδια χαλκού με μήκος έως και 10 μέτρων και ρυθμό μετάδοσης δεδομένων στα 2,5Gbps. " εξωτερική κάρτα γραφικών κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted October 9, 2006 #4 Share Posted October 9, 2006 ωραια αυξηθηκε η ταχυτητα ,....και? θα την εκμεταλλευτει κανενας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΕW1999 Posted October 9, 2006 #5 Share Posted October 9, 2006 Ακομα οχι αλλα αν επισημα κυκλοφοργσουν ολοι μας καποια στιγμη θα την παρουμε παντως θα ηθελα να μαθω αν οντως εχουν διαφορα ουσιαστικη απο την Pci 1 ξερει κανεις κανα link Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Posted October 9, 2006 #6 Share Posted October 9, 2006 Ε όλο και κάτι θα βρούμε να την κάνουμε.Με τέτοιο ρυθμό που πάνε πάνω η κάρτες γραφικών σε απόδοση σίγουρα θα χρειάζεται όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα.Αναφέρομαι στην καινούργια κάρτα της nvidia 8800GTXΚαι της επιδόσεις που υποτίθεται θα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Posted October 9, 2006 #7 Share Posted October 9, 2006 Oι ταχυτητες τoυ hardware αυξανονται....H M$ η δικη μας εταιρια ειναι και παλι εδω, με τα Vista για να μας προσγειωσουν ομαλα και να μας βαλει ξανα στον αγωνα για τα 30fps.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Posted October 10, 2006 #8 Share Posted October 10, 2006 Αντε να δούμε πότε θα βγει και το dx10 για να δουμε και τις απαιτησεις που θα έχει σε hardware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Posted October 10, 2006 #9 Share Posted October 10, 2006 Εγω παντος εχω ενα 286 στα 16Mhz και εγκατεστημενο και πανετοιμο το GOBLiiiNS ...... η Cirrus Logic κανει "θραυση" και χωρις DirectX :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Posted October 10, 2006 #10 Share Posted October 10, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 09:34] Εγω παντος εχω ενα 286 στα 16Mhz και εγκατεστημενο και πανετοιμο το GOBLiiiNS ...... η Cirrus Logic κανει "θραυση" και χωρις DirectX :p Αυτά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Posted October 10, 2006 #11 Share Posted October 10, 2006 Εδώ, οι μονές κάρτες τουλάχιστον, δεν έχουν καλύψει το bandwidth του agp ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.