Jump to content



Ποιο ειναι το καλυτερο 2Χ1gb DDR1 kit?


Daytime Dreamer

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες :)

Επειδη ακομα δεν θα παω σε conroe, ψαχνω το καλυτερο κιτ σε 2Χ1gb που να κλοκαρει γυρω στα 270 με 280 fsb με 3-3-3-8 timings για παραδειγμα. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να διαλεξω κατι σε UCCC αλλα μιας και ημουν 9 μηνες φανταρος δεν ξερω απο ολες τις εταιρειες ποιο συγκεκριμενο μοντελο παει τοσο.

Οσοι ξερουν ας βοηθησουν

thanks!! :D

Link to comment
Share on other sites

Η ddr1 εχει εγκαταλειφθεί-κορεστεί και [κατα την γνώμη μου] δεν αξίζει να δώσει πολλά $. Winbondoeidi δεν παιζουν σε 2Χ1 , επίσης tccd , tccc , Τα balistix @ micron εχουν σταματήσει - ειναι ακριβα <-[μτχ] και ψοφάνε .

Οπότε τα uccc μένουν . Είτε τα πάρει σε value ειτε σε rated [gskill] 1 και το ίδιο μιάς και τα value θα φτάσουν 250 ενω απο την άλλη τα gskill δεν δείξαν κάτι ιδιαίτερο .

270-280 με 3πλά Αρκετά δύσκολο ακούγεται πάντως. Nομίζω μόνο με τα balistix tracer παίζαν τέτοια νούμερα .

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Αν δεν κανω λαθος θυμαμαι οτι τα καλυτερα sticks ειναι καποια supertalent η καποια συγκεκριμενη σειρα της OCZ. Τα ballistix ουτε καν τα υπολογιζω - οσο και να κλοκαρουν για μενα ειναι αποτυχια σκετη απο την στιγμη που πεθαινουν (ειτε τα τρεχεις default ειτε overclocked)

Eχω ενα κιτ g.skill f1 hz 4000 Αlex και ειναι σε P4C800-e DLX και τρεχει καθε μερα στα 255 με 3-4-3-8

Ενα αλλο της PQI me 2-3-2-5 τρεχει default (200 fsb) στο HTPC με το οποιο δεν εχω ασχοληθει καθολου να το κλοκαρω γιατι απο review ειδα οτι δεν τραβανε ουτε mhz. Βεβαια στο XS μειωσανε τα timings και πηγαν 250 3-3-3-8. Tι να πω ...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πάντως τα Trascend που είχα πάρει 90 ευρώ έκαστο πριν πολύ καιρό, έχουν brainpower pcb και παίζουν 3-4-3-8 1Τ 275mhz στην Α8R32.

Γενικά, από μητρική σε μητρική τα uccc μπορεί να δείξουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, όσο αφορά τα timmings. Ειδικά το 1Τ, σε άλλες μπορεί να παίζει σε ψηλα fsb, σε άλλες ούτε στα 230.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.