Jump to content


Crash Test ανάμεσα στα πιο δημοφιλή firewalls


Green Dragon

Recommended Posts

Το έγκυρο firewallleaktester.com, δημοσίευσε τα πιό πρόσφατα αποτελέσματα του, σχετικά με την ασφάλεια που δίνουν τα γνωστότερα firewalls.

Τα τρία κορυφαία σύμφωνα με το site είναι:

Kaspersky

Outpost Pro και

Comodo

Το ποστάρω επειδή το comodo είναι το αγαπημένο μου, είναι free και επειδή κατά καιρούς διάφοροι φίλοι "ψάχνονται" για firewall, free ή paid.

Για του λόγου το αληθές δείτε: http://www.firewallleaktester.com/termination_overview.php

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρον συγκριτικό και ακόμα πιο ενδιαφέρον ο κόμοδος που δεν το είχα ξανακούσει. θα το δοκιμάσω., παρόλο που έχω ξηλώσει τα firewall (zone alarm) μετά την τοποθέτηση router με hardware firewall καθώς στα log δεν έδειχνε να πιανουν τίποτα μετα την εγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για το Comodo Personal Firewall, υπάρχει και ένα πολύ αξιόλογο forum, όπου οι άνθρωποι σου απαντάνε άμεσα σε οτιδήποτε χρειαστείς, απορίες ή παρατηρήσεις.

http://forums.comodo.com/

Νομίζω αξίζει το κόπο να το δοκιμάσετε. Εγώ το έχω κανά μήνα τώρα και είναι ελαφρύ, δεν καθυστερεί καθόλου το σύστημα και απροβλημάτιστο.

Και κυρίως free.

Link to comment
Share on other sites

Το Outpost κερδίζει στα σημεία με ελάχιστη διαφορά από τα υπόλοιπα. Δεν έχουν δοκιμάσει όμως το Tiny που έχει και 64bit έκδοση και παίζει ήδη στα Vista που για εμένα είναι εξαιρετικό. Σε θέματα rules δεν το πλησιάζει κανένα, με αποτέλεσμα όμως να είναι αρκετά δύσκολο στη ρύθμισή του. Not for the faint of the heart :p

Link to comment
Share on other sites

...πολύ ωραίο συγκριτικό :T: ... το Outpost είναι κορυφαίο για μένα, αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω στήσει σε ένα P3 το Smoothwall Express 2.0 που είναι free Linux διανομή και δεν το αλλάζω με τπτ :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.